Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 370
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Преди време някой беше писал,че ме определя като "Chloe Love intense".Точно в десятката Crazy Този парфюм е магнетичен и води до пристрастяване!Толкова луксозен и изискан.Ако мога да определя "лукса" като аромат,то за мен е Chloe Love  Heart Eyes

Другите ми "любови" се оказаха Трусарди Инсайд и Хипнотичната отрова  Crazy Трусардито мога да определя като "моят" аромат.Като гледах бутилчицата си го представях точно такъв  Heart Eyes Топъл,чувствен,дълбок и сладък,но не втрисащ  Heart Eyes
Отровата си мислех,че ще е остра и специфична,а тя се оказа толкова мека и нежна на моята кожа  Heart Eyes Мирише ми на "парфюмериен магазин"  Laughing

Сега ще трябва да се задоволя само с 2 от тях....а третият ще е в очакване за следващ празник Laughing

# 586
Love and Tears - по соц време имаше един български дезодорант "Жасмин" в светлосин флакон и нарисувано едно цветче от жасмин на лицевата страна. Е това е същият, ама неоспоримо и невероятно същият аромат!

A Taste of Heaven - започна с лавандулов взрив и секунди след това се превърна в 100% сурова канела. Така мирише канелата на прах като си я разбъркам в чаша с вода, или като помириша направо от бурканчето, в което стои.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 23:55 от Бижy

# 587
Аз днес тествах Beyond Love by Kilian.
Голяма грешка.Тубероза и кокос заедно.Някой ако иска да ме умъртви да ме напръска с него.
Заклевам си най-тържествено,че повече няма да пробвам парфюм с тубероза.Мразя я.
Сега отивам да се изстържа.
Пробвах и Love by Kilian.Макар да не харесвам парфюми с ясно изразена ванилия,този ми допада.
Нещо последно време доста залитам по сладки парфюми.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 23:49 от Lady Vengeance

# 588
Малко рапорт- първо Жасмин Ноар и Миднайт Оуд се съчетават изненадващо приятно-изчезва зъболекарската миризма и Жасминът става една идея по-сладък и някак мокър...пасна идеално на дъждовното време.

Вчера влязох в новия бутик на ЕЛ и за първи път пробвах малко от нещата на Том Форд. О. Оооо!!! Това било значи то парфюмът със собствена история и характер, подозирам, че са малко щастливките, на които ``лягат`` добреи от раз тези чудеса. Най-тъжното е, че пробвах всичко на блотери и едва ли впечатленията ми биха се покрили с усещането от един реален тест, но все пак:

-Черната Орхидея- дори не я помня като аромат! Нещо непознато, нещо тотално неусещано досега, а и доста опърничево от блотера- за 1 час минахме много бързо през откровено бърчене на нос, към ``хмм``, после ``уау`` и после пак ``хмм``. А сега не помня аромата, имаше ли наистина нещо мухливо в него или не, какво не ми хареса, какво ми хареса, не знам... Crazy Много странно усещане

-Виолетовата Блодинка- е, харесахме се определено, но пък честно казано не я намирам за нещо изключително, обаче на блотерчето ясно откроих само ириса, та от това май идва целия проблем

-Табаковата Ванилия- ООООО ДААААА, ДА,ДА,ДА!!! Това е пура с аромат на мед, това е топлина, това е първото ръкостискане с готин джентълмен, това е....прайвът бленда, който ме остави бездиханна и сега ще пестя от закуски до края на учебната година сигурно Joy

-Оуд- всъщност пробата на този оуд ме накара да дам още един шанс на Жулиетския. Е, ще ме прощава мюсо Ричи, но мистър Форд се е справил по-добре. Там, където единият сякаш по детски се е забавлявал и щедро ръснал от съставката, за да види какво може, другият с прецизна точност е хванал и най-малкия детайл, дозирал е всяка нота и правилно се е сетил да добави ветивер и ванилия. Не ме остави бездиханна като Ванилията, но ме зарадва и вдъхнови за експеримент Simple Smile

Аз пък още си нямам пауч от Бай Килиън, сърдита съм. Crossing Arms

# 589
  • Германия
Аз днес тествах Beyond Love by Kilian.
Голяма грешка.Тубероза и кокос заедно.Някой ако иска да ме умъртви да ме напръска с него.
Заклевам си най-тържествено,че повече няма да пробвам парфюм с тубероза.Мразя я.
Сега отивам да се изстържа.

Запиши си час за лазерно микродермоабразио. Whistling

ПП Добре дошла в ТУБФОБ или отбора на ТУБЕРОЗОФОБИТЕ. Hug Ще ни разпознаваш по спортните екипи - бяла тениска с черен череп, в който има посадена ТУБЕРОЗА. Аз съм капитан на тима Whistling, но в мое отсъствие може да се обръщаш за помощ към помощник-капитан Мимс*. Малко са ѝ старомодни методите - тел за дюшеме и теляк - но иначе е спец в оказване на първа помощ.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 00:49 от Натали Никол

# 590
Добре заварила! Joy
Присъединявам се с радост към отбора.  bouquet
Ще имам нужда от вашия опит.Това нещо все още мирише.Ще ходя да го търкам със спирт.

# 591
  • USA, Steak State
Някой познава ли този аромат? Boucheron

Решила съм да си направя подарък следващият месец с този Монатл: Харесва ми като описание, но нямам откъде да го подуша и ще е на сляпо.  Twisted Evil Някоя от вас познава ли и него?

P.S. Ще поръчвам от този сайт. Сега видях оферта 5 виала за 15$, което си е екстра при положение, че ароматите са ниш http://www.theperfumeshoppe.com/Sample-program-p/samp001.htm Ако някоя от вас иска да се възползва ще поръчам края на другия месец гореспоменатия Монтал и мога да помогна и с поръчка и за нея.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 03:52 от TheBlackWidow

# 592
  • Германия
Паяче, дано не греша в какви точно отношения си с  Hypnotic Poison  и  Addict (Dior), с които се родее Trouble, но мисля, че харесваш такива претоплени ориенталци с ванилов превес. Ако е така, Trouble ще ти допадне. Започва особено приятно с настъргана лимонова кора, объркана с ванилия. Усещането е всъщност комфортно – като пред парче хубав сладкиш и жасминов чай, сервирани върху поднос в леглото. Лимонът не е буквален, а е само дъх, който се разсейва бързо. И жасминът не е от стържещо зелените, а приятно цветен, именно като в чай. В цветната сърцевина  има още дигиталис или "лисичи ръкавици" (foxglove), който ние наричаме напръстник или ръкавицата на вещицата – заради характерната форма на цветовете. Foxglove го наричат в Англия, дошло от  местата, обрасли с това полско цвете, които са били любимо скривалище на лисиците. На мен букетът ми мирише с тъмна и много гъста сладост, от която ми става усилно. Примесена с ванилия, която присъства от начало до край, сладостта ми заприличва на лошо маскирано сладострастие. Чувствам се лукава и притворена, а не харесвам да се чувствам така. Амбра и ванилия, ванилия и амбра остават от аромата, но ванилията си е клюкарка и държи превес.  Whistling Отдавна никой не ми се обижда като говоря така за нея, защото ме знаят, че върху мен ванилията стои плоско, като лоша имитация - дори да е особено скъп аромат. Силен, плътен, ванилово - сладокусен аромат като Trouble ми импонира колкото тюлена нощница на червена светлина. Скучно ми е с такъв род плоска чувственост и ми е непривично да ухая на ориенталски сладкиш. Завиждам на тези, които разбират и умеят да носят ваниловите парфюми  от типа на Hypnotic Poison (Dior) и  Addict (Dior) Hug  bouquet Трабъл е особено подходящ за зимни вечери. Дано  Бубс  ти разкаже по-приятната гледна точка за парфюма - на нея той ѝ е фаворит.

За Dark Purple  също не мога да те окуража без проба. Не можах да отлича парфюма, сля се в общото усещане за свръхаромати на бранда. Тежък, блàжен, като останалите, а сливите са на тъмно-петмезен конфитюр изварени. Пулпитно сладък.

# 593
  • USA, Steak State
Нат, Хипнотичната ми е топ 3 на най- харесвани парфюми. Вече притежавам Трабъл и нямам търпение да го получа.  Hug Предвид и подробното ти описание и обяснение за съставките, просто няма начин да не е мой.

Това за конфитюр-а от сливи на Тъмнно Лилавият Монтал много ме окуражи. Определено ще се поръчвам. Както и Пачулените листа на същата марка.  Blush

# 594
Вдивице, щом го притежаваш, няма да го описвам, а и Нати се е справила съвсем добре  Wink
днес ще съм с него, макар че в студ не е толкова впечатляващ

# 595
  • София
Влизам както да се похваля, че съм много щастлива с бутилчица от Елексира на Ерме  newsm68
така и  Weary  защото ММ каза, че му мириша на тамян ... Толкова много да го исках и ще му се кефя пък  Crossing Arms  и няма да му давам да ме души като съм с него. Crossing Arms
или ще пръскам по коса и дрехи  Thinking
Как го усещат вашите ММ и ЛМ? /надявам се да свикне  Whistling/

П.П. Да добавя, че аз никакъв тамян не усещам, само смола и портокалови корички...ммм.. направо се разтапям ... Heart Eyes

Този парфюм го имам от 2 седмици и толкова комплименти получих за него за това време, колкото не са ми правили за никой друг. До сега за Ейлиън, Кели Калече и Мадмоазел съм отнасяла най-много комплименти, но вече класацията оглавява Еликсира. Няма ден, в който да не ме попита някой с какъв парфюм съм и от къде може да се купи Mr. Green Много обичам така.. Flutter

# 596
Валандин....може ли линк към тази табакова ванилия,че не мога да се ориентирам кой парфюм е  Blush

# 597
Млечко, не го слушай ММ- няма никакъв тамян в Еликсира. На мен лично твърде много ми избиваше специфичната мъжка нотка в парфюма и не можах да го изтрая, но определено е класен парфюм и няма друг като него.  Mr. Green
Мен упорито ме държи този грип гаден мръсен. Трепа го с пачулените ми любови ама неще да мре. А утре си хвъркам за БГ. Чудя се кои парфюми да си взема. Май ще градна набързо отливките и така. И да се пооплача отново- ММ остава тук, че има работа и на мен ми се къса сърцето, неща без ММ да ходя на почивка.  newsm45 За сефте с такова нежелание тръгвам на пътешествие, да му се невиди! Днес ще се опитвам да си повдигам настроението с някое сладичко гурме.  Mr. Green

# 598
Ренка съчувствам ти SadЕликсира наистина не прилича на друг. На мен също ми избиваше на мъжки прекалено много и го махнах но нямам спомен ММ да се е оплакал.Определено го разпознаваше и казваше а онова хубавото шише като лупа дето е GrinningЩе свикнат мъжовете на миризмата бре не им се връзвайте. Пръскате не толкова активно докато свикнат постепенно ще ги душИте Laughingс еликсирче и до 31 декември са свикнали.Честити придобивки. Тез другите дето ги описвате Килиани само ги чета и се мая тука.   bouquet
Ще ми се нещо розово неангажиращо -фере розово , галиано едт или нещо подобно  ooooh!

# 599
  • Козлодуй
Ренка,съчувствам ти Hug
Пристигна ли ти Mon Parfum Cheri, par Camille и ако не,кога и от къде го чакаш,ако не е тайна?

Love and Tears- и аз тествах него,да не остана назад Mr. Green Започва със стържещо зелен жасмин-много точно определение на Нат и си позволих да го заимствам.Само дето не знам дали това е жасмин,защото на мен ужасно ми бие на зюмбюл,чак усещам тлъстото лигаво зелено стебло...Да,има подобие с някогашния соц.део Жасмин,помня го.Но все пак Love and Tears е по-мек и ошлайфан Grinning Напомни ми по-скоро за Идън на Кашарел.Няма и за мен любов тук Naughty

За да залича спомена се хипнотизирах хубаво с червената Отрова и сега съм много по-добре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт