Отговори
# 135
  • София
Момичета ,искам дави почерпя за здравето на  една малка принцеса ,която дойде на този свят рано тази сутрин.
Първата ми братовчедка роди момиченце и съм много щастлива!Раждането е било малко с усложнения ,но се надявам сега вече всичко да е наред  Praynig .

и малко соленичко

# 136
  • у нас
geryaleksandrova да е здравичка, щастлива, обичана и всичко от тук нататък да е лесно и да и върви като по вода Peace

на Рая вчера и сложиха приорикс- сега я гледам като под лупа- вашите деца как я понесоха newsm78

# 137
  • София
Рали,ние решихме да отложим реимунизацията за през март ,когато ще отново пентаксима по каса.

# 138
  • у нас
ами аз от март мисля да  я правя ученичка
и няма за кога да отлагам повече

# 139
Tommelise спокойно. Ваксината ще мине добре. На нас ни я сложиха на 06. 12. и до момента няма нищо - нито температура, нито обрив. Аз също доста се притеснявах, защото бях чела какви ли не неща за тази ваксина - че отключвала гадни болести, но според мен, то ако детето не си е предразположено генетично, няма как да се разболее. Моята лекарка ме успокои, че това е даже една от леките ваксини, защото предишните дори били по-тежки. Направих сиси лично проучване тук сред децата в квартала от 10 деца нито едно не е проявило каквато и да е реакция. Разбира се всяко дете си е индивидуално, но все пак... Laughing

# 140
Tommelise, това е ваксината за шарките, нали?
На Теди му я сложиха миналата сряда, значи вече седмица от тогава - няма реакция за сега.И аз се бях наплашила, дано всичко е наред.Simple Smile
Geryaleksandrova, жива и здрава да ви е!  bouquet

# 141
  • у нас
таи ваксина не е като при другите- реакции се очакват към 4-5 ден, след това към 10-я, след това съм 21...
редки с а но ги има Confused

# 142
  • София
Оффф ,че съм и аз  ooooh! обърках ваксините .Рали ,помислих че говориш за петвалентната.Тази с/у шарките ни я сложиха отдавна и нямахме никакви реакции от нея  Peace .

# 143
Рали, на нас ни я сложиха преди месец.... Никакви реакции. И аз много се бях наплашила, ама нищо,нито на 10тия ден, нито на 20тия.... Споко  Hug

# 144
Люляк, по този  китайски начин за познаване пола на бебето,на мен ми излиза вярно и за двете деца.

# 145
  • В царството на мечтите
И на нас ни е сложиха отдавна и никакви реакции нямаше

# 146
  • у нас
дано и при нас е така- освен всичко друго ние правихме и подготовка с фенистил..

# 147
И при нас вече мина почти месец от тази ваксина и
не сме имали никакви проблеми.Другата седмица имаме още една,че се бяхме позабавили.
На нас също лекарката ни каза ,че се приема по-леко и сложи първо нея,а остави синфларикса за този месец,защото можело да им се разменят местата.

# 148
  • у нас
синфлорикса приключва на 12м newsm78 на год и 4 има пента ..

# 149
На нас не ни е слаган синфлорикса на 12 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт