Отговори
# 75
Рали, Райчето много коса има. Страшни опашки сте й вързали. Сладурана!
Сега като си огледах елхата още стъклени играчки открих, ама са от по-дебело стъкло (по-тежки са), ама са много красиви наистина. Тях съм ги взимала от ХИТ преди две години.
А иначе за подаръците, на Ема една пееща и свиреща китара, а и сега се замислих дали да не й вземем един дървен пъзел също. От бабите бебе с аксесоари и голяма кухня. Не са много подходящи за нейната възраст, ама ние всичко си имаме от брат й. Така че почваме да се запасяваме за по натам.

# 76
  • шумен
Giada Извинявам се за офтопика! Mr. Green

# 77
Рали   newsm20  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много ти благодаря

# 78
  • у нас
Рая голяма игра удря с тоя дървен пъзел. Направо се чудя от къде му се взеха сили hahaha за това купихме още един и с книжки много си играе.
Има една много хубава и определено е идеален подарък за децата ви или за др, ако ще подарявате
http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=1244&pcatID=61
идеална е
това отстрани са 30 животни и като се натисне животното с пръстче се чува звука, който съответното животно издава. Определено са много добри звуците- реалистични Peace. Книжката е с хубави илюстрации, твърди корици и странички и стихчета..... и като се четат и има знак на животно
Примерно: дъра бъра 100 чадъра за кучето и накрая чуй какъв звук издава кучето и нарисуван знака на бутона куче. Разлиства я по 100 пъти Peace

# 79
  • В царството на мечтите
И ние сме по книжките, но любимата ни е икея вече на нищо не прилича този каталог но само го четем
Нашите подаръци са:
Мама и тати - кола с акумулатор и дистанционно за родителите
от бабите  - говорещ мечо пух, книжки и дрехи  Joy

# 80
  • Пловдив
Рали, точно за това говоря - не съм в състояние да мисля за друго, когато Дидо не е при мен  Confused
Относно дежурствата - 24 часови са Rolling Eyes И не стига това, ами са и въоръжен наряд hahaha Закона дава право да се освободим от подобни (въоръжени) наряди до навършване на 6 годишна възраст на детето, но това няма как да стане Whistling Длъжността ми е такава, че е само на 24 часови дежурства = въоръжен наряд, когато се падне мой ред, та варианта е или да се връщам на работа и да подпиша съгласие за даване на наряди или да правим второ и да си стоя вкъщи smile3532
Е, за последното мисля да поизчакам още около година, newsm62 така че варианта е да дам съгласието си Simple Smile

boonboon, подаръците на дребния ще са: дистанционно, дъска за рисуване, смартфон, килимче за рисуване с вода, музикална книжка с пъзели, инструменти и ферма. Естествено, не са само от нас, а и от двете баби и лелята на малкия.
Утре ще вземем и шейната, та и нея ще я добавим към подаръците за Коледа Mr. Green

btw в Хиполенд килимчето и дъската са на промоция за 40 лева двете и това е до 24.12 newsm44 (реалната цена им е към 100 лева)

# 81
  • София
Книжката ,която Рали показа е  наистина много хубава ,но не е за големи разбойници  Mr. Green .На Йоана й я подариха преди около месец и още същия ден панела издаващ звуци ,беше счупен  Mr. Green  иначе м,ного й се радва и честичко я разглежда ,дори ми "чете" и на мен от нея  Crazy .

книжката без панела  Laughing

За Коледа мислим да й подарим някое бебе с аксесоари ,Маша вие на кое сте се спрели?Другото ,което съм харесала е ферма от серията на Литъл Пийпъл /баба и дядо/  ,харесала съм и ксилофон и кой каквото реши вече.
Мен повече ме мъчи подаръка за половиннката.Нямам идея какво да му взема ,а и с този ограничен бщджет тази година и възможностите ми не са големи  Mr. Green .

# 82
Гери, бебето ще е от нашите, така че изборът е техен. Казах им да гледат в Комсед когато беше голямото намаление, ама нищо не им харесало.. Thinking Та да се оправят.
Ина, това килимче за рисуване Аква Дудъл ли е, или е друга фирма? На мен ми се иска за Део да взема такова, че сега предимно рисува в нас, само дето килимът е целия изрисуван с маркери.

# 83
Много е хубава книжката , направо се зачудвам дали да я поръчам .Браян също много обича книжките , пък е и музикална .Направо е за нас !

# 84
  • Пловдив
Маша, същото е и е доста голямо Peace

edit:

# 85
Маша, същото е и е доста голямо Peace
Мерси Ина   bouquet

# 86
В метро имаше килимчета аквадудъл с четка и валяче за 30 лв.
Сега погледнах и това е важало до 14.12.

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 13:34 от psm

# 87
Мерси за отговорите за стъклените топки. И аз съм чувала, че ги има в ЦУМ, и в Халите, но са вносни и много скъпи. Ако наистина в Хит има, ще е супер. Колкото до обезопасяването, нашата елха е качена почти на тавана  Mr. Green

За играчките - ние накупихме играчки за имения ден, че тогава бабите дадоха парички  Simple Smile:

- книжка с животни
 - кран с ремарке с кубчета от Икеа
 - ксилофон на Фишър Прайс
 - първи пъзел от 2 части Simple Smile
 Аз съм хвърлила око на една къща конструктор, но се опасявам, че аз ще си играя повече с нея, отколкото детето  Blush.
Другите любими играчки в момента са един пингвин за бутане, който смешно мята плавници, самолета на Disney, разни купи и черпаци.

Сега ще разгледам на Мъничето подаръците, че да открадна някоя идея  Wink. За подаръците за големи - аз имам рожден ден скоро, и ако половинката не се е активирал да ми поръча Kindle, ще си го изпрося за Коледа. Но на него какво да купя аз, хм, ето това е интересен въпрос. Хайде издавайте подаръците за вашите половинки  Laughing

# 88
  • на североизток
Ина, аз докато се разузная нещата, вече са ти отговорили Simple Smile Но все пак да си кажа и аз какво разбрах Laughing
Записването става от днес за утре, но трябва да попълниш молба и да представиш копие от акта за раждане на детето и бележка от личния лекар за алергии(както е писала и van4etoooo). За по-сигурно намерих и телефон, на който можеш да питаш за повече подробности- 0899563380. Единия пункт се намира срещу кафе Контеса на Руския, близо до Воаяж. Дано и аз да съм ти била полезна Heart Eyes

# 89
  • В царството на мечтите
За подаръка на милото аз много се дърпам ама накрая ще ми го купя. Иска сатенена пижама за него малко странно ми изглежда мъж с такова нещо, ама много си я е харесал и мисля да го зарадвам

Общи условия

Активация на акаунт