А сега да ви кажа какви ги свърших със спането. Нали бях сложила свещички Вибуркол, та използвах ги с цел. Реших след поредната нощ на 20 ставания да го оставя да се нареве. И сложиш свещичка да улесни процеса. Първата вечер се събуди към 1.30 и плака 15 мин. Заспа и се събуди към 5, порева 2-3 мин. и пак заспа. Втора вечер - слагам пак свещичка, събуди се веднъж към 4, плака 2-3 мин., по-скоро мрънка и заспа. Третата нощ не се събуди изобщо. И така от миналия вторник си спим без нито едно ставане. Може да се размрънка за не повече от минута, но си заспива сам, а аз го чувам само в просъница. Реших да ви споделя, с риск да ме линчувате, знам че повечето от вас отричат това като метод, но аз не гледам на него така, а по-скоро на едно бебе свикнало да го успокояват през нощта и така да заспива. А сега се буди с усмивка и спи от 22.30 до 8.30, което ме устройва идеално. Дано така да продължи, е ще има и емоционални моменти, не се и надявам всяка една нощ да е така, ще тръгне на ясла или градина, ще има и други неща. А само да поясня, че в момента му избиват 2 кучешки и един кътник, т.е. не е било от зъбки буденето. И сега никнат, но си спи.
Но с кърменето нямам представа как е. А с бибата - като заспи я махам и повече не я търси.
!
. Ние си ставаме, щото аз така и не махнах силиконката, и някак не мога да се оправям с нея в тъмното и на леглото, а и на Дара малко много ще й дойде да трябва да си наглася и силиконка сама
дано минава по-бързо и да минават най-вече 

Случаите да не карам по този режим, а примерно с час отклонение се броят на пръсти на 1 та ми ръка
, та малко да си отдъхна.

Така че не се тревожи , и те ще пораснат като им дойде времето.
И въпреки, че и аз съм привърженик на дългото кърмене, мисля че във вашия случай точно това ви пречи. Може би е по-скоро предчувствие, незнам
. Излезе от банята и заяви, че не му се спи...