Отговори
# 105
Velizarka_8, гласувах!  Peace

Brawn, нашето меню е същото с още едно мляко сутрин, около 150 мл.Понеже става късно сутрин около 10 - 10:30 часа и понякога прескача закуската и остава само с млякото и някой плод.Иначе закусва каша, овесени ядки, кус-кус , бисквити с компот или плод (попара не яде).
Обяд - основното от кухнята.
След сън - каша, пюре, плод, овесени ядки, кекс, каквото имам.
Вечер - супата от кухнята.
Преди лягане - 150 АМ.
Съвсем си ви е наред менюто според мен.Simple Smile

# 106
Благодаря ви  Hug!

# 107
Здравейте,

Brawn, нашето меню е:
- АМ 180мл (събужда се веднъж сутринта рано)
- попара/каша
- яхнията от кухнята
- плод/каша/плодово кисело мляко/кисело мляко
- супата от кухнята
- АМ 180мл
Понякога ако спи повече следобяд пропуска едното хапване.
Понякога хапва повече, понякога по-малко като количество, но винаги му давам колкото иска да яде.
И Влади също напоследък става по-пухкав, но няма да му намалявам храната, сега растът доста усилено и мисля че е важно да приемат достатъчно храна.
Velizarka_8 и аз гласувах, успех.
Вчера качих малко снимки в албумчето.

# 108
Момичета, отдавна не съм влизала в албумчето и съм забравила и потребителя и паролата. Някой ще помогне ли с инфо на лични. Много благодаря предварително.

# 109
  • на североизток
Момичета, влизам да ви почерпя за моето голямо момче, което днес става с една година още по-голямо Heart Eyes Да ми е здравичък и все по-послушен Grinning

# 110
iv4i_79, да ти е жив и здрав баткото! Много да те слуша и радва! Я, к`ва хубава и цветна почерпка си ни спретнала. Даже и коктейлът е в тон с тортата.  Laughing

# 111
Честит рожден ден на адашчето! Да е здрав, щастлив и мноого да радва мама! А същото важи и за малката кукла!
Ние вече си имаме краченца. Прави по 5-6 крачки, с всеки изминал ден е по-смел. Та оказах се права, за Нова Година вече ще върви наперено и сигурно!
Благодаря за гласчетата!  Hug

# 112
  • София
Ивчи ,да ти е живо и здраво момченцето!
Велизарка ,честити ви краченца!
Ние нещо много яко се озъбихме ,вече са 14 или 15 или 15-тия е на път  Crazy .До преди месец бяха само 7 ,а сега през ден ,през два и хоп - ново зъбче  Crazy .

# 113
Ивчи ЧРД на баткото и от мен,много да ви слушка и помага  Hug!
Велизарка,честити ходещи крачета на малкия сладък Ники  Mr. Green,голям бонбон е  Hug!
Гери и ние сме с 14,неостанахаааа  Laughing,още малко!  Mr. Green
Момичета къде ще празнувате Нова Година и децата с вас ли ще са?Ние сме вкъщи но с приятели и Диди ще е в някоя от бабите,но на мен още сега ми е мъчно,незнам дали ще изтърпя без нея и може да ида да си я взема  Mr. Green.Ама тук ще пушат,ще пеят,ще гърмят...и незнам какво ще става  Mr. Green!

# 114
  • В царството на мечтите
velizarka_8 имаш един глас и от мен. Честити Ви крачета.
Danielkka  ние ще сме на заведение с приятели, а малчо ще е при някоя баба ама още не знам коя

# 115
Iv4i_79, жив и здрав да ви е! Весел празник!    bouquet
Velizarka_8, честити ви крачета! Simple Smile

Ние със зъбите сме назад, вчера се показа номер 7, след почти 3 месеца затишие.
За Нова година - ще бъдем в къщи с приятели и с децата.Всички имат деца и се съобразяват, така че ще сме си заедно.Simple Smile

# 116
Ох, Иво е само със 6 зъба....нещо много изостана....

На НГ ще сме с приятели и с децата в домашна обстановка. Миналата година не го оставих, а сега, като разбира още повече, съвсем не бих го оставила да посреща НГ без нас Simple Smile. Ама аз по принцип не го давам много много на бабите Simple Smile

# 117
  • Пловдив
Ивчи, да е жив и здрав сладурестият рожденик Hug Да го нацелуваш от нас Heart Eyes

Ние НГ ще си празнуваме вкъщи. Събираме се с едни приятели (на едната мъжа и е наред, а другият си няма половинка в момента). И двамата се съобразяват, така че не ми е проблем Simple Smile

# 118
  • Варна
Ивчи, честит празник! Щастливо детство на порасналото момченце!

На нова година ще сме в къщи. Май ще сме си само ние, ама и така сме голяма компания. Mr. Green

# 119
Ние на НГ ще сме у едни приятели и те имат малко дете , тъй че няма да имам проблем с тези неща Simple Smile
Velizarka_8, честити ви крачета!
 Iv4i_79 честит празник!
А зъбите са ни 6,дойде ни и 7 де,ама е мъничък още.

Общи условия

Активация на акаунт