ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 23

• 32 016
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Къде ли не
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви! Признавам, че не съм чела много, но все пак моля за съвет! От извесно време спряхме да слагаме ваксини на децата си и съответно да ги водим при личният им лекар. Все пак някога трябва да и се явим и да и каже, че отказваме ваксините, а незнаем какво да очакваме от нейна страна. Тъй като лекарите в Бг  много си приличат, ми се иска някой, който е минал по този път да сподели какво мога да очаквам. И как съответно се орежда проблема с детските заведения - градини, училища.

# 61
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви! Признавам, че не съм чела много, но все пак моля за съвет! От известно време спряхме да слагаме ваксини на децата си и съответно да ги водим при личният им лекар. Все пак някога трябва да и се явим и да и каже, че отказваме ваксините, а не знаем какво да очакваме от нейна страна. Тъй като лекарите в Бг  много си приличат, ми се иска някой, който е минал по този път да сподели какво мога да очаквам. И как съответно се урежда проблема с детските заведения - градини, училища.
Миличка, посещавала/гледала ли си http://download.vaksinite.info/ ? Интересно ми е само...

Иначе е ясно - от образование не могат да го лишат, колкото и да им се иска. В детска е трудно, но не невъзможно...

# 62
  • София
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви! Признавам, че не съм чела много, но все пак моля за съвет! От извесно време спряхме да слагаме ваксини на децата си и съответно да ги водим при личният им лекар. Все пак някога трябва да и се явим и да и каже, че отказваме ваксините, а незнаем какво да очакваме от нейна страна. Тъй като лекарите в Бг  много си приличат, ми се иска някой, който е минал по този път да сподели какво мога да очаквам. И как съответно се орежда проблема с детските заведения - градини, училища.

За туй иде реч.

# 63
  • Къде ли не
XVisible, гледала съм само първото. аз така да се каже съм със " слаби ангели" и избягвам да гледам подобни неща. Мисля, че сме прочели достатъчно за да се уверим, че ваксините вредят на нашите деца и не ми се иска да чета и гледам повече, поне за сега!  Но както и да е! Моля не оставайте с впечатление, че изпитвам някакъв страх от мнението на лекарката ни или обществото! Напротив - изобщо не ми пука, но все пак трябва да съм подготвена за възможните усложнения.  Mr. Green А иначе за държавните градини нито аз ги искам, нито те ме искат.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 22:50 от enimna

# 64
Само не разбрах за какви "възможни усложнения" говорим, след като училището го имаме, а градините на ги искаме. Супер усложнена ли ще си, ако не слагаш ваксини и детето е здраво Wink

Мдааа, всичките велики лекари какво ще "лекуват"....

# 65
  • Къде ли не
Неее, знаете ли колко лесно ми стана! Жалко, че все пак сме допуснали да им се поставят няколко ваксини.
И да за жалост нашата ЛЛ не може да си взема парите за моите деца, не само заради ваксините, а и защото не ги водим да им изписва лекарства за всеки сопол!

# 66
Да, миличка. Любимото ми е изписване на хормонални простотии,  когато наддаването не е според техните тъпи книги... Видиш ли педиатър - "беги бръзо" Wink

# 67
Бре, че съм ви изтървала...
Знаете ли, ако детето не е посещавало повече от година педиатъра, дали има възможност да се промени нещо - педиатърът да го прехвърли на друг или нещо подобно?

# 68
Много бързо сте напреднали.......
Нищо не може да ти направи педиатърката, без твое съгласие няма как да те отпише.
Моята не я бях виждала буквално цяла година/ тя е от готините, супер е/ и отидох за проф.карта в началото на септември.Тя трябвало да пише, че сме минавали незнам си колко пъти на профилактика, вкл. и с дребното, но ги написа на картона и си оправи документите.
Накрая чак ми каза......."ех, ако всичките ми пациенти са като вас?Как ги гледате тези деца?" Аз се смея и и викам, ами с много, много добро настроение Joy

На педиатрите доколкото знам дали ходите или не , тя касата им плаща на блой пациенти, независимо от прегледите.

# 69
Знаете ли, ако детето не е посещавало повече от година педиатъра, дали има възможност да се промени нещо - педиатърът да го прехвърли на друг или нещо подобно?

Доколкото ми е известно, смяната на ЛЛ се извършва само от пациента. Дали ходиш или не на лекар, той все пак си получава някакви пари затова, че си му пациент. Аз не съм посещавала личната си лекарка от 5 години, ама и тя не ми се е обаждала...

... От извесно време спряхме да слагаме ваксини на децата си и съответно да ги водим при личният им лекар. Все пак някога трябва да и се явим и да и каже, че отказваме ваксините, а незнаем какво да очакваме от нейна страна. Тъй като лекарите в Бг  много си приличат, ми се иска някой, който е минал по този път да сподели какво мога да очаквам. И как съответно се орежда проблема с детските заведения - градини, училища.
Интересно, че сте решили да не слагате ваксини, не сте ходили при педиатъра, но и той не ви е търсил... Значи или е напълно незаинтересован от децата ви, или все пак знае, че не искате ваксини.
Иначе от страна на педиатъра може да очаквате от "добре, вие си решавате", до заплахи. Ако е много съвестен, ще ви дакладва в РИОКОЗ и евентуално може да получите известие за глоба.
Щом не посещавате градина, въпросът за тях е безсмислен. За училище се предоставя информация за поставените ваксини и сестрата отбелязва в картона на детето, че родителите са отказали други ваксини.

# 70
  • София
искам да помоля хранениците на фармацевтичните компании да спрат да лъжат, ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ ЖИВИ ВАКСИНИ, ВАКСИНИТЕ БЦЖ (ТУБЕРКУЛОЗА) И "ПРОТИВ" МОРБИЛИ, ПАРОТИТ И РУБЕОЛА СА ЖИВИ  Money

# 71
Такаааа.... съчиних някои неудобни въпроси към всички защитници на съвременната медицина:

1. Във ваксините има така наречените следи от ЖИВАК. Тези следи понякога са... доста дебели следи. Нещо от сорта на "40 пъти над допустимото"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612301.msg19938111#msg19938111
За мен няма допустимо количество от свръх отрова в организма на човек!

Живакът е най-отровния елемент на земята, или втория по ред, не знам точно, но няма значение. Лошото е, че се предава през поколенията и са нужни ~7 поколения без имунизации за абсолютно пълното му изчистване! Ако поне беше приет през хранопровода (нормални условия) щеше да бъде далеч по-лесно.

Обаче, когато се абсорбира от мастната тъкан в мозъка... Май все още има спор в медицината дали има или няма такава ли? Да споят колкото си искат. За себе си съм почти уверен, че там е проблема.
От органичен живак във ваксините (казват ни, че е такъв) той става неорганичен за около ~5 или повече седмици и изчистването му от организма е супер трудна, ако не и невъзможна задача.

Защо не говорят за живака, който ГО има във ваксините? Връзката му с МС, според мен, е значителна. Има доста голяма вероятност точно микроглия клетките в резултат на това отравяне да са загубили способността си да разпознават свой-чужд и да атакуват от своите си - автоимунно заболяване. Изследвания на тази тема не се правят, защото медицината дори има сметка да НЕ се правят.

Както пее Слави - "Толкова е гнусно, че не ми се коментира"...
   ВЪПРОС: ЗАЩО В НЯКОИ ВАКСИНИ ИМА ЖИВАК, А В ДРУГИ НЯМА?
   ВЪПРОС: ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ ПИШАТ СЪДЪРЖАНИЕТО МУ В ТЯХ?
   ВЪПРОС: ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ПРИСЪСТВИЕТО НА ЖИВАК И АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?

2. В почти всички ваксини има АЛУМИНИЙ? Каква е неговата роля там? Според някои той е адювант. Адювант, който ту го има, ту няма във ваксините.
   ВЪПРОС: КОЕ ГРАДИ ИМУНИТЕТ? АДЮВАНТЪТ ИЛИ АНТИТЕЛАТА, ИЛИ КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ ДВЕТЕ?
   ВЪПРОС: ЗАЩО НЯКЪДЕ ИМА АДЮВАНТ, А ДРУГАДЕ НЯМА?
   ВЪПРОС: ЗАЩО АДЮВАНТЪТ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е НЕВРОТОКСИН?

3. Антитяло - наистина ли това е показател за изграден имунитет и защита от болести?
Трябва доста ограничена мисъл, за да приемеш версията, че има две неща - враг и антивраг! Тяло (чуждо, враждебно) и анти-тяло.
   ВЪПРОС: ЗАЩО БОЛНИТЕ ОТ СПИН ИМАТ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО АНТИТЕЛА И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ УМИРАТ?

4. Онкоболни и ракови клетки - има ги във ВСЕКИ организъм и имунната система оказва ключов фактор в ограничаване на разпространението им.
   ВЪПРОС: ЗАЩО ОНКОБОЛНИТЕ БИВАТ ЛЕКУВАНИ С ОТРОВИ, КОИТО ТРОВЯТ ОРГАНИЗМА И ПОНИЖАВАТ НЕГОВАТА ИМУННА СИСТЕМА?

5. Тежки метали и аутизъм. При всички болни от аутизъм се наблюдава значително количество над нормата живак и други тежки метали.
   ВЪПРОС: ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ТАЗИ ОБЛАСТ?
   ВЪПРОС: ЗАЩО БИВА ОТХВЪРЛЯНА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ТЕЖКИТЕ МЕТАЛИ, В ЧАСТНОСТ ЖИВАКЪТ И АУТИЗЪМ?
   ВЪПРОС: ЩЕ БЪДЕ ЛИ НЯКОГА ПРИЗНАТА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА АУТИЗЪМ - ОТРАВЯНЕ С ТЕЖКИ МЕТАЛИ?

# 72
  • Къде ли не
nenaatoa, благодаря за инфото!
 Педиатърката веднъж ни се е обаждала и тогава и казах, че ще идем като можем. Но не сме ходили още. Много ме дразни това чакане пред лекарски кабинети, с две здрави деца, сред всякакви кашлящи и кихащи хора! И преди не съм изгаряла от желание да ги водя само за да ми каже някой че наддават в нормите, сякаш има значение дали са ок по нечии таблици или не! Нали аз виждам, че растат, дрешките им омаляват, жизнени и здрави са! Изобщо след като родих второто си дете и видях как лекари с чиста съвест искат да му бият антибиотици без никакви доказателства, че се налага, вече нямам вяра на лекарите, и не ми е приятно да се срещам с тях само за да ме видят!

# 73
Аз ходя на консултации преди 9 сутринта, за да не чакам Simple Smile

# 74
Аз ходя на консултации преди 9 сутринта, за да не чакам Simple Smile
А и някой педиатри си имат и определени часове само за консултации. Peace

Все пак, не забравяйте, че щем сме вътре в системата подлежим и на глоби, ако не водим децата си на консултации и профилактични прегледи. Рядко съм чувала за глобени, че не са минали тези прегледи, но все пак някой съвестен ЛЛ може и да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт