Отговори
# 210
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала  Simple Smile . Сияна е добре, онзи ден бяхме на консултацията, която е за 1 година и 4 месеца. Биха ни ваксина, вече сме 82 см. и 12 кг. По цял ден правим бели, инатим се, като не стане на нашето, казваме малко осъзнати думи, но иначе много бръщолевим.
Искам да кажа на майките от Бургас, ако не знаят, разбира се, че подаването на документите за ясла ще става от 1.04 догодина, а не както е било досега през януари. Информация  тук . Това е за Бургас  Simple Smile !

Приятна вечер на всички! И весело посрещане на Новата година!

# 211
Искам с две ръце да ви препоръчам испанския филм "tres metros sobre el cielo" ( на три метра от небето)
не помня друг филм да ми е харесал толкова и да ми е повлиял така. изключителен .
испанците ми се издигнат в очите с бясна сила какви филми правят,а за актьорската игра на тези толкова млади хора -шапка им свалям .

# 212
*Jerry* благодаря за инфото за яслите   bouquet Hug

# 213
Момичета, като ви чета килограмите и направо.... моя е 10.300 с мокри гащи hahaha Не се притеснявам, понеже никога не съм била пълна, а неговият метаболизъм по много признаци прилича на моя. И все пак.. newsm78
Джери, добре че подсети, благодаря.

# 214
  • София
Момичета, като ви чета килограмите и направо.... моя е 10.300 с мокри гащи hahaha
И моя е към 10-10.200 и е висок 82. Няма лошо да по-слабичък. Дано и той да е слаб като баща си. Каката определено върви със структурата на тате и е слаба, засега Simple Smile

Самуил вече 1 седмица направи с тая кашлица, ужас. Лора го изкара мн. леко, даже сополи нямаше, само подкашляне след сън. Но малкия има нещо отзад, което го дразни и не може да го изкашля.
Педи каза, че гърло и гърди са ок.

Сега и  2-мата са ми в стачка - не искат да ядат, гладни са, но не искат това, което съм сготвила, ми искат бисквити. Това мога да го преживея за ден-два, ама за повече ме хваща нервата.
Като под неядене имам предвид, че Сами яде по 4-5 лъжици, а Лора даже не иска и да се излъже да опита.

# 215
  • София
Ооооо ,gala. ,аз отдвна съм фен на испанското кино.На мен ,най-любим ми е Volver  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=267546&hit=1 .Страшен е!Горещо препоръчвам!
Сега пускам да ми се тегли твоята препоръка  Grinning .

# 216
  • у нас
не се хвалете с кг, че Рая е 8,800 с памперс, боди и три играчки на кантара hahaha
ще пробвам предложенията за гледане

момичета 3 ден съм на 90 дневната диета- някой постигнал ли е резултати с нея и най важното- да ги е задържал

и за последно да ви кажа какъв ужас изживях снощи- ама то аз съм си виновна Confused
прибирахме се аз, Рая и баща и и влизаме във входа и баща и решава че трябва да се върне до колата за нещо. Живеем на 6-я етаж. Качваме се ние с асансьора- аз и Рая и тя не иска да слезе. Аз и казвам че ще остане сама и ще е тъмно и страшно и тя се смее. И аз с целия си пачи акъл затварям врата уж да я стресна. В тоя момент някой вика асансьора и Рая е сама вътре. Confused Тръгнах да тичам по етажите надолу и за тези 20 или 30 сек не мога да ви опиша колко мисли и какви ми минаха през главата  Confused как съм скачала през тези стъпала не знам, но бях долу преди асансьора. Баща и извикал асансьора да се качва, а тя мила стои на средата и гледа уплашено. Добре че не е пипнала вратата ....
доста солена гладка отпих, още не мога да се отърся от ужаса. Асансьора е толкова нередовен, ми ако беше закъсал, ако тока спре...абе идва ми да се  #2gunfire къде ми е бил акъла... добре че Рая е добре и това е най-важното Peace

# 217
Здравейте и от нас,

Пазим Дани след пневмонията от всичко, не се среща с никого, излиза на разходка само на слънце и при хубаво време, но въпреки това от вчера взе да подкашля. Направо не знам вече. Confused Дано размине скоро  Praynig Да оздравяват и всички други болни бебета, че да посрещнем спокойно Новата 2012:)))

Прясно мляко не давам и не бих дала, иначе всичко друго си яде. Аз и кисело не давам особено много, защото не му е любимо. Затова пък хапва много сирене и масло. Плодове също обича, всеки ден минимума е поне 1 ябълка, 1 круша и 1 банан, отделно сокчета и т.н. Почвам да си мисля, че при нас няма особена връзка между храненето и здравето, защото Дани се храни наистина разнообразно и здравословно, а колко изболедува досега  ooooh! Все си казвам Нова година - нов късмет, здраве най-вече за всички Simple Smile

Tommelise, виж ми подписа, там се виждат резултатите ми Peace Сега обаче съм между 58 и 59, като имаш предвид, че не се ограничавам особено. Но истината е, че като цяло не ям вече както преди, а доста по-малко  Peace Ако спра и виното и бирата, може да стана 55, май оттам ми идват половината дневни калории, хихих

Весело посрещане на Новата Година  Hug

# 218
  • у нас
ааааааа виното и бирата са ми проблем Embarassed
мама вика че съм тръгнала по краткия път на битовия алкохолизъм Crazy
по принцип с половинката всяка вечер си пием по чашка две
сега вечер пия чай
а лятото една студена бира ми е  Blush

Дана добри резултати- на мен старта ми е 60 финала 50 Rolling Eyes
ти изкара ли я  newsm78цялата

# 219
  • София
Рали ,страшен ужас е било ,не бих могла да се поставя на твое място.Аз изпитвам панически ужас от асансьори ,така че ме втриса само като си представя ситуацита.
Бях на 90-дневната и свалих 8 кг ,но не съм била съвсем стриктна ,т.е. ядях не толкова ниско калорични неща ,смесвах белтъците ,в дена на варивата и тях ,пиех вино....Като цяло спазвахме единствено редуването на дните  Mr. Green .Приключих я преди 2 месеца и си задържах килограмите.Сега пак мисля да я почвам.Най-вече защото се оказа ,че така ми е по-удобно да се храня.Но вкъщи и мъжът ми я спазва с мен ,иначе не мисля че бих могла да я правя.

# 220
Ами не, аз изкарах около месец и половина - два. Хем имах и прегрешения де  Crazy Но наистина ядях много малки порции. Най-много ми помагаха салатите, от тях хапвах спокойно. Иначе 10 кг. ми се струват много като цел, откъде ще ги свалиш, виждала съм те и не си го представям някак??

# 221
  • у нас
ааааа има от къде- навремето бях фиданка- 46 кг перфектно са ми тези кг на моите 156см, тези сега са ми много Confused

# 222
Добро утро   bouquet

аз диети не съм спазвала и свалих килограмите,обаче корема ми още е отпуснат и голям, и все още малко ми стягат дрехите горе  Blush

Гери,хареса ли ти филма? сега свалям твоя .

Рали,дай линк за тези памперси от продавалника.

# 223
  • у нас
http://prodavalnik.com/beznadejden_1-profile това е профила на човека от който ги купувам . Има доста предложения и пакетни цени. Peace

# 224
Добър ден!
vany666, bubolechence, радвам се, че ви бях полезна  Hug !
Гледам, че обсъждате килограмите си. Аз отдавна съм с килограмите от преди да забременея, които са и под нормата за моя ръст. Честно казано, предпочитам да имам някое килце отгоре...  Grinning .
Иначе килограмите при малката - снощи писах, че на консултацията я изтеглиха 12 кг, но реално не е толкова (около 11,5 кг). Така или иначе е в нормите за възрастта си.
Снощи забравих да напиша, че малката се научи да си отваря вратите, като натиска дръжките на бравите сама. Все още й е трудно, доста се надига, но е упорита и успява да отваря вратите. Много е смешна и като ми вземе телефона и започне да говори по него  Grinning - обикаля из стаята и си мърмори нещо доста разпалено.
А, и със зъбите сме напред - вече сме с 16 зъба. Предполагам, че до 3-4 месеца ще избият и останалите 4  Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт