Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 388
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
***Ди*** ,благодаря ти! Hug
И аз си мислех,че е розова,но не бях сигурна.
Това гледах http://www.ebay.co.uk/itm/200683200814?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1423.l2649.
Супер е  Peace
Парфюмът е нов, продавачът - с перфектен фидбек....да пожелавам ли успех Laughing Hug
Е,аз виждам синя кутия.За това се чудя.

# 136
  • USA, Steak State
Лейди, снимката е кофти иначе личи, че е розовка.

# 137
***Ди*** ,благодаря ти! Hug
И аз си мислех,че е розова,но не бях сигурна.
Това гледах http://www.ebay.co.uk/itm/200683200814?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1423.l2649.
Супер е  Peace
Парфюмът е нов, продавачът - с перфектен фидбек....да пожелавам ли успех Laughing Hug
Е,аз виждам синя кутия.За това се чудя.
Синя ли newsm78 Снимката, че не е шедьовър на фотографското изкуство - факт, но поне на моя монитор си е точно розова, макар и със синкав кант, според мен, резултат от лоша светлина+кофти настройки  Wink
TheBlackWidow  Peace

# 138
Мерси момичета,ще видя какво ще направя! Hug

# 139
  • USA, Steak State
Уж ви чета внимателно... Има ли някаква разлика между ЕДТ и ЕДП на Кели К. ? Разносвала съм ЕДП и ми допада. Направих размяна за ЕДТ с любимка оттук  Hug и от чисто любопитство питам дали има разлика между двата варианта. Simple Smile

# 140
Днес тествах! От Сеншъс ноар и нуд не се впечатлих, харесвам си първообраза. Боди Бърбъри - нищо особено, което потвърди и прочетените отзиви.
На кожа: Новия Шалимар - странно остро начало, после става приятен и носим, но без Уау-ефект. За сметка на това окончателно се довлюбих в Уоманити  Heart Eyes Пробвах новата The Taste of Fragrance версия, но нещо какаото ми убягна  newsm78 Не открих разлика с първия, но въпреки това си е страхотен! Не знам кой какво надушва, но за мен това са най-красивите смокини, които съм носила  Crazy

# 141
Уж ви чета внимателно... Има ли някаква разлика между ЕДТ и ЕДП на Кели К. ? Разносвала съм ЕДП и ми допада. Направих размяна за ЕДТ с любимка оттук  Hug и от чисто любопитство питам дали има разлика между двата варианта. Simple Smile
Има.Едт е по-свеж,има грейпфрут,кожата му е по-груба,в едп е по-луксозна кожата,пи-мека и се усеща ванилията без да е гурме.

# 142
  • София
Момичета, аз докато се запиша и вече сте изписали 10 страници в темичката, а и от предишната не съм чела към 5.  hahaha hahaha hahaha

Атти,   bouquet  за темата.

С канелата не сме приятелки като става дума за парфюми. Иначе я обожавам като подправка и в капучино.  Grinning

Днес минах набързо през Сефората в The Mall и си пръснах на кожата класическата Еуфория на Келвин Клайн и лилавия Ейлиън на Тиери Мюглер. Интересно е, че досега никога не съм харесвала парфюм на Мюглер, нещо ми става, откакто съм в тая тема  Mr. Green  и този Ейлиън ми се струва като вараиант, който бих носила. А в Еуфорията просто съм си влюбена, толкова е свежа. Имала съм я преди, сега май пак ми се носи... (дали е подходяща за студено време, чудя се?)  Grinning Вместо да се прехласвам по новите аромати нещо ме влече към по-отдавнашните. И в тая връзка, искам да ви питам, ако познавате Уиш (този новия, Брилянтия) на Шопар, можете ли да ми го сравните с класическия (стария, лилав) Уиш?  Hug Hug Hug

# 143
  • USA, Steak State
Годес, благодаря много!
Аз усещам лек черен чай в ЕДП. Хубаво е, че имам още останало от него и като получа ЕДТ ще мога да сравня.
Това, че ЕДТ е по свеж може само да ме радва, понеже се запасявам с пролетни и летни аромати. Оказа се, че атомните бомби и зимните са много повече от летните ми. Simple Smile

# 144
Годес, благодаря много!
Аз усещам лек черен чай в ЕДП. Хубаво е, че имам още останало от него и като получа ЕДТ ще мога да сравня.
Това, че ЕДТ е по свеж може само да ме радва, понеже се запасявам с пролетни и летни аромати. Оказа се, че атомните бомби и зимните са много повече от летните ми. Simple Smile
Hug
Аз не мога да ги нося на топло Rolling Eyes избива ми потна нишка,чакам да се застуди и да си поднося ЕДП-то.

# 145
  • Бургас
Снощи бях с Орхидеята Heart Eyes.Оххх невероятен е този парфюм , как се променя от топлината на кожата не е истина просто.Влюбена съм  Heart EyesСилен ,секси и страстен ми се вижда на мен.
Сега се чудя дали да не си взема и пачулито на ТФ,но дали да го поръчам насляпо?
Май станах фен на бранда.

# 146
  • Варна
Mims, искаш да кажеш, че Мечтите са за предпочитане?

Трудно ми е да кажа кой е за предпочитане, и двата ги харесвам. Но Мечтите са ми по на сърце от известно време насам. Те са много различни. С Червения се чувствам строга, с Мечтите се чувствам секси  Simple Smile Червеният е като удар с лакът в корема, Мечтите са като най-благоуханното, разтопено, топло масло по кожата. Така ги усещам в момента, сигурно в друг момент ще е друго.
Мечтите наистина приличат на Локумите на Кейко, но за мен са категорично по-добрият вариант. Локумите остават малко евтини и пошли в базата, докато мечтите са изискани и луксозни.

Има.Едт е по-свеж,има грейпфрут,кожата му е по-груба,в едп е по-луксозна кожата,пи-мека и се усеща ванилията без да е гурме.

За мен е точно обратно  Laughing ЕДП ми е непоносим заради твърде натуралистичната сурова кожа, също като на Сънчо на дядо и изпотеното магаре  Crazy ЕДТ е далеч по-рафиниран и като се замисля, май се затъжих за него, въпреки че ми беше омръзнал.

# 147
Пробвах новата The Taste of Fragrance версия, но нещо какаото ми убягна  newsm78 Не открих разлика с първия, но въпреки това си е страхотен! Не знам кой какво надушва, но за мен това са най-красивите смокини, които съм носила  Crazy
Няма какао в новия Уоманити, има в Ангела. Peace

# 148
 Joy Да му се не види! Знаех си аз, че нещо съм оплела конците  Banghead Ей така го подминах новия Ейнджъл, пък търся какао в Уоманити  ooooh! Сега кой знае кога пак ще отида на парфюмен лов!
А по темата - мога и без канела, единствения ми парфюм, който има тази съставка е СН на Ерера, но пък изобщо не я усещам там. Мъжът ми пък умира за канела - само на месо не съм го видяла да я слага.

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 21:14 от fata_morgana

# 149
Ами ако искаш да пробваш точно Ангела ще трябва да отидеш по-бързо защото изчезва.

Общи условия

Активация на акаунт