Отговори
# 90
  • у нас
щом те дразни ще я събличаш по-често Wink няма начин да не е доволен Mr. Green

# 91
  • Пловдив
Ивчи, съкровище си Hug
btw В Шумен ще съм около 2 седмици, та ако намеря свободно време, може да навия Жоро да отскочим до Търговище Peace
van4etoooo и с теб, ако искаш, може да се запознаем   bouquet

Аз на мъжа съм взела комплект STR8 Freedom: парфюм, дезодорант и душ-гел - той си го хареса. Изненадата са една тениска с надпис: I play with my babys food Mr. Green и радар-детектор (или нещо такова, не съм сигурна как точно се води... От рода на антирадарите, но е законно)

edit: Giada, в ЛИДЛ гледах стъклени топки, мисля че 3 бяха за 11 лева

# 92
edit: Giada, в ЛИДЛ гледах стъклени топки, мисля че 3 бяха за 11 лева[/color]

мерси   bouquet

# 93
Здравейте мили момичета.Скоро не съм писала,но ви чета и като гледам с какво прекрасно коледно настроение сте се потопили,моят пост ще е малко по тъжен.След операцията на баща ми(на прешлените на гръбначния стълб) и две седмици ходене по мъките след това и много тежкото възстановяване,се оказва,че неможе да движи 3 пръста на дясната си ръка  Sad,сега ще търсим невролози и рехабилитатори...защото тои е таксиметров шофьор и с тази ръка си изкарва прехраната!
И тъй като явно това ни беше малко,в понеделник почина баба ми(на майка-майка и),толкова отчаяна и толкова скръбна е майка,че сърцето ми се е свило на топка!Знам че всичко ще мине,нали след всяко лошо идва и добро,няма да губа надежда и този път,знам че ще се справим!
Толкова обичам Коледните празници ,зареждат ме много положително,днес дори вече си сложих и герляндите и съм много доволна,но най щастлива от цялата работа е Диди ,все още не сме и купували подаръци ,само кака и свекървата,но сме набелязали повечко играчки и другата седмица ще и ги вземем.Спряла съм се на пееща и светеща йоника,кухненски прибори,голяма топка,бебе което говори и няколко други дреболии!
Извинете за дългия пост!Прегръдки на всички големи и целувки на малчовците  HugHeart Eyes

# 94
  • София
Дани , Hug !

# 95
Привет, момичета Simple Smile!
Как сте? Някои не сте много добре, виждам. Дани, съжалявам за загубата на баба ти! Дано майка ти се съвземе по-бързо! А баща ти дано успее да възстанови подвижността на ръцете, щом така си изкарва хляба човека Praynig!

Ние направихме най-накрая прощъпулника - три месеца след първите й крачки и два след стабилното прохождане Crazy. Пуснах най-накрая снимки в албума - сложих две още от рождения й ден, последните са от прощъпулника, т.е. най-скорошни, и другите по между тях. Като я гледах на последните, които бях качвала преди (около девети-десети месец някъде), направо не мога да я позная - тя направо си е била бузеста, а и доста плешивичка Laughing. Та на прощъпулника си взе транспортира, наречен за инженер, така че сме доволни Simple Smile. Гледах после на снимките, че не съм сложила химикалката, която уж беше и тя приготвена сред останалите предмети... та така и не й дадох шанс да стане писателка Laughing.

За подаръците съм намислила няколко по-малки - този пеещ сервиз http://www.amazon.com/Fisher-Price-Laugh-Learn-Say-Please/dp/B00 … 041998&sr=1-5, който всъщност ще е от баба й и дядо й, този пъзел от няколко животни, който е магнитен - може да се слага играе и на хладилника, и на пода естествено http://www.amazon.com/LeapFrog-Fridge-Farm-Magnetic-Animal/dp/B0 … 198467&sr=1-2, и това нещо за бутане, което е свирещо http://www.amazon.com/Fisher-Price-Brilliant-Basics-Melody-Chime … OX/ref=pd_sim_t_4. Когато Мирка писа за  тази серия на Фишър Прайс - Литъл Пийпъл, ти разгледах подробно - наистина много сладки неща. Но ще ги оставя за догодина, защото мисля, че ще ги й бъдат много по-интересни като стане малко по-голяма. Когато са около две годишни според мен започват доста да си играят на тези ролеви игри.

# 96
Много хубави неща сте избрали за подаръци на малчовците! Ние доста по-скромно се представяме тази година, и като бройка и като качество, но живи и здрави да сме!  Simple Smile Люляче, тази играчка за бутане е страхотна и съм сигурна, че подрънква много по-хубаво от тукашните бутала. На площадката пред нас всички дечица имат такива и мамите едвам си чуваме приказката от тях  Joy
Даниелка, съболезнования... Те като дойдат лошотиите - всички на куп се изсипват. Дано отмине този период и да ви е по-светло около празниците!

# 97
  • Пловдив
Здравейте, набързичко Simple Smile
Че нас днес ни чака Коледното пазаруване. Всъщност ние вече купихме ето тази къщичка:
http://www.shopmania.bg/ighrachki/p-kshchichka-2842475
Че ми омръзна да строя аз къщички от подвижния сушилник и юрганчета и одеалца  Laughing Голяма игра пада  Wink
Но предстоят още много покупки, защото и майка ми и свекърва ми ни дадоха паринки, ние да харесаме на децата подаръците и ни чака голямото пазаруване  Simple Smile
Мисля си още за пумпал, светещ и пеещ, че си нямаме, но дано намеря! Останалото ще го харесвам в движение. Нещо занимателно и развлекателно  Wink
Люляче, направо ви завиждам за транспортира Laughing Аз така централно бях сложила и математика и чертожни инструменти (тати е инженер и аз по образование! също), но те и двамата портфейла грабнаха  Laughing
Даниелка  Hug
Живи и здравички всички и много прекрасни емоции в предстоящите дни  Heart Eyes
Опс, щях да забравя да се похваля, получих си подаръка аз  и си имам вече кола, та да возя челядта  Grinning Че му омръзна на моя мъж все да го карам да ни закара, тук и там... и после да ни взима и така... fiat punto е на наше разположение вече  Simple Smile Малко не съм карала от преди да забременея, та до сега, но ще си припомня, няма начин  Wink Тепърва ни предстоят каране на градини, работа и забързаното ежедневие... Grinning

# 98
  • Варна
Даниелка, нека лошото остане зад гърба ви!  Hug
А днес честит имен ден на теб, на Дани на Дана, на Дани на Ева и на нашия Дани!

Да сте ни много здрави и силни!

# 99
Честито на именниците!  bouquet
Antonia, хубав празник! Жив и здрав да ви е Дани! Hug
DanielkkaHug

Хубави идеи давате за подаръци.Ние обаче сме от отбора на разбойниците, здрава играчка не остана.Кака му за 5 години няма счупена, Теди обаче като хала минава и след него погром.Та поради тази причина му поръчахме дървено влакче http://katinatoys.com/-cars/433--.html и дървена моторика.На живо се оказаха още по хубави. Peace Събирам идеи за още нещо, мислех инструменти или някаква музикална играчка.
Такова килимче за писане с вода имаме от кака му.Тя си играе с него, но Теди не беше въобще впечатлен, не го и поглежда вече.

# 100
Даниелка моите съболезнования на теб и майка ти.
Много е тежко да загубиш любим човек, за съжаление такъв е живота  Sad
прегръщам те  Hug Hug Hug Hug

# 101
Здравейте, майчета!
Даниелка, мнооооого мноооооого прегръдки и искрени съболезнования за баба ти! Дано баща ти се възстанови и да възвърне подвижността на пръстите!
Честито на всички именици! Мами, бебчета и близки, всички да са здрави и мноооого щастливи!
Ние сме добре, Ники все още не ходи, но пък прави по 2-3 крачки от близо седмица. Друг път още като се пусне и тупва по дупе. Странна работа, то бива страх, бива чудо.....
Мога ли да помоля за едно гласче..., никога не съм изявявала желание да участие в такива конкурси, още повече за детето, но понякога мисля различно  Rolling Eyes
http://www.nadprevara.com/konkurs/4/snimki/dkz2q49y55_997
Thank's!

# 102
Даниелка, приеми и моите съболезнования. Дано баща ти по-бързо се почуства добре.  Hug

Честит имен ден на теб и на всички малки Данита, малко на патерици, ама докато се натуткам.

Джада,  покрай твоя рожден ден май и аз намазах. Нали спомена, че искаш да ти подарят ел. четец, та и аз се сдобих с такъв, ама за Коледа. Страшно съм щастлива, сега ще мога да чета всички книги, които не мога да си позволя да си купя.

Люляче, честит ви прощапулник. Вие направихте на Дара с 3 месеца закъснение, а ние на Део с 4 години и половина закъснение (правихме му го заедно с Ема) hahaha Много хубави подаръци си избарала, особено сервизчето моного ми хареса, а и фермата. Тук такива не съм виждала.

Илиянка, честита ти придобивка, да си я караш безаварийно. Аз пък още не съм почнала курсовете, че мъжът ми не се застоява в София, но от януари, надявам се, че ще почна. Няма да имам собствена кола, поне засега, но ще карам семейната, докато той е в командировка ( ако колата оцелее от пожарите в София  Whistling)

Ние в понеделник сме на коледно тържество на Део в градината. Много се вълнувам, това ще му е първата изява пред публика. Чудя се дали да водя и Ема, ще има много хора и не знам дали е удачно... newsm78

# 103
Люляче, сега ти разгледах снимките. Дара е разкошна!  Heart Eyes Толкова е пораснала и много ми прилича на теб. А с тази шапка-мече е голяма сладур. Да я нацелуваш от мен.

# 104
Може ли да ви помоля набързо да ми кажете менюто на децата ви? Знам, че сте го обсъждали.  Blush
Нашето е:

попара
основно за обяд
овесени ядки с кисело мляко и плод
супа  с малко хляб
АМ пред сън

плодове между храненията

Въпросът е, че синът ми с това меню стана по-пухкав напоследък. Хем не ми се иска да го лиша от нито едно от тези хранения, хем не ми се иска да го тъпча и да е пълен  Rolling Eyes

velizarka, гласувах за бонбончето.

Общи условия

Активация на акаунт