Отговори
# 120
Уфффффф, само ние ще работим...
Че и няма да сме заедно. Аз в Приморско, той в Бургас. Нямаше да се хващам ако той не се беше съгласил преди мен. Иначе щяхме да посрещнем Новата Година с кумо - кръстниците, може би. Поне така го обмислях до преди 2 седмици. Но така Ники ще е на село, там ще има по-малко гърмежи. Миналата година не му пречеха и си спеше, ноооооо сега е по-голям. А до нас от военния блок... а преди като имаше казарма пък... Винаги е било страшно тук, топовни гърмежи, в М.Рудник няма такова нещо, както в Изгрев, бургазлийки ще ме разберат  Laughing

# 121
  • София
Iv4i_79, честит рожден ден на баткото на патерици! Да ви е жив и здрав и много да ви радва. Velizarka_8, честити ви крачета! На нова година и ние ще сми си май сами, но и така сме много хора Laughing Може би свеки ще се включи, но не е сигурно. Миналата година бяхме с мама и брат ми. Арзу има мноооого зъби, не ми дава да ги преброя, Ясин също се "озъби" напоследък. Вече и двамата ходят стабилно, но на Арзу не съм й направила прощъпулник. За подаръците, на малките още се колебая какво да купя, че си имат всичко от баткото. На Фати му купихме компютър на Бен тен, хеликоптер с кран и някаква пътна помощ. Тати иска риза то Зара, а аз се сдобих с мнооого хубава чанта, реплика на Луи Витон, един приятел ги продава, много са хубави и са на доста приемливи цени.

# 122
Здравейте мамиии
Аз не съм се включвала отдавна Hug
Катрин беше болна,тя все още е малко,но вече се вижда края Praynig
За подаръците си говорите на Катрин сме взели http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.10041
че моя телефон вече тотално го превзе,отделно едно куче,което ходи,лае,пее и т.н Малко дрешки и дребни други неща.
Нашите зъби са 8,този кътник последния ни взе акъла,мн нервна от него.За подаръци на полвинките-моят мъж ще получи шал на Луис Витон(в тази връзка beb4o_fb-завиждам ти за чантата,много обичам тази марка) и колан,реплики разбира се, а аз най-вероятно парфюм Mr. Green
Ние на Бъдни вечер ще сме в нашите,заедно със сестра ми и приятеля й,на Коледа във свекито,а на Нова Година в едни приятели,без децата и те имат ,но ще са при бабите,после най-вероятно някъде ще продължим по дискотеките,общо взето страшна програма и сестра ми има рожден ден на 29 та така,яко ядене и пиене Wine Glass

# 123
  • София
Velizarka_8, супер, честити крачета Simple Smile
Май нашите господа бяха последните проходили, само въпросът беше кой ще е по-последен от тях Simple Smile

От вчера Сами е по цял ден на ясла. Вчера сестрата се била разтреперила, че го оставяме. Аз - също. Но днес цареше спокойствие и при 2-те страни  Mr. Green

# 124
След боледуването на Дани не си и помислям да идем където и да е, а ние откакто имаме деца, винаги сме в Новогодишната нощ с тях. Значи остава варианта всички вкъщи, и то най-вероятно сами, защото всичките ни приятели ще са по разни места извън града  Simple Smile Но то и така ще е достатъчен купон Wink

Аз искам вече да изпращам тази година, да си отива по-далеч и дано следващата ми е по-добра Praynig Simple Smile 2011 просто ми разказа играта, така искам да свършва вече...Нова година - нов късмет  Heart Eyes

# 125
  • на североизток
Момичета, много ви благодаря за пожеланията bowuu
Машонка, нарочно съм я избрала почерпката да е в тон Wink Много обичам такива цветни работи Heart Eyes

Велизарка, честити крачета на сладкия Ники! Видя ли, че няма нищо притеснително Simple Smile Всяко дете се развива с неговите си темпове.

Аз тия дни доста съм се притеснила за коремчето на Елито-много е голямо и издуто, като сомалийче е Sad С кльощави крачета и ръчички, а пък с голямо коремче. Особено като се наяде става колкото главата й голямо. Моля, майките, които имате по-слаби дечица, кажете ми дали и при тях е така. Аз вече съм решила да посетя гастроентеролог, но най-вероятно ще е след празниците. Чудя се и какви изследвания могат да се направят, за да се разбере дали всичко е наред?

# 126
 iv4i_79, и Дани е с голямо коремче. Той обаче яде наистина по много, плюс това се налива постоянно с вода, ако му оставим шишето. Не ми се говори колко може да изпие за денонощие... Crazy Дори в болницата ме предупредиха да му изследвам кръвната захар, защото прекаленото пиене на вода може да е първи признак на диабет. Слава Богу, изследването ни е съвсем в норма - 4,14 при граници между 4 и 6, та се успокоих поне по тази тема.  Simple Smile А голямото коремче само се стопява по някое време

В болницата Дани ядеше повече от по-големите деца. Една от майките обясняваше на 5-годишния си син: "Няма да станеш оттука, докато не изядеш колкото бебето"  Laughing

# 127
  • София
iv4i_79 ,на Йоана коремчето е същата работа след ядене ,докато не се изходи  Mr. Green .За собствено успокоение можеш да посетиш специалист ,но аз си мисля ,че не е нищо притеснително  Peace .
Бебчо ,къде са тези чанти ,че аз още не съм си избрала подаръка си Crazy ?

Дана ,дано болестите да ви забравят през следващата година !Дано да забравят всички ни  Praynig !

# 128

Джада,  покрай твоя рожден ден май и аз намазах. Нали спомена, че искаш да ти подарят ел. четец, та и аз се сдобих с такъв, ама за Коледа. Страшно съм щастлива, сега ще мога да чета всички книги, които не мога да си позволя да си купя.

newsm10 Супер! И аз имам от 2 дни рийдър, или не знам как точно се наричат. Сега остава да тръгна на работа, за да го чета в градския транспорт. За съжаление, вкъщи с детето не е възможно да се чете.

Илик, много хубаво че вече си мобилна. С толкова деца ще ти е страшно облекчение! Аз не шофирам, макар че имам книжка. Вечно чакам мъжа ми да се върне, за да ни кара по задачи, а това е много ограничаващо за всички.

Ние сме в нова фаза "проблеми със спането". Най-новото е, че хем ляга късно, и то с голямо врънкане - напр. 10-11 часа, хем се събужда сутрин в 6, опитва се да заспи до 7, и обикновено след час два въртене ставаме всички. Явно през деня хлапето успява да си отспи, но така ние, родителите, сме напълно лишени от лично време.

Виждам, че сте изписали още 1 страница, докато се наканя да пиша, така че се връщам да я чета, и после ще дописвам:)

# 129
  • на североизток
А може ли да ви помоля да качите по една снимка в албумчето ни голички и изправени, за да мога да сравня и може след това да ги изтриете. Или пък ми ги пуснете като линк на лични. Даже може и аз да я снимам, за да я видите.
И аз все се успокоявам, че понеже е много слабичка и контраста е голям. То ясно, че като се наяде храната няма къде другаде да отиде, освен да издуе корема. Но на моменти ми се струва, че даже и пречи на движенията(навеждане, изправяне) и я прави по-нестабилна Thinking
Гери, там е работата, че и след изхождане не спада много. Единствено сутрин е най-прибрано, но пак си е нормално издуто.

# 130
Даниелка  Hug  Hug Hug
Велизарка, имаш гласче и от нас!
iv4i_79 честит рожден ден с малко закъснение - бъди много щастлива с двете си прекрасни деца!   bouquet
Ние сме ОК - хапваме си добре, имаме си и пупа, и големи бузки. Вече сме 10,900. Катерим се навсякъде, приказваме страшно много и ми е много послушен и добричък! На НГ ще бъдем в едни приятели с още няколко приятелски семейства и още дечица, Ники ще е с нас. Няма да се пуши, вика и смятам, че на малкия ще му е много забавно! На Коледа ще бъдем при майка ми!
ПС: Да пробвам метода за качване на снимки на Tommilise

И да ви покажем как се яде диня!
Ники (първият в дясно) с братовчедите си!

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 20:36 от dessynik1

# 131
  • София
dessynik1 ,страхотна снимка !

# 132
  • у нас
ееее страхотни са Heart Eyes
и Рая е с издуто коремче - даже е много смещна hahaha
iv4i_79 честито на баткото на много патерици- да  е жив и здарв Peace

# 133
Привет, момичета Simple Smile!
Дара скоро ще се събуди, но аз да си започна поста, пък ако трябва после ще го довърша. Ние сме добре в общи линии. Но само броя дните до тръгването на майка ми другата седмица Cry. При нас има като че ли реална възможност вместо свекър ми, да дойде свекърва ми от другия месец за 6 месеца, от което аз ще съм по-доволна. Но ще видим дали ще стане. До сега основната причина тя да не може да дойде да помага беше, че се грижеше за майка си, но нали почина баба му на мъжа ми края на октомври, та сега вече е възможно да стане. Но пък тя е с ревматоиден артрит на ръцете, и трябва да се пази. А така и се идва на жената. Ще трябва добре да се обмислят нещата, за да нямаме нереални очаквания и после да произлязат проблеми от това.

Момичета, помните ли този китайски метод за предсказване на пола http://content.thebump.com/sitelets/chinese-gender-chart/, който го беше пробвал? Не че разбирам на какви изчисления се базира и дали има и зрънце нещо вярно, но на мен ми позна тогава. А сестра ми сега нали е бременна (влезе в четвъртия вече), и чакаме с нетърпение да разберем. Майка ми сега като се прибере в София ще си провери записките от една гледачка, която когато бях на около 15 години беше идвала в нас да гледа на майка ми и още няколко жени роднини Crazy. Та тази гледачка е не безизвестната Теодора - личната гледачка на Берлускони Laughing. Тя не че и беше познала всичко на майка, но все пак тя има някакви спомени, че била казала за мен, че ще си имам "шарени" деца, а за сестра ми - момчета. А този китайския показва на сестра ми момче, та реших да ви върна малко назад в нашата темичка Simple Smile и да ви питам.

velizarka, честити крачета на Ники Simple Smile!

ilik123, аа, ние и на порфейла/банкнотата щяхме да се радваме да хване... Той баща й по образование е и инженер, и икономист, и доста ги отбира нещата, та все щеше да е доволен и в двата случая Simple Smile.

Машонче, благодаря ти за снимките на Дара Simple Smile! Тя в момента май прилича, както казва сестра ми - 50 на 50 на мен и на мъжа ми Laughing. Ти пускала ли си скоро нови снимки на Ема във фейса? Че аз не съм го отваряла пак не знам от кога.
Как мина тържеството на Део?

diana.pd, видях новите снимки и на Влади - доста е порастнал сладура! Но той си ми изглеждаше някак голям още като беше по-мъничък. И той кокорчо като мойта Дара Simple Smile.

iv4i_79, честит рожден ден на Никола на патерици bouquet! Да ти е живо и здраво момчето!
За коремчето на Ели и аз не мисля, че трябва да се притесняваш, защото слабичките дечица като нея и моята Дара например, изглеждат точно така, както описваш. Е, сега, не съм й мерила коремчето, а и нямам и снимка да ти покажа, но често й се смеем, особено като се е наяла. А колко често се изхожда? Нали няма някакви физически оплаквания? Естествено, ако много се притесняваш, за твое успокоение я заведи.

За зъбките - и ние като Еmber - съвсем наскоро проби седмия, но беше с шест 3 месеца поне. Честичко си я мъчат - разбираме със сигурност, че е това, когато започне да си чеше ушите. Поръчах друга огърлица, нали предната я нямаха нещо, та там са ми надеждите... поне за част от ставанията през нощта.

На Нова година ще сме си самички, даже вече и без баба Sad. Аз съм въвела една интересна традиция - нали сме с 8 часа разлика, и засядаме на трапезата още от 12 - 1 на обяд чикагско време, и така зяпаме бг телевизия и отбелязваме де факто българската Нова година, която е в 4 следобяд наше време Simple Smile. И фактически докато дойде Новата година и в Чикаго, и вече съм загубила тотален интерес към събитието Laughing.

Giada, а колко спи през деня? Защото наистина нощния й сън е малко, но пък няма начин да не е някаква фаза просто.

dessynik1, неверояяятна снимка Simple Smile!

# 134
  • Пловдив
Люляче, на мен не ми позна въпросната таблица (а така се надявах на една Аделинка Mr. Green)... Нищо, някой от следващите пъти, както каза доктора, при който раждах hahaha

И ние се озъбихме Mr. Green След 4 месечно затишие
Скрит текст:
като затишие е много силно казано, понеже имаше доста кисели периоди през това време
най-сетне се показа и първия кътник - горе в дясно Simple Smile[/color]

Общи условия

Активация на акаунт