Отговори
# 630
  • Пловдив
Ох, колко болнички... Sad да се оправят бързо Hug

При нас ясленската група от вчера е под карантина за варицела Rolling Eyes А тази събота имахме планирано мероприятие с децата на приятелки Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Сега нищо друго не ни остава, освен да чакаме...

А, също от вчера Дидко остава да спи следобедния си сън в яслата - много се притеснявах дали ще заспи на чуждо място, пък и при положение, че ги няма двете му маймунки в леглото (само с тях си заспива), но съм опасенията ми се оказаха напразни hahaha - като го сложили в кошарката веднага си легнал човека, гушнал си възглавничката и отнесъл hahaha
Като се прибрахме и веднага ме нападна да суче hahaha hahaha hahaha

# 631
  • София
Като се прибрахме и веднага ме нападна да суче hahaha hahaha hahaha[/color]
Моя почна от близо седмица вечер да ми вдига блузата. А обикновено е хапнал т.е. едва ли е глад  ooooh!
А си правя сметки още месец и да се разделяме с това сукане...

# 632
На болните бързо оздравяване, на здравите да се пазят много! Малките душички с пневмонии!!!  Shocked На мамите  Hug
Нашият татко е хремав и ходи с маска, не че ще помогне, но като пази детето и не е залепен за него смятам, че няма да има проблем!
Като пишете за софийските ясли направо ми се изправят косите. Нямам представа как е тук, защото не смятам да го пускам, а и мисля че ще ми дадат отпуската и като навърши 3 да го дам направо на градина. Надявам се като имам свеки детска учителка поне да не отидем последни в списъка и да ни изместят. А и тази година за първи пък въведоха електронното записване и си представям какви неуредици ще има като за начало. Дано догодина се е установила тази система и да нямаме проблем със записването. А тази година няма да го записвам на ясли, че ето какво става, втори класирания, трети, пети и родителите чакат с притеснение. Пък ще се моля шефката ми да си удържи на думата, че иначе не знам коя баба ще го гледа, освен аз да напускам работа и това е!
Tommelise скоро не е писала  newsm78 имам предвид от редовните, то и други мами не сме засичали...

# 633
Ох, болничките да оздравяват!Дано нас ни прескочи за сега успокоихме и ние кашлицата , дано минава ,че доста се задържа и не става по-сериозно.

# 634
  • у нас
тук съм - чета редовно Peace просто ак озапочна да пиша само ще се оплаквам Rolling Eyes

болните да оздравяват Peace

за витамините- давала съм на Рая саностол 20 дни давам 10 почивам, обаче малко може би само ноември и декември. От тогава само вит С при нужда за не повече от 2-3 дни.

при тези аб давайте и пробиотици, поне 2 сед след приключване на лечението Hug

аз изпитвам някакъв вътрешен страх да проверя до къде сме го докарали с алергията на Рая и нещо само се ослушвам. току някой ми промърмори- до кога така, няма ли да провериш, лишаваш детето от ценни и вкусни храни ooooh! обаче само като си помисля и ми се свива сърцето Confused

# 635
  • В царството на мечтите
Ейй стига с тези болести вече на всички да минават.
Да ви се оплача. От миналата година имам муха в главата дребната да я обличам като мартеничка на 1 март. Обърнах целия град да търся бяла и червена рокля вчера мажа ми намери и днес я пуснах да я изпера и  бялото стана розово

# 636
  • София
Да се разпиша и аз, че май скоро не съм се отчитала.
Завърших семестриално и сега ме чака само защитата на диломната, която слава богу е написана и готова!

Много болнички...да оздравявате ей!

Tommelise, напълно те разбирам. Нашата кака нали и тя беше алергична, колко я пазех да не яде това и онова, и въпреки че израстна АД и алергията, все още се засичам, че се замислям преди  да и дам някои определени неща.
Лошото е, че покрай ограниченията с храните има и такива които тя изобщо не иска да яде сега защото преди не съм и давала. Като сиренето, а то е толкова полезно (давах и козе, но тя не го обичаше много).   

Даааа... Люляче... дребната ОЩЕ няма 9 кила, така че, споко ние водим класацията Simple Smile

Имаме напредък донякъде с адаптираното мляко. Реших, че скоро ще се отбиваме и след като се е насукала, използвам като позадреме да и набутам шише с АМ да пие. И пие...но будна ли е, така раздразнено ми бута шишето и ми се кара.
Колкото до отбиването...много се колебая. Много ми е хубаво да си я кърмя,и ще ми липсва това чувство и тази близост, та уж искам, че ми се струва че й е време, уж не ми се иска, в голяма дилема съм.  Пък и ако кажа на някой че още кърмя, знаете как се гледа на това от повечето хора  Shocked

И да питам. Има ли някое друго дете да спи по два пъти на ден като моята малка принцеса? Спи от 9-11:30 и от 15-17:30...Вечер ляга в 21-21:30 и става в 7.

# 637
  • При моето слънце
И да питам. Има ли някое друго дете да спи по два пъти на ден като моята малка принцеса? Спи от 9-11:30 и от 15-17:30...Вечер ляга в 21-21:30 и става в 7.
На такъв сън мога само да завиждам  Twisted Evil
Желая бързо оздравяване на всички, и големи, и малки  Hug
Дами, идва пролет  newsm44

# 638
  • Варна
Да се отчета с нашите килограми. Crazy Вчера бяхме при педиатъра и изтеглихме принца за да направи дозировката на лекарствата.  Shocked Младежът тежи 16кг и 91см, а аз се чудя защо ми дотежава като го нося. ooooh!

# 639
  • В царството на мечтите
антониа много добре го гледаш това дете аз се надявам 13 да имаме  Crazy

# 640
  • у нас
кви са тия 16 или 13  Crazy Crazy

Рая е 9 hahaha

Фъстъчка  пробвала съм да и дам трохичка сирене- не иска изобщо да го обърне дет се вика в устата си- плюе на секундата, виж кисело мляко един път и дадох на върха на чаена лъжичка хапна и гледаше за още hahaha

boonboon  това си е жива каръщина- да отива за втора Crazy и със студена вода Peace или пробвай вениш дали няма да оправи ситуацията

petiofi83 идва идва , вярно е smile3521

# 641
  • София
Хе-хе и ние все още можем да се наредим сред по-фините септемврийчета 9.700 кг ,но нали си ми е нисичка и на мен все като дунда ми се вижда  Mr. Green .

boonboon ,наистина голяма каръщина !

# 642
Как сте, бе банда?
Не съм писала от сума ти време, ама като гледам, че още сме в коледната тема и явно не съм само аз, дето не се ровя много в компютъра.
Тези, болните - да оздравяват, чувате ли!?!
Ние с дребното се отбихме постепенно, плавно и успешно. Нямаше драма, нито от моя, нито от негова страна, за което съм много доволна. АМ не съм му давала никога, не смятам и да му давам. Сутрин пие по чаша прясно мляко с попарата си и мисля, че му стига. През деня може да пие и айрян и да яде плодово кисело мляко, така че изобщо не смятам, че му трябва АМ. На мен кърмата от едната гърда още не ми е спряла и се налага да я цедя, за да не се запушва. И си мисля, дали ще остане лактация чак до раждането на второто или ще спре и после ще тръгне наново. Ако имам кърма докато родя ще трябва много да мрънкам да ми дадат детето веднага след раждането, преди да ме вдигнат дори...
Иначе що се отнася до килограми... амиии, не съм сигурна колко е дребния. Над 10 е, но не знам колко. Напоследък си хапва чудничко (пу-пу...), така че очаквам да си е качил добре, ще го видя след 10тина дни на консултацията.
Остава си ми голям проблем спането му нощем. Буди се по 100 пъти, понякога не заспива хич лесно, мята се, чопли ми ръцете... мъка е. И накрая става свеж като репичка в 7ч сутринта.
А коремчето расте... даже малкото започна и да подритва от няколко дни... Simple Smile
Оф, дълго стана, извинете ме.

# 643
И аз отбих вече Ема. Горе-долу от 3 седмици някъде. Без проблеми, ама тя вече не искаше да суче, а и аз нямах кой знае колко кърма. В началото изстисквах по малко, че почнах да чувствам напрежение и се появиха малки бучки, ама последните дни и това не правя, явно си спря тотално. Радвам се, че успях да я кърмя година и половина поне.

Щица, браво радвам се че всичко е наред при теб. Бебчето рита вече, браво. И аз Ема я усетих нереално рано. Може би някъде в твоите седмици. Мислех си, че не е тя, ама баш тя си е била.

Уау, кви са тези 16 кг!!!  #Crazy Голям младеж си отгледала antonia. Момчетата са си друго племе. И Део беше бая едър на тази възраст. Ема вече е 12кг и 82 см, малко бичме, и е много смешна.

Ема обича млечни продукти. И сирене и кашкавал и мляко яде. Ама аз и лайно да й дам имам чувството, че ще го изяде.  Mr. Green Макар че днес, явно заради болестта, не иска да яде почти нищо, освен снежанка.

Болните да оздравяват.  Hug

# 644
  • Варна
 Joy
Маша, не голям, а огромен е младежа. Същия е като Ема, каквото му сложиш, това ще изяде. И съм го подложила на диета - по 1 купичка ядене и малко салатка и да реве друго не давам. Миналата седмица една вечер си легна почти гладен, на сутринта викаше "мамо, ам". Whistling

Общи условия

Активация на акаунт