Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 396
  • 727
  •   2
Отговори
# 195
marini, бих ти препоръчала за тест Kenzo Amour (в каквито концентрации и вариации го намериш), Yvresse и Cinema YSL, Allure Chanel, Tresor Lancome, Amarige Mariage Givenchy, Boudoir Vivienne Westwood. Тези ми носят същото усещане като Organza (за протокола, много хубаво усещане  Grinning).

Наскоро се сдобих с отливки на Allure edt и Allure Sensuelle edt  Hug Бяха ми любопитни - имам едп концентрациите им, а не познавах едт. За себе си мога да кажа, че едп са по-добрия избор (с уговорката, че аз ги нося в студ. Може би тоалетните води са по-подходящи за топло време? )

Атти   bouquet
Харесвам канелата - и в храна, и в парфюми. Гушлива ми е, топла. Обаче нямам големи претенции към присъствието / отсъствието й.

# 196
чудесна коледна тема!
но аз не харесвам канелата в парфюм  Mr. Green
нито слона, нито неприличната, нито лолитата ...

Gloria Vanderbilt Vanderbilt 15ml Eau De Toilette, пълен - 52 гр.

# 197
Аз да попитам нещо. В какво се състоят разликите в реформулирания Опиум и стария вариант? Чета различни мнения, а няма как да преценя сама, защото стария никъде го няма за проба.

# 198
  • София
Чудя се дали човек става все по-запален с времето или ако му хареса тая тема, значи винаги си е бил за тук?  Mr. Green  Grinning

Мушвам се да се похваля, че по повод това, че в МОЛа на Стамболийски вчера са открили нов магазин на Есте Лаудер, днес вече успях да тествам Черната Орхидея и Виолетовата Блондинка на Том Форд (мерак ми беше отдавна  Grinning ). Интересна работа. Още е рано да се каже, понеже са минали само 3 часа, откакто се напръсках - лява китка Виолетка, дясна - Орхидея, но и двата парфюма се развиват изненадващо за мен. На пръв поглед силно се впечатлих от Орхидеята, стилен и сериозен зимен аромат, с леко горчиво начало, основно се усеща жасмина, стои тежкарски, без да е тежък. Виолетовата Блондинка има слабичко незабележимо начало, в следващия момент обаче има нещо общо с онова (женствено нещо, което не мога да дефинирам - може би ирис?) в Шанел 19, което ужасно много харесвам (въпреки че е силно нетипичен за мен парфюм). А сега, няколко часа по-късно - Черната Орхидея при мен отива в посока по-сладичко - шоколад, ванилия и пачули, е, усеща се и орхидеята, но свежите цветя ги няма... А пък Виолетовата Блондинка на моята кожа с времето става все по-изискана и честно казано, въпреки скучничкото начало, започва да ме интригува, без да се натрапва.  Grinning

# 199
  • София
Да, Петя. Второто  Peace Истината е, че какъвто си, с такива се събираш (а не с какъвто се събереш, такъв ставаш)  Mr. Green
 Hug
И аз усещам предимно ирис във Виолетовата Блондинка. Много е красива.

# 200
Нов магазин на ЕЛ в Мол София?! Това е супер. Аз очаквах този в Сердиката и се изненадах като прочетох друг мол.

# 201
  • Germany
Бутикът на ЕЛ в МОЛ Сердика вече е открит  bowuu

# 202
Момичета, знаете ли дали в Сефора имат всичките парфюми на Лолита Лемпика? Иска ми се да ги пробвам пак...но не знам със сигурност къде ги има Blush

# 203
  • Бургас
След обстоен парфюмен тест, влизам да споделя, че съм лудо влюбена в какаовия Ейнджъл на ТМ  Heart Eyes като се има предвид, че нито един аромат на бранда до сега не съм харесала  Thinking Този е просто класа! Невероятен е!  Flutter
Дано да го заредят в сайта иначе цената му никак не е за харесване  Mr. Green

# 204
  • София
Имам малко подобрение в обонянието и пробвах Виолетовата блондинка.
Радвам се, че е разочарование.
 След първоначалната острота се заседя един одеколонен аромат, което ме остави с отворена уста - е това не очаквах Rolling Eyes След около час нещата загубиха бръснарската си нотка, но тя се изроди в потна - подозирам, че на моята кожа кози "ефект" се получава от ириса.
С две думи-доволна съм  Mr. Green
Защото после минах през The Circle, който тактически отбягвам от известно време, и се влюбих в три парфюма  ooooh! Най-много засега в този, който е само по 100мл, естествено.. Twisted Evil
Ще изчакам да се оправя съвсем и ще ги пробвам един по един, да видим с кой точно ще изгоря...

# 205
Момичета, знаете ли дали в Сефора имат всичките парфюми на Лолита Лемпика? Иска ми се да ги пробвам пак...но не знам със сигурност къде ги има Blush
В ЦУМ плюс един сет с едни лимитки, които са доста интересни. Сета е скъп, но имаше тестери на всичките малки шишенца вътре. Те са лимитирани и с различни добавъчни нотки в аромата.

# 206
Руми, кои 3 парфюма хареса в Съркъл?

Днес пробвам Hermessence Santal Massoia . Вярно, че не съм мирисала това Индонезийско дърво, но с голямо въображение откривам сандалово дърво тука; не е това, каквото съм свикнала да очаквам. Дори не е "дървесна" миризма в тесен смисъл. Млечно-зелен е, но това не е млякото в хладилника също. Имахме смокинови дървета, и този парфюм ми напомня за накъсани, зелени смокинови листа, както и за млечния сок, който тече от зелена смокиня. Самият парфюм не е "плодов" и не усещам нито сухите плодове, които са обявени в състава, нито пресни. Виждам, че Фрагрантика е обявила захар, но аз не я усещам все още. Просто малко горчива, сравнително свежа, млечна зеленина.

Днес получих The Perfect Scent на Бър най-после, и довечера ще чета..... Очаквайте цитати  Simple Smile

# 207
  • София
Pixie, търсех нещо с тамян, ванилия, ако може роза - тоест по-сериозни аромати. От предложеното до кожа стигнаха  Myrrhe Ardente Annick Goutal, и Navegar и Passage d'Enfer на L Artisan Parfumeur.
Най-сложен и променящ се е Навегар - още го изучавам Simple Smile Очарова ме и Piment Brulant by L Artisan Parfumeur - така наречената люта чушка, но само от блотер, че нямаше място по мен. За лятото ще я проверя пак Wink

# 208
В ЦУМ плюс един сет с едни лимитки, които са доста интересни. Сета е скъп, но имаше тестери на всичките малки шишенца вътре. Те са лимитирани и с различни добавъчни нотки в аромата.
Мерси Денси Hug
Те защо ги махнаха от BZ и Douglas така и не разбрах.... Crossing Arms

# 209
  • при морето
Днес-с Романс на Ралф Лорън.Красив ми е този аромат и много си го харесвам.Винаги има шлейф , и днес също,в студения зимен ден е просто кристален.Искрящ аромат,който звъни,така го усещам.Нямах търпение обаче в един момент да се прибера,да го измия и ...да си пръсна от Червения и Черния ууд.Не просто пристрастяващо.Звучи ми като зависимост./жалко само,че черния ууд и муск ууд са в толкова оскъдни количества ooooh!/

Руми,можеш ли да опишеш Навегар,мн. ми е любопитен!

Общи условия

Активация на акаунт