Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви възможности за обучение и преквалификация са налични в момента?
Как мога да се представя добре на интервю за работа?
Какви са изискванията за работа в магазин за дрехи в Козлодуй?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви възможности за обучение и преквалификация са налични в момента?
-
Как мога да се представя добре на интервю за работа?
-
Какви са изискванията за работа в магазин за дрехи в Козлодуй?
-
Какви са изискванията за работа в издателство за редактиране и коригиране на руски списания?
-
Какви са впечатленията от интервютата за работа в различни компании?
Аз се върнах от интервюто, мина добре.Направи ми впечатление, че собствениците не ги притеснява,това че съм майка с малко дете(евала), дават болнични, отпуски, осигуряване върху реалната заплата.Хубаво работно време.Това, което си мисля аз, е че единствената причина, поради която евентуално не биха ме взели, е че нямам опит на тази длъжност, това е.Чак след Нова Година ще имам отговор и то за второ интервю.Аман вече, писна ми от това! 
Обяснете ми как процедирате в подобна ситуация? Защото аз с ръка на сърцето заявявам, че въпреки, че физически бях в офиса, духом бях в нас и бях грам неработоспособна...Може пък проблема да е и само в "моя телевизор"...
Тогава казах, че на мен лично няма да ми е спокойно, детето ми да е с 40 гр.температура, с повръщане и т.н.Минали сме го този зор, бяхме и в болница и никога повече не искам да се връщам към този ад.
Предпочитам да си взема болничен и два-три дни да си го гледам аз, докато се позакрепи и някоя баба след това поеме щафетата.Иначе, как би могло да ми е спокойно на работа, като мислите ще са все към детето?!
или да си сменя често работата
Дано да е на най - доброто за теб място