Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 399
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета!Можете ли да ми препоръчате някакъв парфюм ефирен и нежен,да ухае на чисто и бебешко,но да не е остър.Мисля да си направя коледен подарък и сумата,която съм предвидила е до 50 лева.Милилитрите нямат значение.

# 241
# 242
  • Козлодуй
Поръчах си този по бегъл спомен, но изобщо не съм сигурна дали ще мога да го нося. Някой, нещо?
Не ми се иска да те настройвам предварително зле,но...
Преди време го бях поръчала импулсивно,нали уж бил любим на Анджелина Джоли Crazy За мен(за мен Sign Exclamation ) се оказа типично мъжки,нищо уни не открих в него.Не ме карай да описвам съставки,щото изобщо не го помня.Знам,че тогава го подарих на гаджето на щерка ми,той много го хареса.Предполагам,че любимият ти ще намаже от цялата работа Grinning Но ще чакам да споделиш.

# 243
  • София
Поръчах си този по бегъл спомен, но изобщо не съм сигурна дали ще мога да го нося. Някой, нещо?
Мирише на гума, най-общо казано.  Simple Smile Интересен е.
Ти харесваш Стрип, може и този да ти допадне.

Руми, аз тествах , Навегар  ( не пиратската версия Simple Smile ). Сега и водата искам да тествам, ром и подправки..ммм.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 12:16 от Courage

# 244
И аз от няколко дена съм в ролята на парфюмен изследовател. При последната покупка на парфюм ми пъхнали в торбичката цели 7 виала Laughing това се казват щедри хора ,така че имам много за пробване.Та вчера бях с Pioggia Salata  Il Profumo. Това за моя нос е парфюм близнак на Womaniti,типичен представител на морско озоновите парфюми. Сол ,морски водорасли и цветя все едно се разхождаш нейде по италианското крайбрежие и вдишваш морският въздух смесен с цъфналите олеандри и други средиземноморски цветя,само дето тука няма смокиня като в Womaniti.Харесват ми такива парфюми ,но  май не мога да ги нося -много силни и главоболни са ми.В личната ми колекция имам един такъв-New West Aramis, и тук има море ,слънце ,цветя ,но има и узряла сочна диня.Хубав е ,но сигурно го ползвам два пъти годишно.

# 245
Мидичка, тези се спрягат за парфюми с аромат на бебешка пудра Petits et Mamans Bvlgari и Baby Rose Jeans Versace

Не познавам точно това Булгари (по спомени, описваха го "гумено" и мъжко).Интересът ми към него съвпада във времето с интереса ми към този. Което води до въпросите:
Наистина ли прилича на Chanel N19 едп?
Колко точно прилича / не прилича?
Да се сдобивам ли с него "на сляпо"? (сърбят ме ръцете, а и обичам N19 edp)

# 246
  • София
Courage, пробвай го..аз от снощи се душа като пристрастена. Едва ще изтрая до утре, за да отида и да се напраскам само с него Crazy

# 247
  • София
Руми, непременно.  Simple Smile А , как е като трайност?

Мимс, ето едно ревю  , може да те ориентира : http://www.youtube.com/watch?v=kRHPf6GWSeU

# 248
  • Варна
Благодаря ви, момичета  Hug
Четох и за изгорялата гума (провокира ме, макар че на времето не можах да я понеса в Стрип), и за това, че бил сладък четох. Сънчо, точно с опцията да го носи мъжът го купих, ако не мога аз  Simple Smile

# 249
  • София
Трайността е много добра- 1 пръсване и го усещах на кожата и сутринта.

# 250
  • Бургас
Не ми се иска да те настройвам предварително зле,но...
Преди време го бях поръчала импулсивно,нали уж бил любим на Анджелина Джоли Crazy...
А аз преди да харесам и ползвам с кеф Жасмин ноар Булгари, бях прочела, че бил любимият на Анджелина Джоли. Тя пък ми е любимка, за това тръгнах да го търся и душа.. Heart Eyes Laughing

Мидичка, ориентирай се към аромати на Ланвин  Hug

# 251
Мидичка, тези се спрягат за парфюми с аромат на бебешка пудра ... и Baby Rose Jeans Versace

за мен е далеч от аромата на бебешка пудра - много и семпла роза имаше в него - това са спомените ми от преди около 4 години, когато го имах и го пръсках  Wink

# 252
Благодаря ви,момичета,за предложенията Simple Smile !

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 14:17 от Мидичка

# 253
  • Germany
Каква е паролата, за да ти покажат Навегар? Thinking Изрично питах за него в събота и ми казаха, че не го зареждат.
Руми, това е един от любимите ми аромати, но не го възприемам в никакъв случай бебешки newsm78. Напълно обаче съм съгласна, че ми дава безкрайно чувство за чистота, ледена чистота, с малко цветя, колкото мога да понеса. Получавам винаги комплименти, когато съм с него.  Когато искам да се чувствам момичешки чиста посягам пак към него. Когато ме боли глава ползвам главно него или Escale a Portofino. Ледената им свежест ми действа като лекарство. Но при една моя близка приятелка  Hug избива пот в този аромат. Така че внимателно с него.
Аз вчера се престраших и се напръсках смело с Шалимар Инисиал. Оцелях първия час, но определено не е най-приятното нещо да света, да миришеш на граниво червило. Обаче след това става толкова хубав Heart Eyes
По въпроса с парфюмите моя мъж няма думата, сама си ги плащам и не търпя изобщо коментари по въпроса Mr. Green. Освен това му купувам и на него, без да го питам Mr. Green, няма нищо против Simple Smile Когато излизаме заедно стои примирено пред парфюмериите и ме чака. Толкова му е омръзнало с дивотията ми, че даже не иска да помирише парфюмираните ми китки  Stop hahaha
ПП.  Аз роза не усещам в него и слава Богу, че въобще не я търпя  Wink

# 254
  • София
Kovatcheva, нали публично си посипах главата с пепел, че съм объркала двата парфюма - не е Navegar, a L'Eau du Navigateur  ooooh! като не говоря френски..
Pure го предложих за чистичко..бебешкото не съм откривала, а и то е едно широко понятие Thinking

Общи условия

Активация на акаунт