Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 395
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
На моя също, но след две зими носене той се отврати от тях някак изведнъж и понеже казва, че сега му миришат на араби ги разкарахме бързо.

# 466
  • София
леле, ама какви "толерантни" сме се събрали  hahaha  замирише ли на някой по-мургав субект (малко или много мургав) и айдееее, парфюмът пътува.. няма лошо, де, и аз съм в кюпа  Peace

макар че според мен си е до хигиена, без значение цвета на кожата.. съгласете се, че по един начин мирише човек ако се изпоти веднага след душ и ако не се е къпал.. знам като ми се е налагало да ходя лятото в жегата по проверки на място - сутрин след душ тръгваш добре ухаещ на парфюм, към 10 вече "ухаеш" на парфюм и малко пот, към 11 на парфюм, пот и говеда, а към 3-4 следобед вече само на пот и говеда  Sick не ми се иска да си представям какво би се случило на другия ден ако междувременно не минеш през банята  #Crazy #Crazy

# 467
На моя също, но след две зими носене той се отврати от тях някак изведнъж и понеже казва, че сега му миришат на араби ги разкарахме бързо.
Радвай се,Денси,виж колко жени припадат по аромата им  Wink

Днес ЛМ разноси Гучито,невероятно му стои,начало на Черния кашмир,а после Боис де ирис на Ван Клийф,добре че не живеем по времето на Ренесанса,щях да припадам до него Sunglasses
Милия заключи,че нямало значение как брандовете определят парфюмите: мъжки,женски,унисекс,важно било как стои на човека.

# 468

Милия заключи,че нямало значение как брандовете определят парфюмите: мъжки,женски,унисекс,важно било как стои на човека.
Твоят човек е почти парфюмен професионалист. Поздравления!  bouquet
Откакто открих, че Terre d'Hermes ми стои страхотно, редовно си пръсвам от парфюма на съпруга ми.
Преди да се осмеля да си го пръсна само ходех след него и душех. Grinning

# 469
По-скоро се успокоява сам,че носи дамски парфюм Laughing ЧК
Много харесвам Тере-то,но върху него,върху мен избива твърде много ветивера и ми идва хард,но пък съм си заделила една сладка 30-ка от Гучи-то и днес му заявих,че си е моя Mr. Green

# 470
  • София
На мен всичко на ТМ ми стои добре Mr. Green
Който иска да ме души - да даде заявка с какво да се напръскам Wink

# 471
  • USA, Steak State
Честито на всички, които са се сдобили с дългожеланите аромати!  Hug

Тъкмо натиснат бутона "Поръчай" на дългожеланият от мен Un Jardin Sur Le Toit Hermes и колкото и странно да звучи новооткритият скучен акуатик Acqua di Gioia Giorgio. Уж пестях за BabyG and Clarisonic  smile3518

# 472
  • Враца
Харесвам и А*мен и Б*мен,
но за мен първият е по-класен и по-специален.
Мога да го душа нон стоп  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 473
  • при морето
Почти на 100% съм сигурна,че някой познава и има впечатления от Datura noir by Serge Lutens...Така че ще помоля за отзиви и благодаря предварително!/една дама в продавалника продаваше 25/50 мл. и аз го нацелих на сляпо,дано не си го бия в главата... Mr. Green/

# 474
  • София
Фея, ще ти хареса Датурата, мисля (макар че аз лично не се понесох с нея, но това далеч нищо не значи, дори мисля, че е добър атестат  Mr. Green ). Видях обаче обявата, мацката нещо се е пообъркала с цените, ми се струва   Rolling Eyes

# 475
  • при морето
Хм,да!Тя твърди,че го е взела за 300евро от Швейцария... ooooh!
Както и да е,постигнахме консенсус.Остава сега и да ми хареса.Много се надявам.

# 476
Моля за малко помощ Praynig
В събота съм поканена на РД - мъжът навършва 53 г. Проблема е, че не мога да преценя какъв парфюм би му стоял, тъй като не го познавам добре -( отскоро сме в  по-близки приятелски отношения).
Четох доста мнения( в предишни теми) и виждам, че Bvlgari Aqva pour Homme e доста харесван. Според вас, подходящ ли е за мъж на тази възраст?
 А този -  Hugo Boss Baldessarini Strictly Private ?
Предлагайте смело всичко, каквото смятате за подходящо - всяко мнение ще приема с благодарност  bouquet, защото наистина съм затруднена в избора.

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 03:43 от Lirena

# 477
Ами аз предлагам обсъждания малко по-напред А*man или пък B*man. И двата са супер за мен, но ако аз избирам, ще взема първия. Simple Smile

# 478
Хм,да!Тя твърди,че го е взела за 300евро от Швейцария... ooooh!
Както и да е,постигнахме консенсус.Остава сега и да ми хареса.Много се надявам.
Ще ти хареса мисля и аз.

Lirena, Булгарито е много хубав аромат, но е доста разпространен и много мъже го имат и ползват. Моя съвет е да вземеш нещо по-неутрално щом не познаваш човека добре. Герлен ом, Диор ом различните версии. Нещо на Хуго Бос както сама си предложила.

# 479
  • Germany
И на мен ми хареса Датура Ноар, нищо че в нея има много тубероза. При мен избива повече жасмин и стои много красиво, но определено е за студеното време, в топло не бих го носила Peace.
Ох, от вчера мисля за много красив жасмин, в комбинация с уханна липа, парфюм, който ме пренесе в юнски ден, когато всичко е събудено за нов живот Heart Eyes Heart Eyes, мисля как да го придобия Thinking Тази сутрин ръкава ви така хубаво ухае на него Crazy, усетих пролетта, а уж не си падам по цветни аромати...
Вчера за първи път пробвах и А Мен върху моя мъж Sick, подписвам се под всичко, написано от Силви, а върху мен стои толкова хубаво Thinking Не бих рискувала с него за подарък. И Булгари Аква не го виждам на 53 годишен мъж, него го носят предимно младежи и млади мъже. Бих се насочила към ИСЛ, Армани, DSQUARED², но все пак много зависи как изглежда мъжа, с какво се занимава и ред други фактори.

Общи условия

Активация на акаунт