Наталке,
Завид, завид за бащата който ти помага
Всичко ми е на Ина ръка разстояние. Но пък аз съм искала да се науча да сменям гуми, щото като съм на път, не мога да извикам дори и баща като твоя. Как да го викам човека ако съм да речем на магистралата бе душата. Аз да си мога и знам, че да съм спокойна. Но мислиш ли, че сега се сещам как става, а
За нова кола ако има, пак ще искам да мога тези работи, защото съм се научила да разчитам на себе си. Момичета, тази сутрин показват това Мъжко ледено хоро, което се прави за Йорданов ден ....и като ми се дорева, ама така ми се доревааааа....Имаше група, чак от Варна. И си нарекох докато гледах това мъжко хоро....Мъжете ни да се живи и здрави.. и всички мъже на България също, да могат да се грижат за семействата си, да не се налага жените им да оставят децата си тука и да ходят да се бъхтат по чужбините да работят..................
И което беше много интересно....вдигаше пара от водата, така я бяха затоплили тези ми ти мъжове, та чакпара се вдигаше
. Че и журналиста който взимаше интервюта го грабнаха на хорото. Момчето едва си даде микрофона на хората на брега.
, нищо немога да поемам...

.....................................................