Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 412
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Много бих се зарадвала на отливки, особено на непознати такива, с които да експериментирам, ама то в тази тема май всяка от нас би. Иначе имам 2-3 приятелки, които с радост биха приели, въпреки че не са маниачки, обичат парфюмите и ще им е интересно. С другите обаче не бих рискувала  Simple Smile

Тук днес е много мрачно, аха-аха да завали, но е топло и меко и въздухът мирише на пролет. Обичам такова време, не ме депресира, всъщност времето почти не влияе на настроението ми. Смятам да се отнеса до Спиди без парфюм и веднага да тествам на чисто Блек Булгари.

Благодаря за пожеланията за оздравяване на Сандрино  Hug
Днес е по-добре. Да са живи и здрави и вашите космати момченца и момиченца  Heart Eyes

# 361
Даа, точно за Златото на Торенте говоря, получих малка отливка от една невероятна дама и съм влюбена безпаметно, а за първи път и момчето ми обърна внимание на това, което нося Grinning Дебна ги аз в ибей, но никога не съм пазарувала от там сама и малко ме е страх, честно казано. Ако купувам, ще купувам от top-rated seller, това е ясно, но пак се съмнявам дали ще се справя. Sensuous и при мен стана твърде сладък след 1 час носене, а аз си исках пипера докрай! Стана ми леко досаден, дори лепкав и затова си избрах Опиума, който продължава да ме омагьосва с длекатността си Grinning
Сънчо, аз наистина си вярвам, което е сигурен белег за лудост Mr. Green

# 362
  • София
Здравейте любителки на парфюмите Simple Smile
може ли някой да ми каже отзиви за ето това Burberry
http://www.feelunique.com/p/Burberry-Body-Eau-De-Parfum-Coffret- … ource=Emailvision

в момента има промоция в сайта на feelunique... та се чудя , струва ли си , какъв е аромата.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 363
момичета моля да ми помогнете и ориентирате да открия един аромат който помирисах на една лекарка но беше преди около 10 години тогава не посмях да я попитам защото детето ми беше с40Ct и просто щеше да ме помисли за луда викам бърза помощ пък ме интересува парфюма и до днес не мога да го открия мирисала съм какви ли не но все нещо липсва аромата е мек топъл и малко като че ли на виолетки но не бонбонени просто си разнесе из цялата стая и дълго се усещаше ухае невероятно може би защото и в стаята беше топло след това едно момиче през 2007 на автогарата миришеше на същото но докато се усетя откъде идва аромата и тя се качи в тръгващия автобус значи все още го има този парфюм много искам да го открия не знам още как да го опиша малко прилича на shе wood но не на този с мириса на виолетки а на другия на който е само изписан shе wood на една от неговите нотки е близка по- меката  много ви моля ако някой се сеща за нещо да пише също прилича и на корекомските толкова съжалявам че не я попитах тогава.

# 364
little stranger, доколкото чета тук, отзивите за Burberry Body не са от най-добрите. Има го за тест и тук, пробвай.

roys, нямам представа защо, но от описанието ти в главата ми изникна един единствен парфюм - Ultraviolet Paco Rabanne. Тествай го!

# 365
Бижу не е той пробвала съм го сладък ми е а онзи не беше сладък беше  наситен много ухаещ благодаря че писа

# 366
Не искам да те разочаровам, но това с намирането на точно този парфюм мирисан преди много години е почти мисия невъзможна. Може да е кой ли не, вк. копия, парфюми на Рефан или някоя друга фирма.

# 367
  • Германия
....момичета моля да ми помогнете и ориентирате да открия един аромат....

Аз докато четях, от монитора ми замириса на Meteorites (Guerlain). Лансиран е 2000-та година, което значи, че модерна лекарка може да го е нацелила като нов аромат. До 2007-ма все още е срещан, после изчезва постепенно, свалят го от лентата и сега само в ибей или при колекционери. Обаче ухае именно топло и плътно, с корекомско лустро. Потърси някъде за проба, имам добро чувство. Flutter Hug

# 368
Не искам да те разочаровам, но това с намирането на точно този парфюм мирисан преди много години е почти мисия невъзможна. Може да е кой ли не, вк. копия, парфюми на Рефан или някоя друга фирма.
Абсолютно Peace
Освен това всяка кожа си прави своя "химия" с парфюма, това, което си усетила в/у другата жена, може да си го виждала и мирисала вече, напълно възможно е на твоята кожа същият парфюм да "звучи" по съвсем различен начин.
Един от многото примери -  в парфюмерия, аз и приятелка тестваме едновременно Flora / Gucci.
На моята ръка ухае топло, женствено и много елегантно.
При нея -  изби една дразнеща кисела нишка, тя си го определи като "кофти компот от джанки" и отиде да го мие...
Все пак - успех в начинанието Grinning

# 369
Понякога приказката за жабока, който се превърнал в принц, се претворява и в действителността Laughing
http://www.fragrantica.com/news/Bacon-and-BBQ-Cologne-for-Everyone--2744.html

Вече и месарите правят парфюми, и то какви! Crazy
Отскоро забелязах, че във Фрагрантика в изброените съставки на ароматите, освен хайвер  съществуват ... и въпросните BBQ, бекон и месо! Е, парфюм, ухаещ на сурово месо, все още няма. Sick
Ако сте фен на тези аромати, не се движете там където се навъртат бездомни кучета... Mr. Green

# 370
  • София
 #Crazy Не е истина.. Аз съм чела за аромати, които навяват кървави асоциации. Sick

Аз днес почти се самозадуших ритуално ..с Шанел. Никога не пръскайте повече от 3 пъти от Коко.
Аз буквално се полях  ( 6 пъти  Blush) и ми се наложи спешно да се къпя и преобличам.

# 371
  • Варна
 Абсолютна греда с Булгари Блек. Що съм толкоз... проста...
Не съм сигурна дали и върху мъжа ми искам да го мириша, гадост. Не ми е гумен, не ми е пластмасов, никаква изгоряла гума няма. Просто е гаден, блудкав и тъп. Какво му харесва Джоли , не знам.

# 372
  • София
Mims, разсмя ме Grinning ... бях сигурна, че няма да ти хареса
Натали, благодаря за приза, мнго се забавлявах  Hug

# 373
  • Козлодуй
Съжалявам Confused Очаквах да не ти хареса,даже опитах да смекча думите си,надявайки се да не те настроя предварително,но е било напразно...
Другият път питай преди да поръчаш,все може да те вразуми някой Hug
Как е Сандрино?Пикси,благодаря за комплиментите за моя риж разбойник Heart Eyes Кликни на него,ако ти се зяпат снимки.

# 374
Мимс, пак да кажа, както казах на Рени - върни парфюма!
Съжалявам за кофти емоцията при всичкото очакване, защото знам при такива като нас как действа. Hug

Общи условия

Активация на акаунт