Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 579
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро момичета!
Вали,какъв синузит ,бързо да оздравяваш. Hug
Днес имам цяла камара задачи и дано успея да ги свърша всичките.
Хубав ден желая!

# 256
Добро утро!Да ви почерпя макар и виртуално..

Днес помъдрях с една година..

# 257
Rozi 73,честит рожден ден!
Бъди здрава,щастлива и много обичана!По-малко самотни моменти и повече от тези щастливите в които сте цялото семейство.  bouquet

# 258
Рози, Честит Рожден Ден!Бъди щастлива и следвай сърцето си каквото и да ти струва!

# 259
Добър ден на всички wavey,а на теб Рози желая никога,ама никога да не си самотна.Когато го няма морския да си заобиколена с безброй приятели.

Аз днес съм особено изнервена,щото тези от ЕОН се гаврят от сутринта,пускат и спират тока като на дискотека,последния път беше един час на студено и аз възмутена изчезвам от къщи!! smile3512
Вали,дръж се,ще посрещаш,не се давай на синузита!!!Ако не можеш да се справиш с него обади се!!!Ама той като се появи морския и синузит и всякакви досади ще изчезнат МИГНОВЕНО си мисля аз Joy!!!!
Хубав ден принцеси!  Nature Sun With Face 4470

# 260
Рози
Честит Рожден Ден!
Много здраве,любов и щастие!

# 261
  • Varna

Розиииии!!! newsm10  МацОраните толкова красиви неща са ти пожелали, че то не остана нищУ за мене newsm78 Ама викам айдИ още Много, много лИбоФФ и кЪсмет!!! И винаги звезди в очите! Wink

Валиванска,
Виж сЯ дУшО убавааа, на Ино място четоФ, че ще си купуваш новУ бИлИЬО, сякаш  си нямаш де, ама нЪл си спомняш кО си говорихме на купонЯ бе душатаааа.....Посрещаш само по парфЮм, квоЙ туЙ бельо, само да затруднавяш Морския бре....Дай му да прочете кВо съм писала и шЪ имам почерпушка една бутилка шампанЦКУ от моето любимУтУ smile3534 И да си оправяш тоя скапан синузит с морска сол. Ако искаш да знаЙш как, знайш де да мЪ питаш Hug

Наталка,
МислЪ та и в момента дори ти говоря от разстояние....Не се страхувай, не се притеснявай Hug Heart Eyes

# 262
rozi,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! smile3525 newsm59
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ.
САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И МНОГО УСМИВКИ.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ!

Делти,много ти се кефя-страшна си!Викам,чакай малко да го затрудня аз морския.
Като се върне и му дам да прочете какво си писала,ще каже:Браво,евала жена-имаш страхотни аверки!

Чакам с нетърпение 12-ти,че да се видим и наприказваме хубавооооо. smile3534

# 263
Здрaсти тайфата! Mr. Green
Завърнах се и съм много в добро настроение.
Мина прегледа и съм много доволна от докторката ,прегледа ме от-до не само гърди ами и всички вътрешни органи,всичко е наред. Peace
От там отидох и запазих места в ресторант'' Възрожденска къща илинден''.Намира се зад икономическия техникум.Много ми хареса още докато влязох,битово,бяла покривка ,уютно и най-важно никакъв дим.И затова веднага запазих za 13.30 za 12.01
Купих си апрески ,остава утре да намерим шейна за децата и сме в бойна готовност за Пампорово. Grinning Мъж ми днес е правил сухи тренировки за слагане на вериги.  Grinning
С една дума съм в настроение и даже си налях една чашка бяло винце да се почерпя,казвам ви наздраве с бялото.
Делте,мерси че ме мислиш. Hug
Красива и спокойна вечер от мен!

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 19:05 от Nataliiiiiii

# 264
  • Varna
Наталчееееййй!!!
ХаДи наздравИИИ, таман сЪ върнаФ от тренироФки и си налях и аз тази вечер бяло винцЕ Drunk  Честито апрескииииииии, много да ходиш с тях, хич да не сЪ спирГаааааааш newsm10 И много, много ти се радвам, че си толкова щастлива. Успокои ти се неспокойната душица Hug Браво на момчето ти....за сухите трИнИроФки де. Ти включи ли се. Аз съм правила с моя такива тренировки Joy Ама тя нашата сапуниерка ooooh!......не е за разправяне, ами за смях Laughing И сЪ радвам, че ти е харесал този рЮстУрант същУУУУ newsm44 Значи и на наЗи така Grinning

ХаДи тайфата по Ино ШардУнЬе Wink

# 265
Не ,не съм се включила и нямам и желание да се научавам на такива неща. Joy

# 266
  • Varna
Е, аз съм Принцеса-Мара пепеляшка. Обичам да върша и мъжки неща, щото няма как и кой да помогне като го няма БатЮ. Та да знам как става, преди да викам Неволята, да ми е по лесно. И гуми съм сменяла  Wink А сега даже не шофирам ooooh! Embarassed

# 267
Аз шофирам редовно но гуми не сменям а вериги за Варна не ми трябват. Naughty
Моята женската работа ми е предостатъчно,мъжката я върши мъжът ми ,когато го няма баща ми. Crossing Arms

# 268
Добро утро,морски Принцеси!
Днес е Богоявление
Голям християнски празник.С велик Богоявленски водосвет.А според поверието,ако вали на този ден,годината ще е плодородна.Е,навън вали дъждец.
Вали,честито имен ден на детенце,да ти е живо и здраво и много да те радва.  bouquet
Честито,ако има и други с имен ден днес.  bouquet
Хубав  и успешен ден на всички Hug

# 269
Добро утро, морски дружки!
Рози, честит празник с малко закъснение - нека всичко каквото са ти пожелали момичетата ти се случи.
Натал, радвам се, че  всичко е наред, много добре звучиш, радвам се за теб Hug - предстоят ти много хубави дни до като замине морския - наслаждавай им се.
При мен има много работа и за това почти не се появявам, но не съм ви забравила! Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт