Рали и ние сложихме шарките септември месец всичко беше ок
сега януари средата имаме ваксина но тя е ре имунизация мна пентаксим

, особено на тези които са от преди когато е по-малка, много си приличат, но после видях и следващите и вече Дара си заприличва да мадама.
Но пък много жени стават майки на толкова, ти ще прецениш.
На себе си май най-много
. Аз, честно казано, не бих се доверила на младото момиче, но това си е мое усещане. Инстинктът ти няма да ти изневери, убедена съм. От януари оставам без нея, защото дъщеря й отвори магазин и ще помага там, но дори и не си помислям да търся друга, тя ще се опита да идва по 2 дена в седмицата и ще видим. Успех с избора
Да ви споделя какво се случи вчера - обърках подаръците на баткото и вместо с компютър на Бен 10 се прибра в къщи с хеликоптер с истински кран, детето беше потресено, а аз - още повече
Сега сериозно, наистина си е до човека. Моите жени, и предишната, и сегашната са били възрастни - сегашната е на 60 год. Много съм доволна, жената е била детска учителка в градина и се справя чудесно с Дани. Супер важно е да имаш наистина доверие на човека, на когото си оставяш детето, а това според мен някак си се усеща просто.
и по име и по тумбаче 
! Та това си е цяло изречение! И други дечица в темата говорят доста, но аз не спирам да се чудя колко са напред! Е, то мойто е по-бавничко на проговаряне де
. Не ще да ми каже директно "мама" и това си е
. А ги врътка едни съгласни завъртяни иначе...
. Имаш ли нови снимки някъде? Аз и Машончето я питах, но не се е включвала от няколко дни.
! Аз си мислех, че повече личат на по-кльощавичките
.
.
), като частта с устата и носа се махаше, и беше за еднократно ползване, за да може всеки да се научи да прави на практика изкуственото дишане
. Моя манекен нещо беше дефектен и не му се издуваше гръдния кош при обдишванията, но се упражних и нацелувах и на този на мъжа ми
.