няма начин да не е доволен 

,сега ще търсим невролози и рехабилитатори...защото тои е таксиметров шофьор и с тази ръка си изкарва прехраната!
!
!
!
. Пуснах най-накрая снимки в албума - сложих две още от рождения й ден, последните са от прощъпулника, т.е. най-скорошни, и другите по между тях. Като я гледах на последните, които бях качвала преди (около девети-десети месец някъде), направо не мога да я позная - тя направо си е била бузеста, а и доста плешивичка
. Гледах после на снимките, че не съм сложила химикалката, която уж беше и тя приготвена сред останалите предмети... та така и не й дадох шанс да стане писателка
Люляче, тази играчка за бутане е страхотна и съм сигурна, че подрънква много по-хубаво от тукашните бутала. На площадката пред нас всички дечица имат такива и мамите едвам си чуваме приказката от тях 

Че му омръзна на моя мъж все да го карам да ни закара, тук и там... и после да ни взима и така... fiat punto е на наше разположение вече
Малко не съм карала от преди да забременея, та до сега, но ще си припомня, няма начин
Тепърва ни предстоят каране на градини, работа и забързаното ежедневие...

Събирам идеи за още нещо, мислех инструменти или някаква музикална играчка.
Много хубави подаръци си избарала, особено сервизчето моного ми хареса, а и фермата. Тук такива не съм виждала.
)

Препоръчани теми