Да сте румени, засмени,
от любов и здраве озарени!!!

големи сме бързаци
!
?
. Като ходих миналата година, ми казаха, че трябва и на рентген да си мина, а не само на видеозон, и се разбрахме като я отбия да отида. Ама аз тогава очаквах да я отбия стандартно - след годинката. Ще трябва да ги натисна да ми направят само ултразвук, иначе не виждам как. Те тук рутинно опипват гърдите на всеки гинекологичен преглед, но това естествено не е гаранция.
. Нищо чудно да се наложеше тогава пак да я махаме, ама можеше и да не е възможно, при положение, че се слага местна упойка точно на мястото. А за самата процедура - нищо страшно! Мисля, че с инжекция ми вкараха упойката. И после я изрязаха за нула време с лазер ли беше. Дадоха ми едно антибиотично кремче, което трябваше да си мажа една седмица някъде, и така. Аз имам и други големи бенки, но тази наистина ми пречеше, не че е била от опасните.
.
.
.
. Защото пишеш, че на теб самата не ти се иска, сигурна съм, че и на нея си й е добре. Разбирам, че ако отбиеш, то ще е защото "й е време", както ти казваш и защото другите не гледат с добро око на това. Ами те нито ще ти гледат детето, нито пък ти ще взимаш решения за гледането на техните
. Така че според мен поне е на-добре да се водиш от това от какво ти и Вероничка имате нужда. Можеш да четеш, а и да пишеш, при ей тези мами тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630389.510. Ще видиш, че ще ти изчезнат терзанията
.
. Обаче тук въвели нещо ново сега - като ти се случи тоя късмет, да си избереш 28-ми или 1-ви март да си запишеш детето

Една приятелка, с която бяхме, я снима. Дано снимката се е получила.
Ама много акъл, много нещо ей! Добре, че мъжът ми ме подкрепя и не мрънка.
по план мисля от септември за по половин ден, но може още на късна пролет да почна да я водя по малко....мисля, че и за двете ни ще е полезно, не си представям втора зима сама с нея вкъщи, ще изперкаме, то не бе английски, не бе Gymboree, не бе детски клубове и пак ни е скучно....само сняг, сняг, студ, изморих се вече, ама му се вижда края де
По половин ден изкарваше гола, така свикна, че не си търпеше дрехите после и като се прибрахме само ходеше и викаше сейна, сейна (басейна), сложи басика (банския) и почваше да си дърпа дрехите, та сега търся някъде тук в София подходящо място да я водя на басейн, някои ако знае такова ще съм благодарна да сподели...за сега само едно съм намерила, ще го проуча тия дни, но ще се радвам и на други предложения