Отговори
# 600
  • София
Антония, да ти е живо и здраво порасналото момче!!! Желая му много усмивки, щастливо детство, пълно с игри и лудории и нека все така да ви радва и да изпълва дните ви със светлина и обич!!!

И бързо оздравяване! Hug

sniiskio, добре дошъл вкъщи на малкия Никълъс! Дано от тук насетне само хубави и щастливи мигове да ви чакат цялото семейство! Grinning
aissa80, как е Ивчо? Надявам се повръщането да е било инцидентно и да е сте добре!!! Praynig
nat003 , браво на новата ученичка Катрин! Да е спокойна и усмихната и най-вече здравичка!  Hug
Дана гушки на Дани!!!  HugМного ви се насъбра на вас с тези болести! Хайде вече да е спират да ви тормозят!  Praynig
Веси, тук съм, тук съм! Чета редовно, но не винаги мога да пиша. Ето сега сме с децата при баба им в Габрово и определено не остава време за нет. За това и ще се отчета по темите, които обсъждате, като се върнем.

Усмихнат и слънчев ден ви желая!!! Heart Eyes

# 601
antonia, честит ден-ден на рожденика! И бързо да оздравяват и двамата!
aissa80, как е Иво? Дано да се е разминало!
Мъниче, аз пък съм си намерила перфектната зъболекарка! А за гинеколог.... надявам се да открия такава като зъбарката ми. Все пак зависи много от моментното настроение на лекарите в тази специалност, оттам следва и колко са внимателни, та всеки път е различно дори и при едни и същи. Дано се налага само прифилактично, все ще се изтърпи  Confused
Машонка, ами то си е разправия, но щом е само един... Аз обичам, като отида да свърши всичко и повече да не се налага да ходя! Така или иначе все не се случва така  Laughing

# 602
Здравейте,

Ивчо е добре. Инцидентно се оказа повръщането. След като два дена нито темп. вдигна, нито се повтори повръщането, нито разстойство има, реших, че не е вирус. Пак мина на нормална храна днес и всичко е наред Simple Smile.

За зъболекари - аз не бях ходила от бременноста и миналата седмица отидох - за година и половина 3 нови кариеси, и един мъдрец за вадене - УЖАС. Ама леко по леко почвам да ги правя. И моя страх е огромен,макар че вече няма нищо общо със ученическите зъболекарски манипулации,които  и мен ме наплашиха навремето.. Сега всичко с упойка, нищо не усещам, излизам си спокойна от  кабинета...цивилизована работа Simple Smile

За гинеколог - от задължителният преглед след раждането - не съм ходила повече. А май профилактично трябва... Но пусто, все  чакам да се появи проблем и тогава търся доктори....

siniiko - честито ти бебенце вкъщи Simple Smilebouquet
antonia - честит празник Simple Smile  bouquet
Dana, бързо укрепване на мъника  Hug

# 603
antonia, честит празник вкъщи! Да е много здрав и щастлив младежът. И да оздравяват мъниците.

Ина, това все едно аз съм го писала. Моята гинеколожка е разкошна, по-внимателен човек не съм виждала, и двете бременности тя ми е водила освен това. Но все пак бая време ми трябва да се наканя да отида. И то не за друго, ами при нея много се чака, като нищо можеш да си отвисиш 2-3 часа, което е леко дразнещо.
Зъболекарят ми също е страхотен при него ходя от повече от 10 години. Откакто съм при него не ми се налага да оправям повече от 1 зъб на година, а понякога и изобщо. Но покрай последната бременност не бях ходила почти 2 години и си мислех, че съм много зле, но не се оказа така за щастие. Но в училище заради една некадърница замалко да си изгубя предните долни резци и оттогава имам непоносимост към тези посещения.
Упойки честно казано не съм ползвала, имам голяма търпимост към болка, а и то бързо минава човъркането с гадната машинка. А упойките пръскат ли се в устата или със спринцовка се слагат?

aissa80, радвам се, че Ивчо е добре. Явно е било нещо моментно.

Део вече е добре, беше като гърмян с картечница по гърба и корема от тази шарка. Дано не му останат белези, че имаше и бая големи кратери.

# 604
  • София
Део вече е добре, беше като гърмян с картечница по гърба и корема от тази шарка. Дано не му останат белези, че имаше и бая големи кратери.
Joy ама че описание  Joy

Според мен няма да има. Но тр. да мине известно време.
Аз я карах на 17 и въпреки гадните пришки по лицето - няма нищо.

antonia, жив, здрав и послушен малък мъж Simple Smile

# 605
машонка - упойките са със спинцовка Simple Smile. Но предпочитам това,отколкото гадната машинка да я усещам Simple Smile

# 606
  • София
Здравейте момичета!
Радвам се ,че малчовците оздравяват и малък Никълъс си е вече у дома!Честито на патерица и на младежа на Антония!

Гледам говорите за прегледи.На гинеколог изразено си ме мързи да ходя ,че моята лекарка преглежда в "св.София" ,а това ми е на другия край на София ,а и преглежда в късните следобедни часове и определено никак не ми се ходи.Но гледай като ми излезе кофти цитонамазка миналата пролет как тичах до там почти всяка седмица.
А за зъболекър съм още по-зле  ooooh! .Там чакам да ме заболи нетърпимо и тогава отивам.Имам кофти преживявания още при първите ми посещения като дете (което гледам е явно масово явление) и сега МНОГО МЕ Е СТРАХ.

машонка - упойките са със спинцовка Simple Smile. Но предпочитам това,отколкото гадната машинка да я усещам Simple Smile
Последния път ,като ходих на зъболекар ,питах дали няма упойка и за спринцовката  Joy .
Всъщност има - напръска ми венеца с някакво спрейче ,от което той изтръпна и почти нищо не усетих от боцването.

Joy ама че описание  Joy

Ха ха ха - Да!Описанието е веднъж!

# 607
Благодаря ви момичете !

# 608
След като 10 дена карам някакъв вирус на крак почти без температура, само с кашлица нощем, днес се прегледах и се оказах с пневмония, достойна за болница. Много е коварен този вирус, пазете се Hug

# 609
  • В царството на мечтите
След като 10 дена карам някакъв вирус на крак почти без температура, само с кашлица нощем, днес се прегледах и се оказах с пневмония, достойна за болница. Много е коварен този вирус, пазете се Hug
Олелелее много лошо

# 610
Ох и Браян кашля малко,ама дълбоко давам му проспан.Дано отмине без да ходим на лекар и дано не зарази бебо! Praynig

# 611
Здравейте, мили мами Simple Smile!

Днес и утре съм почивка, Дара заспа, и сядам с кафето да попиша малко.
Бяхме на консултация за годинката и половина преди няколко дни. Със сигурност ние си държим приза за най-кльощавички (не че на мен ми изглежда така Simple Smile) - 9 килца с дрешките беше, а височината - 77.5 см. Имаше една стажант-докторка, прикрепена към нашето педи. Та нашта й показваше на Дара картона и всичките бумаги, и й казва: "Това е детенцето, което върви постоянно най-слабичко" Laughing. Викам си брее, чак пък за пример ли сме станали бе?! Shocked Ама какво ли се учудвам - те при нея са повечето мексиканчета, а те не се славят с кльощавост, както и самите родители де. А после пък добави пак към стажантката: "И не се разболява", и аз пак към себе си: "Еей, и с това ли сме уникални?!" Simple Smile. Дано така продължи и за напред! Наясно съм естествено, че спрем ли кърменето и тръгне ли на детска по-натам, нещата най-вероятно ще се променят... все някога ще трябва да добие имунитет, няма как.
Биха ни една ваксина, трябваше и пневмококовата да й сложат пак, но я нямаха и се уговорихме това да стане през май, на годинка и 9 месеца, заедно с не знам коя друга беше. Тогава ще й се направи и повторен тест за хемоглобина. В Б-я как стоят нещата с ваксините сега? Наскоро май не сте обсъждали. Сега на годинка и половина има ли някакви? Вие сега през колко време ходите на консултации? Мъжа ми само се възмущава колко ваксини трябвало да се слагат. Аз му казвам, че и в Б-я е същата работа, с минимални различия (най-вече в комбинирането и графика), че по-скоро разликите са между сега и времето, когато ние сме били деца - тогава са били много по-малко.
Отново й намазаха зъбките с флуор (тя се разпищя още на тази процедура). Даде ми визитки на няколко зъболекаря, когато решим, да я заведем. Предния път я бях питала за нейното мнение - беше казала, че до две годинки е добре да е първия преглед. Сега пак си изказа мнението - като имало зъбки детето (голяма разлика в мненията Rolling Eyes, ама карай). Мъжа ми не дава да се издума за скорошно ходене на зъболекар Crazy. То и на мен не ми е ясно как става тая работа - то и на две като станат, пак ще си е страшничко преживяване за тях, не очаквам да разбере защо се ходи там, така че ще видим. Вие кога смятате да ги водите за първи път? Тук иначе през 6 месеца се ходи.

sniiskio, радвам се, че мъничето вече си е вкъщи Simple Smile! Разказвай повече за ежедневието ви от тук нататък - ще ни е приятно да си припомним тези мигове. Сигурна съм, че сега ще ти е много по-лесно - вече сме обиграни с първото и предполагам, че е съвсем друго. Е, сега ще се появят други препятствия - с две дечица вече, но ще е голяма радост и забавление Simple Smile.
Баткото да се оправя бързо!

Да се оправят и всички, които са още болнички! Това важи и за мама Dana Simple Smile!

# 612
  • на североизток
Люляче, не знам за други разлики но основната е, че  в САЩ задължителните ваксини са над 36, а в БГ са 24(засега). Сега се опитват да наложат(чрез реклами и съзнателно заразяване с вируси) още една две, които след няколко години също ще направят задължителни Wink Общо взето пазара процъфтява  Mr. Green Скоро ще ги стигнем американците Laughing

# 613
Май искат да направят задължителна ваксината против папилома вирус - тоест уж против рак на маточната шийка - за момиченцата. Отсега уча дъщеря ми, че никога, по никакъв повод не трябва да дава да й бият инжекция в училище. Да бяга и да ми се обади по телефона  Crazy Докъде я докарахме  ooooh!

Вкъщи дъщеря ми е с пневмония. Аз също. Дани и батко му от завчера са при баба си, за да се опазят поне те. Иде ми да се гръмна от тия болести вече  #Cussing out Кари ми вдигна по-предната вечер 40.5 градуса и веднага я напъхах в банята под хладък душ - да  ви кажа, само това спаси положението, никакъв Нурофен и оцет не помагаха. Ужас пълен.

# 614
  • София
Привет, мацки Sunglasses. Как сте? Антония, честит ви празник на патерици  bouquet. Бързо оздравяване на всички болни - и мами и дечица Hug. На гинеколог изобщо не обичам да ходя, просто не ми е приятно, въпреки че моята лекарка е много внимателна. За зъболекаря също не мога да се изкажа ласкаво - колкото и да ми обяснява как няма да боли, не му вярвам Laughing.  _Dana_, то наистина трябва да се предупреждават децата какво не трябва да разрешават да им се прави. Помня навремето, когато брат ми беше малък, имаше случай на наркотик, "вкаран" в дъвка - тогава толкова му опявах да не взима нищо от никого, че чак на мен ми омръзна. Накрая да ви се оплача - от вчера съм с непоносима болка в дясното ухо, вие ми се свят от  болка, днес бях на лекар, но и изписаните капки не помагат. За капак имам една огромна бенка до ухото, вплетена в косата и снощи като си натисках ухото заради болката, не знам как но успях да я отлепя - колко кръв се източи, направо не ми се мисли Simple Smile Днес съм като зомбирано пуйче - ходя и се клатушкам от болка, сега изпих един аулин и ще се боря със съня. Чао и лека вечер от мен

p.s Люляче, баткото беше на около 10 месеца, когато посети зъболекар заради счупени зъби - те си имат подход и успяха да се справят с прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт