Отговори
# 585
Рали записахме я в МИР на сторгозия,малко деца са,има целогодишен прием и добри отзиви,и аз се надявам да се адаптира бързо Peace
За татуса-оттолкова време искам,и все си мислех че боли,а съм се лъжела -на ръката ми е от външната страна,мисъл свързана с Катрин естествено Grinning

# 586
  • у нас
мир е до нас Peace, ние пък записахме Рая на дружба в Трети март Crazy

# 587
За татуса-оттолкова време искам,и все си мислех че боли,а съм се лъжела -на ръката ми е от външната страна,мисъл свързана с Катрин естествено Grinning
Ооооо, за болката много зависи къде е и какъв е, аз имам на корема, УЖАСНО болезнено беше, при положение, че аз много държа на болка, като ми я направиха (няколко часа неистови мъки) и като станах и си тръгнах, добре че не бях сама, защото почти припаднах след болките, така че.....много зависи Wink Пък и момичета какви са тези мераци на дърти години хахахахха, извинявайте, не че сме толкова страи де Wink, но аз сега не бих си направила, даже бих си махнала моята, ако можех Wink но тогава нямах 20, сега 10 години по-късни вече друго мисля, то и тогава нали се сещате всички така казват, недей, после ще съжалявап, няма да ти харесва цял живот, но то като си си решил, няма кой да те спре Wink Но е факт, че малко хора си харесват татуировките цял живот.

# 588
Точно поради причинита,че не бях сигурна след време дали ще си я харесвам не си направиха татуировката в тинейджърските години Grinning,може би ако я бях направила тогава щях вече да съжелявам,но сега малко по зряла,смея да твърдя,че това което съм направила би ми харесвало цял живот Peace
Катрин днес не е плакала,даже и като я взех сега наобед,но пък ми казаха че е обядвала,а сега изяде всичко от кухнята,дали яде това дете ??? newsm78

# 589
  • София
но пък ми казаха че е обядвала,а сега изяде всичко от кухнята,дали яде това дете ??? newsm78

И на мен винаги ми казват, че моите са яли.
Щерката първите 1-2 месеца беше озверяла от глад след взимане от яслата. После това премина.
Самуил обче е по-зле - вече 4-ти месец не стига че яде сутрин (Лора хапваше само 1-вия месец, после не искаше), ми и вечер след като се прибере - от 17.30 до към 20 все мели нещо в устата. Като прахосмукачка е.
Направо вече почвам леко да изтръпвам.

# 590
  • Пловдив
О, това с яденето е и при нас #Crazy
В началото ми казваха, когато не е искал да яде, но сега всичко си изяждал, че даже и от на другарчетата купичките се опитвал да взима hahaha
...Е, въпреки това, приберем ли се вкъщи, задължително си хапва и то доста стабилно Shocked
Вече си мисля дали всичко му е наред - то такова ядене му прави, че се плашим с баща му...

...В събота и неделя е същата работа - изяжда порции, големи колкото нашите, че и за още пита  Shocked

# 591
  • на североизток
Според мен се изморяват повече от повечето различни емоции и не на последно място от шума(много деца на едно място са като кошер Laughing)и затова огладняват повече. А и това е начин да си наваксат грижите и вниманието от мама и тати Wink

# 592
Здравейте,
да се включа по темата с яденето. Моя сега си хапва по около 150 - 200 гр. и то със залъгвания и игри. Не се притеснявам, че е малко. Знам, че тръгне ли на детска градина няма да мога да го изхраня. На сестра ми голямата щерка, когато почна да ходи на ДГ също се връщаше хипергладна. Даже по пътя купуваха банан или ябълка, не можеше да издържи до вкъщи ooooh!. Тя, Ивчи е го е казала - шумът и игрите ги карат да огладняват по-бързо.
Мъниче и другите мами на деца без памперси, споделете какви гащи им купувате.  Thinking Моя е 10.9 кг и всички гащи му хлопат. Crossing Arms

# 593
  • Пловдив
Буболече, малкия спи в момента, та няма да влизам, да не го събудя, но по спомен, последните които му купих бяха 86/92, комплект с потниче.
Нямам си и идея колко килограма е - вкъщи на електронната везна отчита 13,200, но на консултация не сме ходили от септември hahaha

Миналото лято и аз имах същия проблем - всички гащи му бяха огромни и му падаха Whistling Тогава майка ми беше купила едни - на фирма Плами, ако не се лъжа, 26 размер - пасваха му точно. КАто стане малкия, ще проверя и ако съм объркала нещо, ще пиша Simple Smile
edit: всичко е така, както съм написала Simple Smile
Да добавя само, че в Лидл редовно пускат малки комплектчета Simple Smile Също и боксерки съм взимала от там - 5 чифта за 6 лева май...

Ей, току що разбрах, че приятелката ми е бременна Heart Eyes Заедно започнахме навремето опитите, а сега ми се похвали, че снощи и тя видяла  EFP
Не мога да си намеря място от радост Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 16:18 от sweet_maniche

# 594
Момичета Никълъс си е в къщи!  newsm44 newsm44 newsm44 Благодаря ,че ме подкрепяхте !Дано това беше лошото.Вече да идва хубаво !

# 595
sniiskio, чудесно!!!
Само хубави моменти с твоите мъже да следват!
_Dana_, дано като мине тази гадна зима да се закрепи Дани! Този пък отит от къде...? Едно след друго при вас! А как е хемоглобина? Миличкото, има силна душичка и силна мама!!! Изправят ми се косите като чуя АБ (дано не се налага да давам), но щом не може по друг начин...
v_spasova, малчо плаче с кака, яде като кака, еееееми съпричастен е човека  Laughing Сладури, не им се притеснявай, че по- лошо ако не ядат, а от градината да казват, че са си изяли всичко.
nat003, стискам палчета!!! Ужас, най-много мразя да ходя на зъболекар и гинеколог! Но аз съм друг случай.... Дано премине по-леко и по-малко травмиращо! Честита татуировка! Аз не мога да се престраша. Искам да си направя нещо с името на детето, но някакви ужасии се въртят из главата ми, за зарази, за мръсни игли и подобни. Знам, че работят професионално в студиата, но не мога да си избия от главата тази мисъл. Е, все някога ще се реша! За сватбата си направих временна, много ми хареса, та на крачка съм от това, де!

# 596
sniiskio , браво! Дано това да са ви премеждията. Оттук нататък да е жив и здрав и само да ви радва заедно с бати.  Hug

[Ужас, най-много мразя да ходя на зъболекар и гинеколог! Но аз съм друг случай....
Ох, Велизарка, и аз съм така. Ходя поне веднъж годишно, ако се налага и по-често. Ето сега декември ходих на зъбар, януари също трябваше да ида, ама нямаше кога с тези боледувания на децата. Ама надявам се март да успея да отида все пак. То не е нещо спешно, просто да ми оправят един счупен зъб, ама преден.  ooooh!

Нат, стискаме палци за зъболекаря. Радвам се, че Катрин добре е приела ходенето на ясла. Успехите на вашите дечица, ходещи вече на ясла, ми дават успокоение, че и Ема ще е добре там.
Честита ти татуировка, със здраве да си я показваш.

Ина, честито на приятелката ти, лека бременност й желая.

За постоянния глад след градина, то и Део, който е по-голям, също като се прибира от детска е умрял от глад. Честно казано не мисля, че си изяждат всичко, което им предлагат там.  newsm78

# 597
Мъниче, благодаря за отговора. Явно ще трябва да изчакам да позапълни кълките моя младеж...  Laughing Лека и безпроблемна бременност на приятелката ти!
Ох, и аз имам гинекологофобия Laughing Ако не се налага изобщо не бих ходила. Пък на зъболекар не съм била цяла вечност, те зъбите ми са пред разпад вече. Tired

# 598
  • Варна
Добро утро, момичета!

Днес имаме празник у дома. За съжаление, настроението не е празнично, защото и двамата младежи са болни. Tired

# 599
  • Пловдив
Тъкмо за това "влезнах" Mr. Green - да ти е жив и здрав рожденика, много да слушка и да помага на мама Heart Eyes

Аз към АГ-то претръпнах някак си... Пък и от 6-7 години ходя при една гинеколожка, която е много внимателна и любезна Simple Smile Знае си ми цялата "история", та не се налага да обяснявам много много Mr. Green
...Виж, за зъбарите съм на съвсем друго мнение - имам панически страх Embarassed И всичкото това е благодарение, на едновремешните училищни зъболекари #2gunfire #Cussing out
Е, няма начин - посещавам го поне веднъж годишно, както казваше мъжа ми, докато все още бяхме млади гаджета - и зъболекарите са хора, и те деца хранят smile3532
Е, признавам си без бой, че откакто родих, не се бях вясвала в кабинета до миналия месец, но пък положението е пу пу пу, много добре - по един кариес на горните мъдреци, които така или иначе са и за вадене Mr. Green Малко зъбен камък за чистене, но го отложихме, за времето, когато няма да кърмя Laughing

Общи условия

Активация на акаунт