ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 23

• 32 004
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София
aLesia, къде ги намирате тези ЛЛ  Grinning, аз съм на 39 г. и досега никога, ама никога личен лекар не ме е търсил за реимунизации.
Легален начин за отказ няма, просто не се явяваш, ако те тормозят много, поискай да ти предоставят писмено информирано съгласие, тъй като поставянето на ваксина е инвазивна процедура (поставя се дълбоко интрамускулно), при това животозастрашаваща (риск от анафилактичен шок), а за такава (съгласно Закона за здравето) се изисква изричното съгласие на пациента.

# 46
устна покана-устен отказ.
не подписвайте нищо!
мин. година Джи Пи-то на профилакт. преглед ме покани и за ДТК. отказах. заплаши ме устно с глоба- и си замълчах.
вече мина година.

# 47
Благодаря ви много за отговорите.
Реално ЛЛ не ме е търсила , просто гледам на вратата ,че сега се реимунизират тези с 1 год по-големи от мен, логично догодина да е моят набор.Та се зачудих  как стоят нещата с възрастните.
Simple Smile))

# 48
Благодаря ви много за отговорите.
Реално ЛЛ не ме е търсила , просто гледам на вратата ,че сега се реимунизират тези с 1 год по-големи от мен, логично догодина да е моят набор.Та се зачудих  как стоят нещата с възрастните.
Simple Smile))

Вече са ти отговорили преди мен какво трябва да направиш, но когато/ако ти правят някакъв проблем или те заплашват по някакъв начин при отказа ти, можеш да потърсиш помощ отново в тази тема...  Peace

# 49
  • София
Скоро ми се наложи да мина през ЛЛ и също видях годините за реваксинация. И се зачудих защо глобяват само родители на малки деца, а за глобени възрастни не съм чула.
Ако глобяваха поголовно, може би доста хора биха били по-активни по отношение на отказа от ваксини, знам ли... newsm78

# 50
На 7 годишна възраст има реимунизация БЦЖ или е Манту?

# 51
Първо е манту-то. Евентуално ре.

# 52
Имам позната, която си сложи ваксина против рак на маточната шийка. След ваксината я освобождаваха от работа за след обеда, защото не се чувстваше добре. Беше й лошо, виеше й се свят, гадеше й се, едва си движеше ръката, пребледняваше. След третата доза ми каза - Божеее, а на бебенцата какво ли им е като им бият по две наведнъж!?!?

# 53
  • София
Луди хора , да се ваксинират за такова нещо!?
Момичета и момчета, стискайте палци да се уреди Нещо, от което могат да имат полза повечето от вас, които задават Въпросът! Peace

# 54
*** Lady N ***, добре дошла Hug
Биенето на повече от една ваксина е най-най-най-малкия проблем.

Далеч по брутален въпрос е съдържанието на алуминий и живак вътре! Да не засягам фактът, че същите остават в организма и мозъка и изкарването им е задача на организма за ~един живот Sad

А за gardasil какво да кажа - фактите говорят сами!

# 55

Далеч по брутален въпрос е съдържанието на алуминий и живак вътре! Да не засягам фактът, че същите остават в организма и мозъка и изкарването им е задача на организма за ~един живот Sad

и като прибавим и други източници със същите тези метали /а и с други!/ , с които къде избежно, къде неизбежно се тровим  Confused....

# 56
и като прибавим и други източници със същите тези метали /а и с други!/ , с които къде избежно, къде неизбежно се тровим  Confused....
Нека да не говорим за разликата между интервенозно приемане и това през храносмилателния тракт... Wink

# 57
Скоро ми се наложи да мина през ЛЛ и също видях годините за реваксинация. И се зачудих защо глобяват само родители на малки деца, а за глобени възрастни не съм чула.
Ако глобяваха поголовно, може би доста хора биха били по-активни по отношение на отказа от ваксини, знам ли... newsm78

Мисля , че РЗИ -тата просто ги мързи да глобяват поголовно. И все пак като възрастен имаш 1 ваксина на 10 години и цената и е смешна (Някъде четох, че цената на тетанус ваксината е няколко цента). А може и на ГП-тата да не им се занимава - те и без това си взимат парите от пенсионери и др. и просто да декларират, че са ваксинирали пациентите си.

А при детските ГП - те освен ваксини да слагат , друго не знам правят ли. Представи си , че  от ваксинация се откажат 70 % от родителите - те детските ГП-та гладни ще умрат горките. А колко пари от здравни вноски се трошат за ваксини - да не говорим. Ако ги ползвахме за детски център за трансплантации, сигурно щеше да е някакво техническо чудо.

А като ти напишат акт за 100 лв за неваксиниране на дете от РЗИ показват, че са се загрижили за добруването на нацията и си вършат работата, за която взимат пари от данъците на всички ни. 

# 58
Не е далече разпада на целия абсурд, в който живеем.

- Ваксинират се деца и възрастни за за имат работа лекарите и производителите на ваксини.
- От ваксината, която не прави нищо друго освен да създава предпоставка за хронични болести и увреждания живеят всичките лекари, производители на ваксини с всичките съпътстващи ги паразитни длъжности. Пък и след това тези хора трябва да се лекуват!
- Да не говорим, че лекарите потребяват напълно ненужни стоки за тях, целящи съществуването им.

Мога да дам и още много примери, илюстриращи тоталният хаос, в който живеем...

# 59
Момичета и момчета, стискайте палци да се уреди Нещо, от което могат да имат полза повечето от вас, които задават Въпросът! Peace

Ъъъъъ... добре...  Crazy  Стискам палци да се уреди Нещото във връзка с Въпросът...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт