Отговори
# 225
Аз килограми върху себе си нямам, даже и аз като Джери бих се радвала на някой и друг килограм отгоре, но не става. И да не си мислите, че е голям келепир да си слаб - човек се уморява и огладнява много бързо, така че най-добре е да си  средна хубост дето се вика  Laughing

tommelise, ужас... а какво ли си е мислила малката... добре че ще го забрави!

Момичета, весело посрещане на Новата 2012 година! Да сте живи и здрави, заобиколени от най-обичаните хора и само усмивки през новата година!

# 226
Иначе се показа един мъдрец, а кучешкия прозира през венеца.
Е ти пък, чак мъдрец   Wink, по-скоро някой кътник ще да е все още.  Mr. Green
Joy Joy Joy
Ох, как ме размяхте.
Велизарка, то сигурно не ти е до смях. Да знаеш кътниците много ги мъчат до като излязат, така че въоръжи се нерви и търпение. Hug
hahaha Eeeee, този път разбих и себе си!  Joy Че не ми е до смях, не ми е, но е ясно че с разсъдъка съм вече зле. Нощите са пълен кошмар. Но този кучешки ще пробие, а уж трябва по-късно, така си мисля.  Rolling Eyes Едната му бизка е винаги студена, а другата е червена и топличка и най-интересното, което прави е да залепи топлата бузка на стъклото на вратата към терасата. Търси студеничко, милия.
Рали, добре че се е разминало! Тя се е стреснала и не е помръднала от страх. Както казват "Господ ги пази", колко случаи има с Ники, аха да се удари в оченцето като пада, но се разминава. Това при бабите, че не е обезопасено там. Дано не се е уплашила много!

# 227
Честита Коледа и от мен!

Чета, че обсъждате килограмите, аз не съм мръднала все си седя на 63-4кг. а по толкова малко ям... трябва да почна малко фитнес.
 А кг на децата ни, какво да кажа, имам си момче, а още няма 10кг, 9.700 е и е висок 78см. А отделно след всяко ядене все пълни памперса, чак се ядосвам. Онзи ден направи сефтето да си отвори наакания памперс и да маже по белия диван  ooooh!

Искам да попитам за тези памперси, които Рали препоръчва, нали са турски и много хора пропищяха, че били супер некачествени и пламтели дупетата на децата?  newsm78 Сега погледнах нашите - Немски са, но много им вдигнаха цените вече... и аз се чудя за тези турските  newsm78

За прясното мляко - давам когато има нужда, че в кремчетата от кухнята пише, че са с пр.мляко, а всъщност трябва да имаш голяма фантазия, за да го видиш. Иначе вечер му давам млечна каша с грис и банан.

На всички болнички душички пожелавам да се оправят бързо и новата година много здраве да им донесе  Hug Hug Hug

Много весело посрещане на Новата Година!

# 228
П.П За испанските филми има мноооого хубави, давам няколко линка, ако не си ги гледала Гала

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=41175&hit=1 - по истинска история

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=128063&hit=1

# 229
  • у нас
прима се водят, но не са произведени в турция. На едната партида която купувах пишеше Полша а др. най бяха Немски. Супер доволна съм. Имам дружка бебето на която е с много алергична кожа, червено дупе чудесия- с тях няма проблем. Peace
Ако решите да поръчвате първо пробвайте с малко пакети- аз последния път купих 5 сега се готвя за още. Ние се комбинираме и правим пазарлък в цената- да речем 10 пакета и нагоре Crazy

# 230
А може ли само един пакет да поръчам за проба?

# 231
  • Щастлива мама на 3 слънца
Весела коледа сладки мами
надявам се не сте ни забравили.
Ние сме добре ,ее с ангина и сополи ,но няма как Sad(((
Отивам да чета какво сте писали
весело изкарване на всички
целувкиииииииииии

# 232
Здравейте, момичета!

Влизам за да ви пожелая весело посрещане на новата година!

Нека всички тревоги останат в старата година,
а новата да е изпълнена с много любов и усмивки!

bouquet  Hug    bouquet

Мирка, честит рожден ден на Ивана!
Нека расте здрава, щастлива и много обичана!   bouquet

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 11:46 от Victoria.

# 233
И аз да се включа по никое време  Crazy
Както Галето, съм се зарибила, но не по филми, а по плетки  Blush Плета си шапки и много ми харесва.
Рали, малееееееее направо си била за един ксанакс в този ден на случката  Confused
За памперсите да кажа, че и аз ги купувам на тази цена но направо от магазин, не ми се налага да се презапасявам и наливам толкова пари наведнъж.
Ето 2 от произведенията ми за тези, на които им е любопитно.

http://vany666.snimka.bg/hobby/pletki.642708.25932435

# 234
Здравейте от нас с Мити Simple Smile

Рали.. леле представям си как си си изкарала акъла...

Относно килата Димитър от 2 месеца тотално ми къса нервите с яденето, както нямахме проблем вече е супер стрес за мен стане ли време за ядене.
неще да яде мръщи се върти главата бута ми ръката с лъжицата.. абе ужас
с 1000 кандърми и маймунджалъци хапва около половината си порция.
12.300кг е от 1 месец, не е мръднал.
ръста му е 85см.
Отваря си вратите, вече няма какво да го спре  Laughing
избиха му 2 кътника, а 3-тия е напът. поне сега като не ядем започнахме да спим малко по-добре.
буди се по 2 3 пъти вечер за водичка.
пием си още АМ и то по стабилни количества, вечер изпива по 300грама а през нощта пие по 150грама.

аз вече отслабнах 17кила, имам още 12 да сваля и ще спра с режима за няколко месеца с надежда да задържа резултата. сега съм 82кг а трябва да стана 70кг
а започнах 99кг  в началото доста по бързо и безболезнено свалях сега последният месец позациклих малко но това мисля е нормално.

Jerry мерси за инфото за яслите мислех да подавам документи на 3-ти ама сега чак април Simple Smile
имам питане момичета
вашите съкровища с възглавници ли спинкат или без?
ние спим без и се чудя дали не е време баба да му спретне една малка пухена?

поздрави на всички и весело посрещане на новата година!! Hug Hug Hug

# 235
  • В царството на мечтите
Момичета весело посрещане на новата година нека тя донесе на всички само здраве и усмивки.

# 236
Здравейте момичета!

Рали, голям стрес си преживяла, а да не мислим за малката кукличка какво й е било. Аз не смея даже сама да я оставя на стълбищната площадка, че ме е страх на не политне по стълбите надолу.

Вани 666, страшни шапки. Откога плетеш? Само на една кука ли, или тази черната е на две? Много ми харесаха.  knit А и ти отиват.

Лита, браво, добре се справяш с килограмите. Наистина първите килограми се свалят по-лесно и бързо, а по нататък има едно зацикляне. Аз имам едни 3-4кг (а може би вече и повече  Mr. Green) и няма и няма сваляне. Не ми е и зор вече де. И така се чувствам ок.

За килограмите на Ема, ами тя се оказа, че за 3м е качила към 1кг и е пораснала само с 2см. Има вариант преди да не са я измерили правилно, ама нейсе - здрава да е.

За възглавниците - Ема спи отдавна с малка, тънка, пухена възглавница. Преди е била моя и на брат й. Не винаги спи на нея, върти се и се измества, но не й пречи.

Ема врати още не си отваря сама, ама в нас не ги и затваряме в общи линии.

За прясното мляко, директно не съм й давала, ако има в десертите от кухнята - така го приема.

Аз памперси взимам от ДМ, доста са прилични и да добри цени. Нашата девойка е с проблемна кожа, лесно подсичаща се, но с тези памперси няма проблем. Малко са тънички, но въпреки това не пропускат.

За чуждоезичните филми, испански не съм гледала много, но по едно време се бях вманиачила, а и още са ми слабост азиатските филми и сериали ( специално корейски и японски). Има много хубави попадения, а нямат нищо общо с американската или турската боза (без да обиждам някого  Peace)

Весело посрещане на новата година. Ние ще сме си вкъщи с децата и с наше приятелско семейство и тяхното детенце. Дано не преядем, че не ми се мисли как ще оживея после.  Sick

# 237
Хайде весело посрещане на 2012г. от нас  lalalala
Маша плета от около 10-15 дни  Laughing За сега само на една кука, тъй като учител ми е YOU TUBE и става бавно. Да не говорим, че плета след 12 вечерта Ади като спи, денем ми е невъзможно. Сега съм захванала още едно шапе като стане, при интерес ще ви го кача да го видите  Crazy

# 238
  • у нас
Честита нова година-всико за което мечтаете да ви се сбъдне през новата година, а от мен здраве, щастие и парички Peace
Ванче шапчиците са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes искам и аз Cry
и едно др въпросче на снимите имаш ли гланц или червило или устните са ти в този прекрасен цвят Blush

# 239
  • Варна
За много години, момичета!

Честит имен ден на празнуващите!

Общи условия

Активация на акаунт