Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 408
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Абсолютна греда с Булгари Блек. Що съм толкоз... проста...
Не съм сигурна дали и върху мъжа ми искам да го мириша, гадост. Не ми е гумен, не ми е пластмасов, никаква изгоряла гума няма. Просто е гаден, блудкав и тъп. Какво му харесва Джоли , не знам.
Бях убедена,че няма да ти хареса,ама ти сподели след като го беше поръчала Rolling Eyes

Днес си взех Sensuous noir и цял ден съм с него,траен си е,харесва ми,но отчитам факта,че можех и без него,ще си го изпръскам де Simple Smile

Мимс,да се оправя Сандрино и ние имахме проблем преди 10дни,но мислехме,че е заради храната,оправи се де

# 376
благодаря ви много. натали никол много ме зарадва като че ли усетих че може би ще е той ще го потърся.напълно сам съгласна ди на всеки различно ухае но открия ли го допаднем ли си сигурно години наред няма да се разделим стига да го намеря ох много се надявам просто след толкова години не ми излиза от главата.а колкото до лекарката наистина беше млада и модерна когато идва през януари 2001.

# 377
Много е вярно това за химията.
Познайте на какво ухае Flowerbomb върху мен...На цвърчащи пържоли.  chef
Най-сетне се сдобих с отливка Бялото пачули. Дойде вчера, но дисциплинирано отворих пратката тази сутрин и се полях от глава до пети. И ми замириса на един от парфюмите на майка ми- не мога да си спомня името. Помня бутилката-бяла и четвъртита. Как да разбера сега за кой парфюм става дума...
Почти идентични са. Базата на Бялото пачули е по-богата и дълбока, дори имах усещането че пробвам паралелно два парфюма едновременно. Получи се дует между базата и връхните нотки. Много интересно.
Лекарственото начало много ме грабна, очаквах подобно начало от Перлите на Лалик, който взех насляпо.

Честит ви Сеншуъс Ноар, със здраве да си го носите! И аз съм почитател, много красив аромат.

НаталиНикол, много ме зарадва, че ще ми стигне отливка Тен де Неж. Много бързо ми омръзва даден аромат след 12мл, мъча един Чайна Таун от година насам, остават ми 5мл. А така се бях запалила за шише! Луда работа.

Елфи4ка, май ще си допаднеш с ароматите на Герлен, такова усещане имам. Мед, ванилия... Пробвай Л'инстантите, новия Шалимар Парфюм Инишъл, също  Диор Адикт и Хипнотичната отрова. Предчувствам че някой от тях ще е твой.

Нели, никакви плачове! Hug Да не си малко дете, че да ти определят за какво да харчиш! Не искам да съм подстрекателка, но твоите желания са абсолютно валидни. Това, че някой не е съгласен с тях си е негово право, но ти не дължиш обяснения никому. Никакви сълзи! Бъди дискретна и си живей живота!  Peace

# 378
Познайте на какво ухае Flowerbomb върху мен...На цвърчащи пържоли.  chef
Да бе?! Crazy Ръсени с много захар или солени?

# 379
Има нещо вярно в това.... Mr. Green на мене Flowerbomb понякога ми мирише на пържени кюфтета. Една такава сладка миризма, която ти остава в косата след пържене....луда работа Crazy
По принцип пържено месо ми мирише на сладко...много странно  newsm78

Момичета, писах им на парфюми-шоп във формата за въпроси, но нищо не са ми отговорили. Те по принцип отговарят ли или не? Да знам дали да им досаждам и по телефона Grinning

# 380
Обаждай се направо! Hug
От години се чудя на Розовата Бомба и все не смея насляпо да я думна.

# 381
Да, на сладко. Бялата тлъстинка като започне да капе по грила точно такъв нюанс придава. Е, бегло, разбира се, но пак е куриозно. Grinning
На кой Одемоазел му миришеше на бира? На някой от тази тема беше. Представете си кои два парфюма би предпочитали повечето мъже- Флауърбом и одемоазел Grinning

От вчера ми се върти в мислите Прада Кенди. Уж я отхвърлих, но повторния тест ме доведе до размисъл...
Слепите покупки са голям адреналин! Чакам 20мл Пралин де Сантал на сляпо. Дано ми хареса.

# 382
http://www.morsuredamour.com/leblog/?tag=si-lolita
от снимките с шишенцата по-надолу получих сърцетуп  Two Hearts Толкова са много и толкова са хубави...
Размечтах се какво ли ще е да работя на такова място...

# 383
  • USA, Steak State
Тъкмо като е станало дума за Лолита. От няколко месеца стои в размените една Си Лолита, никой ли не я иска?

# 384
  • Варна
Ами а де, като не ви питах  ooooh! Изобщо не мога да обясня кой дявол ме накара.
Бижу, сетих се че беше споменала, че може да се връща, но мъжът каза, че ще го носи. Нека си го ползва, а мен да ме подсеща всеки път като го надуша, че така не се прави  Simple Smile
Поне нещастието не е пълно. Получих от една дама цяла 100-ца Еликсир де мервей. Дори мога да кажа, че надделява парфюмното ми щастие, обожавам го този парфюм  Heart Eyes Починах си една година от него, след като приключих с предния и пак му дойде реда.

Сънчо, уж е по-добре Сандринчето. Поне започна да яде, че 3 дена не беше вкусил нищо. По препоръка на доктора му сварих бяло пилешко месо без сол и ще е на такава диета докато отшуми заболяването. И оризова вода за пиене. По-късно тази вечер ще го водя в клиниката за втора порция антибиотик.

Cassandra, и аз обичам адреналина от слепите покупки, ама да се натреса като пълен идиот с познат парфюм (поне бегъл спомен имах), ей това не го бях правила.

# 385
  • при морето
Днес реших да поднося Sensuous noir.Дали защото ми беше леко подтиснато или от дъждовното време...не знам,но почти не долавях миризмата му.Е,като си навра дланите под носа -да,усещах го.Но иначе не.Как мислите може ли да е от времето скапано.Или от липсата на тонус в мен? Wink

# 386
А на мен винаги ми е бил много любопитен Bvlgari Black и неколкократно съм питала тук за мнения, но такива нямаше, затова моля Mims да го опише, пък било то и негативно.  Simple Smile

# 387
  • гр.Добрич
Winter fairy, аз нали го получих днес и вече 3 пъти подновявам от обяд. В началото много силен, но после само аз си го усещам. Около мен никой не го усеща. нищо не разбирам от аромати, но има нещо в този парфюм, което ми докарва на мъжко.

# 388
  • Варна
Аризона, отчетливо усещам сандал и ню-ню ванилия. Има някакви горчилки и пушеци, но тях ги усещам единствено като вдъхна много дълбоко с нос, забоден в китката (специално си пръснах преди малко), и то в първите 3-4 минути. После всички уж тъмни и черни неща изчезват и на кожата ми остава само сандал и нещо като чай. И при нормално носене е същата работа, че и по-зле. Невзрачна, блудкава бозица, разредена с водица. Нищо бе, просто нищо. Чак не мога да го опиша като хората. Толкова е безличен, безрадостен и безжизнен, че дори не мога да го намразя. Мисля, че изобщо няма да го харесаш. Дай някакъв адрес, с (не)удоволствие (толкова е глупав този парфюм) ще те запозная и с достойнство ще си приема ругатните  bowuu Laughing

# 389
А на мен винаги ми е бил много любопитен Bvlgari Black и неколкократно съм питала тук за мнения, но такива нямаше, затова моля Mims да го опише, пък било то и негативно.  Simple Smile

Аз не мога да го опиша,но мога да кажа,че на мен ми харесва и си ми е типично мъжки.Нищо женствено не намирам в него,а са писали,че е и за жени.Странен е леко ми намирисва на гума,може би от кожата,хард ми е и не бих го купила,но бих го поносила  Mr. Green

ПП. Това бил любимия парфюм на Анджелина Джоли (колко е вярно не знам)  Laughing

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 22:30 от РЕ (от Рени)

Общи условия

Активация на акаунт