Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 579
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро компанията!! wavey
Чудесна закуска сте спретнали Маме и Делти,благодаряяяя!
Ама много рогати тука в темата бе,оообаче това е много хубава зодия.Моя асцедент пък е козирог Joy
Днес и аз като Наталка,се увлякох в сутрешното събуждане и мотане.Ама свършвам с това,щото направо ще се разболея от това мотане,хич не ме бива,повече се изморявам да се мотам,отколкото да свърша нещо!!Ама реших -нали са празници....пълна почивка.
Принцеситееее,предлагам ходене на театър на 1.02 на Aмериканска мечта с Блатечки в Българан-13 пари билета.Стига ядене и пиене,малко култура да вкараме!! JoyКазвайте кой иска,да заявявам билетите.
От днес тръгвам да ходя пеш по 10-тина километра,щото така по лесно май ще се вкарам във вид удобен за гледане отколкото да си мъча душицата с нужния режим на хранене!Айде спорна работна първа седмица от настоящата  2012год.  love001

# 241
  • Varna
Наталче, Hug
Знам, че искаш да ми дадеш кураж със думите си, но при мене положението ИИИч не е като при тебе. Думи не помагат. И тия грижи са от години, от дълги, дълги години, но сега ескалират. Ти мислиш ли, че аз ако нямах кураж и този характер, щях да оцелея при това с което съм натоварена. Радвай се, че нямаш такива грижи и проблеми за решаване....чужди проблеми, които искат да ти натресат, а преди това не са се сещали, че ти съществуваш. А на това отгоре и мъж ми трябва да тегли, а той не е длъжен, ама хииич не е длъжен. Абе грозна работа............... ooooh!

И аз от рогатите, ама от много рогатите. И друг път съм писала...Овен с асцендент Овен и Луна в Козирог Wink Laughing

# 242
Натали, аз съм от Бургас,много сте ми далеч ,а такава скука като го няма моряка
Много съжалявам ,че не мога да съм с вас на сбирките.На 29 бях във Варна с мъжо да си оправя документите пак изчезва
Делти, горе главата най ме е яд на такива проблеми дето ми ги натрисат хора дето не се сещат по друг повод за мен ноооо нали сме рогати научени сме да се справяме.Ако не бяхме с толкова силни характери щяхме ли да издържим на всичко което ни сервира живота като морячки Hug
Хайде аз ще ходя малко по задачки Stop

# 243
  • Varna
Рози,
Ако ти се налага да идваш насам, свиркай. Ние сме като бойна единица, веднага излизаме от окопите, щом ще се събираме, или пък някой от нашите идва във Варна.
Пък и пописвай от време на време да не те забравяме, че като идваме към БургаШ да ти се обаждаме. Евалла ви машалла на, кметЯ и на града. Кеф ми е да го гледам и да му се радвам!!! Нашия кмет....умряла рабУтЪ....срам мЪй от него...............

# 244
Делте,за такива дето не са се сещали с години не бих станала и от леглото,камо ли да се ядосвам и главоболя.Ама ти се знаеш де.

# 245
Здравейте принцеси! Hug
Аз едва сега се прибирам-ходихме със синковеца в Мола.Трябваше да му напазаря някои неща.
Рози и аз съм козичка.Моят РД беше на 27-ми.
Натали,да намерите хубав хотел в Пампорово и да си изкарате много добре.

Лек ден на всички. Hug

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 17:00 от valivana

# 246
 Делтиии, силна жена си, пък и мисля че всички сме от тази порода  Wink  , умеем да вземаме решения, да отговаряме за постъпките си, да решаваме проблеми, да преживяваме трудните периоди в живота си и да продължаваме  напред с високо вдигната глава, и точно когато сме съми  се справяме повече от блестящо!

# 247
  • Varna
Момичета, не му е мястото тука да обяснявам....тука такива думи като силни жени, отговорност, решения на проблеми защото сме такива отговорни и силни не вървят просто в моето положение. А труден период над трийсет години, няма какво да го коментирам.... Вдигнала съм си главата аз Laughing гордо, нЪл не ми личи, проблемО. Тоя проблем незнам коя от вас може да го реши, че и блестящо Wink
И пак благодаря, че искате да ме подкрепите   bouquet

Някой път може и да ви разправям....може би...но какво да ви натоварвам. Малко ли са вашите проблеми......А и не е хич, хич приятно това....само може да охкате и да ми съчуствате. А аз не искам съчуствие.
Хайде, че ме чакат тренировки Wink

# 248
Съжелявам, че не са разбрани думите ми и се извинявам за което.  За мен общуването изисква безусловно уважение към тези, с които общувам, а също и  засвидетелстването на уважението ми  става чрез признаване на ценността ви , качествата ви.....което неведнъж съм го показвала..

# 249
Добро утро!

Хайде тази сутрин кафето от мене с пожелание за слънчев ден и много усмивки!

# 250
Момичета,къде сте всички днес
Натали,мерсаж за кафето аз докато направя едни картофени кюфтенца стана време за следобедно кафе Laughing

# 251
Момичета ,аз писах ,писах и си изтрих поста.Ходих да го гледам тоя Стария чинар ,но няма зала за нешушачи и май искам още малко да помисля.

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 17:39 от Nataliiiiiii

# 252
  • Varna
Привет-Мривет! wavey

Много съм ангаже момичета и за това не съм се вясвала цял ден.

Наталче,
Дано намериш нЯщУ за непушачи, Praynigче цялята група сме такивИ.

# 253
Добро утро,Принцеси морски!
Хайде на кафе,къде се дянахтеи една бисквитка може,вали сме диетични.
Навън е студено,но като гледам Слънчо се е появил и през деня ще е топло.Бързайте да си свършите работите,че снощи прогнозата беше за застудяване.
Лек и усмихнат ден! Sunglasses Hug

# 254
Добро утро,принцеси! Hug
Маме,благодаря за кафенцето и бисквитката.
Заведох малката на градина и след малко мятам задачите.Дано синоптиците да не познаят,че хич не искам да е студено и да вали сняг.
Вчера като ме хвана един синузит,едвам ме свърташе на едно място.Но днес съм  по-добре. Peace
Лек и спорен ден на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт