Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 582
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • Varna
ДобрЮТрУУУУ Hug

Наталке,
Завид, завид за бащата който ти помага thumbsup Е, аз сега я карам кЪт принСеса, щото или ме возят или....знаЙш де жЮвея и няма смисъл да излъзам с кУлЪтЪ Wink Всичко ми е на Ина ръка разстояние. Но пък аз съм искала да се науча да сменям гуми, щото като съм на път, не мога да извикам дори и баща като твоя. Как да го викам човека ако съм да речем на магистралата бе душата. Аз да си мога и знам, че да съм спокойна. Но мислиш ли, че сега се сещам как става, а Wink За нова кола ако има, пак ще искам да мога тези работи, защото съм се научила да разчитам на себе си.

Момичета, тази сутрин показват това Мъжко ледено хоро, което се прави за Йорданов ден ....и като ми се дорева, ама така ми се доревааааа....Имаше група, чак от Варна. И си нарекох докато гледах това мъжко хоро....Мъжете ни да се живи и здрави.. и всички мъже на България също, да могат да се грижат за семействата си, да не се налага жените им да оставят децата си тука и да ходят да се бъхтат по чужбините да работят..................
И което беше много интересно....вдигаше пара от водата, така я бяха затоплили тези ми ти мъжове, та чакпара се вдигаше #Crazy. Че и журналиста който взимаше интервюта го грабнаха на хорото. Момчето едва си даде микрофона на хората на брега.

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 08:57 от DELTA_DELTA

# 271
Здравейте момичета!

Народното поверие за Богоявление гласи, че ако хвърленият във водата кръст замръзне, годината ще е пълна със здраве и плодородие. На всички, който празнуват честит имен ден!
Делти, страхотна трапеза си слажила, как ми се хапва, ама като ми се е свил стомаха  Sad , нищо немога да поемам...
Хубаво си го казала "Мъжете ни да се живи и здрави.. и всички мъже на България също, да могат да се грижат за семействата си, да не се налага жените им да оставят децата си тука и да ходят да се бъхтат по чужбините да работят................", мога да добавя само и ние да сме здрави и да имаме възможност до им се радваме....да живеем в разбирателство и любов..
Хубав ден!

# 272
  • Varna
Русалки, мили, искам да споделя нещо с вас

# 273
 smile3501  smile3501  smile3501   Делти
Много истини и малко тъжно.....може и пРи мен бРемето да изтича .......знам ли

# 274
Момичета,не бъдете тъжни!Утре е хубав празник а има толкова празнуващи сред нас.
При нас деня завърши добре,по-важно е ,че купихме подаръци за децата и за свекъра и утре пак сме на маса. Simple Smile
Делти,хубаво е много!
Спокойна вечер от мен!

# 275

Добро утро!
Аз като най-ранобудна  Wink слагам кафето....
На всички именици Честит Имен Ден!
 Празнувайте и нека денят е прекрасен , изпълнен с много надежда, много енергия, много вдъхновение и все чудесни преживявания!

# 276
Здравейте,морски Принцеси!
Да почерпя зя моя именник и да честитя на всички,които си имат Иван или производните му вкъщи.
Наздраве
и приятна съботна вечер! newsm68

# 277
Здравейте момичета!
Искам и аз да почерпя за здравето на моята Ивет:)
честит имен ден на Ванко на Валито,да е жив и здрав:  bouquet
честито на всички именници!

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 22:03 от Nataliiiiiii

# 278
  • Varna
Честит Иванов ден на скъпите ви хора, мили момичета!!!
Пожелавам им здраве, здраве и пак здраве!!!   

Извинявам се, че едва сег ви пиша, но при мене цял ден екшъни....и пак аз трябва да мисля за всички ooooh!   .....................................................     

А, да и наздраве за Ивановците Wink                 

# 279
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

Аз днес се унесах,цял ден морския имаше скайп и дрънкахме,щото не се знае кога пак ще имат в джунглата Joy Joy Joy
Наздраве!!!

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 23:19 от nada8

# 280
Добро утро принцеси!

Закуската е точно като за нас  Wink , молко топлина в студената неделна сутрин......
Приятен ден на всички!

# 281
Добро утро принцеси!
Тъкмо да слагам кафето и гледам Весето ме изпреварила.
Ние изкарахме един чудесен празник вчера,днес сме обаче отново на маса,на кръстник ще ходим и вече не се издържа,ама имаме още доста такива до края на януари.
Вале,как изкарахте празника вчера?
Хубава неделя ви пожелавам!:)

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 11:26 от Nataliiiiiii

# 282
Момичета,кокичета! Hug
Добро утро
Ние с моето момче ви благодарим за пожеланията
Снощи изкарахме много хубаво и най-важното без шетане.В Пиво Варна е много приятно.Пък и се чухме със сина.Обади се от Бразилия.
Но днес съм под пара от сутринта.Ще ни идват кумците на гости  за обяд и сега се подготвяме.Те винаги идват за Ивановден.
Веси,чудесна празнична закуска си ни спретнала.
Сега изчезвам.Пожелавам на всички морски принцеси хубав неделен ден.  love001

# 283
Здравейте,морски принцеси Hug Hug Hug
Много благодаря за топлите пожелания.Не можах да пиша по- рано, защото от Виваком се изгавриха с интернета вече 3 дни нито телефон нито нет откраднали им кабели и ние да се спасяваме,ами да си ги обезопасят аз каква вина имам?
Честито на всички именници,макар и със закъснение да са здрави и много ,много щастие!
Аз вече съм сама,морския замина на 6 сутринта не знам как ще минат шест месеца много ми е криво този път. Голяма скука
Натали кога заминавате на ски?
Момичета има ли сред вас някой от Бургас?
Хубав ден на всички

# 284
  • Varna
Привет-мривет!!! wavey

Преди малко се прибраФ и аз, и сядам веднага да видя къде  сте, що сте, имало ли е екшънииии Laughing

Рози,
Не се сещам кой е от БуркаШ, но Келсончето е от СозополЬ. Може би може да се събирате от време на време.

ХаДи тайфата  Wink 

Общи условия

Активация на акаунт