ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 23

• 31 996
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
mimoza13, кво като си получила покана?! Не отиваш просто и това е.  Flutter
Кво ще ходиш да й се обясняваш..нито имаш вече проблем с градината, нито нищо....Да си гледат работата ЛЛ... Mr. Green

# 31
mimoza13, кво като си получила покана?! Не отиваш просто и това е.  Flutter
Кво ще ходиш да й се обясняваш..нито имаш вече проблем с градината, нито нищо....Да си гледат работата ЛЛ... Mr. Green

Е как трябвало да подпиша листа ЛЛ да си вземи парички те по ЗДК,иначе немЯ пари за заплата Mr. Green.А аз ще се правя естествено на newsm08 "малко луда".

# 32
Недей да подписваш нищо.
Щом ИС е устно, отказът от ваксини също. Wink

# 33
  • София
Споко, липсата на тая ваксина вече няма да ви пречи.

# 34
Здравей те и аз да се цопна в темата.Днес майка ми се подписала поканата за имунизация на детето.Личния ни кани в понеделник на среща с иглите,да видим какво ще става?Аз ще се опитам да се боря за моята кауза "без ваксини".
Предлагам ти да се заядеш малко с него, като го питаш колко е максималното количество алуминий, който не би навредил на бебе (20 микрограма е)!

Също го питай дали знае, че само инжекцията против Хеп. Б съдържа 225 микрограма алуминий, да не говорим за другите. А за живака в тях пък е отделна тема, но съм сигурен, че ще те гледа накриво за каквото и да заговориш против ваксини  Crossing Arms
http://www.youtube.com/watch?v=m0NWGuuAjKw

От къде имаш информацията 20 микрограма - имам предвид някакъв независим медицински източник или нещо друго?
Отскоро следя темата, съжалявам ако дублирам въпроса.

# 35
По ТВ7 - 105 здравни медиатори роми , назначени он МЗ за посредничество между здравните власти и ромските семейства , с цел да ги убедят да ваксинират редовно .

# 36
Здравей те и аз да се цопна в темата.Днес майка ми се подписала поканата за имунизация на детето.Личния ни кани в понеделник на среща с иглите,да видим какво ще става?Аз ще се опитам да се боря за моята кауза "без ваксини".
Предлагам ти да се заядеш малко с него, като го питаш колко е максималното количество алуминий, който не би навредил на бебе (20 микрограма е)!

Също го питай дали знае, че само инжекцията против Хеп. Б съдържа 225 микрограма алуминий, да не говорим за другите. А за живака в тях пък е отделна тема, но съм сигурен, че ще те гледа накриво за каквото и да заговориш против ваксини  Crossing Arms

От къде имаш информацията 20 микрограма - имам предвид някакъв независим медицински източник или нещо друго?
Отскоро следя темата, съжалявам ако дублирам въпроса.
Линка отдолу. Мери Токо си е дала зор да направи разследване по въпроса  Wink

# 37
stelt77,
благодаря ти много за отговора!  bouquet
ще опитам пак да говоря с майката.

То има група, отворена. Всеки, който иска, чете.
Но може и затворена да стане или да се направи друга.

Като натиснеш бутончето извести и ако не си писал в темата, отива само на мейла съобщение за нови отговори.
Като се записеш в темата, се качва горе: нови отговори на моите публикации.
сакън, хайде без повече затворени теми , форуми и прочие инициативи. Не искам да ви губя Cry
с "нови отговори на моите публикации"  -  на мен ми е много удобно Peace

# 38
И аз цъкнах на извести, ама нъц.
Тъй че да се запиша.
Впрочем някой някъде спомена доц.Генев. Много ми падна в очите този човек....

# 39
То има група, отворена. Всеки, който иска, чете.
Но може и затворена да стане или да се направи друга.

Като натиснеш бутончето извести и ако не си писал в темата, отива само на мейла съобщение за нови отговори.
Като се записеш в темата, се качва горе: нови отговори на моите публикации.
сакън, хайде без повече затворени теми , форуми и прочие инициативи. Не искам да ви губя Cry
с "нови отговори на моите публикации"  -  на мен ми е много удобно Peace
Само казвам какви са опциите. Поне известните ми. Аз и без това там напуснах групата. Wink И не само.  Laughing

# 40
Запис, да не ви изпусна.  bouquet

# 41
Линк към една статия "Кажи на някого" за рисковете от Ваксината за рак на маточната шийка
 http://www.homeohelp.eu/en/homeopatiya-za-vsichki/za-vaksinite/8 … hnata-shijka.html

# 42
Здравейте мили хора Simple Smile) . Аз съм нова във форума, но с интерес ви чета.
Догодина ми предстои реимунизация против тетанус и дифтерия , та твърдо съм решила,че никога повече няма да позволя върху тялото ми да се извършват такива гаври като ваксинации...Та някой знае ли как мога да се откажа от реимунизация завинаги? Wink) .. дали го правят на проблем за възрастен човек.. и дали има възможност да се заядат и да те глобят?Струва ми се ,че някъде прочетох ,че може да се подпише документ за доброволно отказване от ваксиниране.Изобщо не съм наясно с административната част и искам когато отида при личната ми лекарка да си знам правата.Разрових се из темите,но не успях да намеря това,което ми трябва...Затова ви питам,какво се прави , когато става въпрос за собственото ви тяло, и нежеланието да ви вкарват тези отрови?Към кой се обръщате?Как се процедира?
Благодаря ви предварително за отговорите  Simple Smile

# 43
aLesia,че кой ти е казал,че ще те реимунизират?Разбрах,че не си дете.В момента моя набор и на мьжа ми подлежат на реим. с ДТК.Джипито дума не обелва за това.Преди год. сьщо.След като родих преди 10г. сама се натисках,защото бях "изпуснала".Няколко год. ми отказваше ,ама не аз упорита-щях да си я купя даже.И какво най-накрая ми каза,че нямало смисьл.Чак тогава ми просветна,що се дьрпаше толкова джипито.Никой не може да те накара,вьпреки че са лепнати списьци на вратите.

# 44
Здравейте мили хора Simple Smile. Аз съм нова във форума, но с интерес ви чета.
Добра дошла, миличка  Hug

Цитат
Догодина ми предстои реимунизация против тетанус и дифтерия, та твърдо съм решила, че никога повече няма да позволя върху тялото ми да се извършват такива гаври като ваксинации... Та някой знае ли как мога да се откажа от реимунизация завинаги? Wink .. дали го правят на проблем за възрастен човек.. и дали има възможност да се заядат и да те глобят?
Съкровище, болшинството от хората не се имунизират.
Може би българското "Абе аре бегай от тука бе!" ни е съхранило Wink
А и има такива, предимно ~50 и нагоре годишни, които си вЕрват на медицината и все още мислят, че "без имунизации да сме измрели всички"...

Добрата новина е, че все по-рядко виждам това мислене в хората и че все повече хора си отварят очите за най-тъмната страница в историята на човечеството - "имунизация" с ужасяващи последици, често доживотни и.. смърт и инвалидизация на малки бебета  Confused Навявам се някой ден това да спре, като искам да съм водеща фигура в "осмъртяването" на бизнес за много милиарди... Точно така. Медиците оценяват всичко в пари. Всичко се върти около любимите им пари. Нищо друго няма значение, нищо!

Цитат
Струва ми се, че някъде прочетох, че може да се подпише документ за доброволно отказване от ваксиниране. Изобщо не съм наясно с административната част и искам когато отида при личната ми лекарка да си знам правата. Разрових се из темите,но не успях да намеря това, което ми трябва... Затова ви питам - какво се прави, когато става въпрос за собственото ви тяло и нежеланието да ви вкарват тези отрови? Към кой се обръщате? Как се процедира?
Надявам се някой запознат с административната част на нещата да се включи и каже.  И само за протокола - не познавам нито един човек от обкръжаващите ме да се (ре)имунизира, аз включително, но вече целта при мен е постиганата - 95% тр. н. раб...

Общи условия

Активация на акаунт