Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 399
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ами от пирамидата във Фрагрантика не усетих лайм. Иначе е подправков, долових в началните нотки кафе, което няма в описанието  newsm78. Имаше нещо дръзко, дори мъжки силно в началото, но без да ме дразни. Появи се ром-плътен и сладък; джинджифила е едва доловим, тамянът е в базата  и заедно с рома го прави много топъл. Имах съмнения, че може да е твърде задушаващ, ако си се пръска на повече площ от китката, но сега, след около 2 часа, стана по-приглушен, въпреки че си е ясно доловим. Абе - влюбена съм  Heart Eyes

# 211
  • при морето
Еее,страхотно го описа! Heart EyesЗвучи като гурме,но с подправки.А цена? Thinking

# 212
  • София
Уф..има само 100мл и е 187, ако не бъркам.. Rolling Eyes

# 213
  • на североизток от Рая
   Hug

Аз ще вляза просто да изохкам... Sad
 Онзи ден мъжът ми видя момчето от Спиди като ми донесе парфюма. И остана мнооого изненадан, че ПАК получавам парфюм. Вечерта не ми каза нищо.  Но след два дни, малкият каза, че мама мирише много хубаво, а пък тати изказа няколко тактични, но ненужни изречения. Така ме жегна. Само го попитах дали неговите цигари ухаят по-приятно и струват по-малко, но по този въпрос с него винаги може да се спори. Цигарите били като наркотик, бля, бля...
 Останах си незаслужено обидена и натъжена.
 Исках да си взема и Ейлиън, но вече  не желая да си създавам главоболия.
 Явно няма да е скоро.

Може да помоля в другата тема за отливка или поне за малка пробичка.
 Така ми е кофти.
 Дано не ви дразни това, че при вас пиша за "драмата" си. Ама къде, ако не тук.

Радвайте се на новите си придобивка и пишете все така хубаво. Чак ми замирисва от описанията
ви.

Хубава вечер!  Hug

# 214
neli mar4, не си единствена. Hug Много момичета са спрели да пишат в тази и в други парфюмни теми през годините, поради несъгласие на половинките им с парфюмната мания. Много дами дори са се отказали въобще от парфюмите, точно за да нямат главоболия в семйствата си. За поддържане на това твърде скъпо струващо хоби се изисква изключително разбиращ партньор. И най-големия сладур да е в един момент непрекъснатото ръсене на пари, душенето, ходенето в пощата за отливки и обикалянето неуморно на парфюмерийте по цял свят писва. А говоренето, описанията, бленуването, сънуването и мечтите за парфюми? Бик да си няма да издържиш!

# 215
neli mar4, изобщо не се ядосвай. На мене като ми се каже, че съм пристрастена към парфюми или някакви други подмятания винаги и аз отвръщам подобаващо. Никой не е перфектен за да съди другият! Мъжа ти като откаже цигарите тогава и ти ще спреш с парфюмите! И това, че е наркомания са и без това само оправдания....
Така, че си поръчай едно Извънземно и си достави кефа Hug

# 216
  • София
Neli mar4, не се разстройвай Hug
Много рядко неизкушените от парфюми разбират тази страст. Но ако не са парфюми, то са обувки, чанти, грим, коли, цигари..всеки си има нещо "негово". Важното е да ти доставя удоволствие, дори да е несподелено Wink Нали не лишаваш семейството си от нещо заради парфюм? Просто бъди по-прикрита, щом се налага Simple Smile

# 217
  • София
Нелка, един съвет - получавай си пратките на работното място - спестява много обяснения, вЕрвай ми  smile3521
а иначе наистина - бъди по-потайна, щом го дразни не споделяй пред него, тук има луди бол за това Hug
и НЕ, няма начин неговите цигари да миришат по-добре от твоя парфюм, който и да е той  Naughty
а и едва ли твоите парфюми вредят на здравето му така както неговите цигари на твоето  Crossing Arms
чудя се как ги търпите тези мъже пушачи вкъщи, на мен ми е отвратително, и с идеалния мъж не бих живяла ако това означава вкъщи да се пуши  Stop хайде, на заведение може да се изтърпи, но вкъщи да смърди на фасове не мога да си представя  #Crazy имам двама колеги, които пушат в стаите си - ами личи си, да ми обяснява който ще, че стените и хартията не попивали  Sick затова у нас пушачите биват заточвани да димят на терасата - външната, имам предвид  Mr. Green

# 218
  • на североизток от Рая
 Ей, получих си подкрепата. Благодаря!  Hug
 Този път пратката дойде в събота, затова казах домашния адрес. Предишната пратка я поръчах да дойде на раб. място, но Спиди ме намериха на улицата,  Joy, на път за работното ми място.
 Той мъжът ми не е кофти човек, но понякога не знае какво говори. Имало по-важни неща от миризмите. Е, и аз така викам, ама малко отклонение едва ли вреди.
 А пък той пуши малко и винаги на терасата/неостъклена е  Mr. Green/.
 а откакто съм обидена как ме е заобичал. BlushВсе едно ми е отново гадже.

bouquet

# 219
Бе ще има полза от тая сръдня май Wink PeaceАз пък нарочно откакто станах парфюманка, брей как се изразих Simple Smile давам неговия адрес там да ги получава и да ги плаща , парфюмите де иначе с отливките сама се оправям hahahaама то ако не е за това разправията за друго ще е, така че neli mar4 хич не се ядосвай  Embarassed

# 220
Ооо и аз бях едно време потайна, защото сама от себе си ме беше срам пред ММ да гледа колко парфюми имам и да знае колко пари давам за тях. Ама той да не е вчерашен, и без да ме е питал знаеше горе долу колко ми струва ковчежето. Напоследък вече гледам да не спотайвам, дори съм ги изкарала всичките на видно място, макар, че така извадени наистина изглеждат доста много...  Embarassed ММ е обръгнал и хич за нищо не ме пита или дразни. Понякога само вика- Офффф пак ли колет дойде? Ама то си е за офкане.  Mr. Green Аз ги разбирам мъжете ако на моменти ни гледат странно тип "съвсем си се смахнала". То си е малко странно на фона на чуждите хобита.
Така че не се сърдете на половинките си, трябва си мир и разбирателство. Сигурна съм, че човек винаги може да се разбере с половнката си особено за парфюмите. Може пък и аз да имам твърде разбран мъж де и така да мисля.  Rolling Eyes Ама и да се дразнеше пак щях да го разбера и да си наема пощенска кутия в пощата, че да не гледа какво и кога идва.  Joy Пък и не само, че се бъхтя да намирам все най-изгодните варианти за покупка на миризми ами и недоволни!  Mr. Green

# 221
  • Варна
Бе ще има полза от тая сръдня май Wink PeaceАз пък нарочно откакто станах парфюманка, брей как се изразих Simple Smile давам неговия адрес там да ги получава и да ги плаща , ..............

Ей т`ва е работа  hahaha Joy

Моят пропъшква понякога само за спорта, колкото да отчете присъствие и загриженост да не съм се смахнала (съвсем)  Laughing Иначе и той се полива и купува.
Ама признавам си пред вас де - когато самата аз съм се усещала, че прекалявам, поръчвам и получавам тайно. Сякаш от себе си се крия  hahaha, луда работа. Добре че се кротнах напоследък, че да не се обременявам с това поне.

# 222
  • София
Моят мъж свикна.Вече дори не се крия.Но и аз ги намалих доста.
Нели, горе главата.Трудно се разбират чуждите мании. Била съм и от двете страни на линията.

Петя, честита нова любов! Орхидеята е първата ми покупка на сляпо.Заради нея , колежка , обикаляше Гренобъл 2 дена.  Heart Eyes Обожавам я! Тя и аз сме едно.
Към Блондинката съм пристрастена.Прекалено ми е щипеща за да кажа, "любов от първо помирисване", но не мога да и се наситя.  Blush

Да кажа и за Навегар.Първо да попитам- предлага ли се вече официално? На мен преди 2 месеца ми го извадиха под щанда?!? По съвет на любима съфорумка, помолих за тест, в очакване на "мокър цимент".  На теория "унисекс", за мен обаче е откровено мъжки.И студен.Въпреки подправките и дървесата. Много интересен, но на мен ми е студен  и дистанциращ, по някакъв мъжки, арогантен начин.
Цимент за съжаление не открих.

# 223
А моят накрая ми завидя! Laughing И рече "А на мен защо не купуваш повече парфюми?" и сега... отпочнах неговата колекция да попълвам.
Виж за обувките... просто ще онемее, ако знае, че тази седмица думнах 5 чифта... ooooh! Embarassed Embarassed За тях има отделна стаичка и вече няма място в нея, щото не е толкова голяма, 2Х1,80...
За парфюмите има още място, обаче! Mr. Green

# 224
  • София
Куражче, официално се предлага, отгоре си беше Grinning
Аз цимент също не съм отчела, но пък не ми е дистанциран, а напротив-топъл. Може аз да съм такава и да сме си паснали Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт