Щица, много се радвам за Вас
Лека бременност и да не ни смениш с по-младите септемврийки Аз приключих по-рано с очните и решихме семейно да "забегнем" на балкан... Добре че мъжът се оказа не-рус (да не се засегне някой, все пак и аз съм блондинка) и останахме при родителите ми - на въпросното място в момента имало 3 метра сняг и никакви изгледи, скоро да разчистват
...Та тук при мама си е друго - имам много свободно време и затова и не се спирам много, много пред компютъра

Обиколихме де що има лекари, че 3 дни дребния беше с висока Т (37,9 - 38,6), всеки казва, че нищо му няма

За мухъла - ние взехме влагоабсорбатор, но не от тези с таблетките, а електрически и оттогава проблеми нямаме, а зимата си простирам вътре

Велизарка, въпросните свешички (Вибрукол Н) и ние сме ги ползвали
Хомеопатката ни ни ги предписа и наистина помагат. Обаче и аз съм доста наплашена от никнещи зъбки, та прибягваме до тях след 3-4 поредни безсънни нощи Болничките да оздравяват
Ние още не сме сложили ваксините, може би другата седмица - нещо ме спира, малката покашля от време на време и се притеснявам... Рали, може ли да се поставят ваксини ако детето не е боледувало през последните две седмици, но покашля от време на време? Арзу имаше ситен обрив, не се установи от какво, но отшумя. Започнах да им давам Изопринозин, по съвет на педиатърката, 5 дена преди предполагаемия ден на поставяне на ваксината, първата вечер се появиха ситни пъпки по ръката, а на другия ден - по краката. Реших, че е от Изопринозин-а и го спрях
лека
. Вярно, че тя каза още преди празниците, че няма да ги има известно време, но стана доста, та се чудех и за тях.
.
! То голямата работа като не ставам да я кърмя, ами трябва да й бутам биберона през половин час - почти все тая.