Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 578
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте принцеси. Hug
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Желая на всички ни много здраве,щастие,любов,късмет и много усмивки през новата година.
Много положителни емоции и да се сбъднат всичките ни мечти.

ВЕСЕ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!  bouquet
Да си жива и здрава,много щастлива и обичана. Весел празник!

# 226
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2012г.
Пожелавам на всички така както е нежен и лек този незабравим валс, такава да е и вашата лична 2012г.

Веси,желая ти да си здрава и все така усмихната.Нека хубавото ти име се предава от внуци на правнуци!Поздравявам те с тази хубава песнчка!!   love001  love001  love001

">#t=2s[/video]

НАЗДРАВЕ!!

# 227
Здравейте принцеси!!!
Днес май съм се превърнала на тиква  Joy  Joy  Joy , то от толкова празнуване как отселях и аз незнам  Laughing ....дано тази година така да ни върви  Wink
ТТуй НАЗДРАВЕ ни взе здравето  Laughing
Благодаря за поздравите  Hug  Hug  Hug
Хубав ден на всички!

# 228
  • Varna
Здрасти ТайфЪтЪЪЪЪ Hug
Аз до сега се оправях с Пенка, или по точно с маркуча на Пенка. Незнам как става но като почва да центрофужи тоя ми ти маркуч се избята някак си, подпира се някак си и не може да изхвърля както трябва водата....и става наводнение. За кой ли път вече ooooh! Пак ще сменям ламинат мам......му Banghead  Добре, че детенцето е тука, че да изкара пералнята напреЖ за да можем да оправим проблема. Ама като го няма, тогава е мамата си трака ooooh! Незнам вече какво да правя. И майстори съм викала и пак същият номер ми спретва бе rotfImao
Ей, тВа е при мене .....от сутринтЪ проблеми, ама дано е само това, че и по кофти неща има. Сега не мога да готвя, че съм дръпнала Пенка да изсъхва зад нея, а наблизо е и печката. Не мога да ползвам и мивката, щото пред нея съм нахендрила ПенИтУ. Така, че синковеца шЪ Иде от моите сърми. А исках да му направя един пилешки специалитет.  Така по стечение на обстоятелствата опекох само две палачинки и след това пералнята почна да праЙ езеро в бокса ooooh! Laughing

Хайде лек ден на всички ви Hug Аз в 17 часО имам час за Ина манипулация, и това ще ми е излизането

# 229
  • на морето
Делти, споко, душата! Просто Пенето плаче за Делтуф. Затова ти прави такива номерца, да не скучаеш SunglassesНали знаеш, че все така става мъжовете като ги няма и почват някакви проблемчета да ни изникват. Но нали ние сме "печени" и такива незначителни нещица не ни впечатляват Simple Smile
Горе главата и шъ съ оправите Wink

Аз пък съм подхванала едно почистване, какво ми става, май слънчо като пече и ми идва ентусиазмът хихихих
Хубав ден, момичета!

# 230
Здрасти тайфатаааа! Mr. Green
Ние изкарахме един чудесен ден извън града с мнооого сняг.Беше суперрррррр Party
Аз тази зима толкова много истински сняг май за пръв път виждам. Crazy
Децата бяха много щастливи ,но се оказа че нямаме шейна и утре се каним да отидем да купим.
Оххх много разтоварващо ми дойде. Grinning
Весе,никакво'' сдаване на багажа'' моля тееееее,все пак с теб сме рожденнички съвсем скоро.Simple Smile
Делтич,викай майсторите,че докато си дойде капитана може и на ръка да переш. Wink
Келсон,ти към Варна няма ли да идваш?
Хелито не се е разписвала,но сигурно ще намине тия дни.
Красива и спокойна вечер от мен!:) Hug

# 231
Здрастииии wavey wavey wavey
Радвам се,че има само положителни емоции в темата.Нека все така да продължи цялата година.Веси,това ще се помни през годината,не съжелявай щом е било весело.Лимките ще се наместят,няма къде да идат щом са в него!! Joy Joy Joy
Аз съм омекнала днес по всички параграфи и се мотам и не мърдам от къщи!!Пазя печката и сега вземам и едно винце и ........наздраве на всички!! Drunk

# 232
  • Varna
Аааа, Наталка,
На мене мастУр не ми трябва, щото и той гледа УмнУ. Сама се справих с помоща на детенце. Сега чакам да изсъхне .

ХаДи по една чаша червено за отскот, че сама не ми върви

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 19:12 от DELTA_DELTA

# 233
Наздраве с бялото Mr. Green

# 234
  • Varna
ДобрЮТрУУУУУ Hug

Не мога да спА,....мойта Убава мама ми говори ИнИ неща и ме натоварва яко. Ходя като изхумена през ноща и се събуждам сутрин ранУ. Не ми се споделя, че иЧ не е УбавУ, още повече за споделяне по новогодишни и след новогодишни дни.
Добре, че сте около мене, че да си бъбрим и да ме отвличате поне за малко от мрачни мисли Hug Heart Eyes

# 235
Добро утро,морски Принцеси!
Делти е сложила закуската,нали ни е ранобудничка,аз да сложа и кафето с нейния Котьо
Желая на всички ползотворен първи работен ден и  всички неприятности да са останали в старата година. Hug

# 236
Добро утро!
Руми, Делти,  впредвид тежките дни от към ядене  Wink , днес предведливо сте сложили лека закуска и кафенце , пък и фреша от портокали помага за сърцето.
Хубава седмица изпълнена с усмивки и положителни емоциии  Hug

# 237
Добро утро и от мене!
Делте,ти на мене акъли ми даваш за някой работи ама сега и аз да те почна,абе пропускай ги покрай ушите си бе.На тези години вече са загубили разсъдъка си.
Весе,и аз съм на кафенце ,а какъвто януари предстои за нашето семейство накрая няма да мога да мина през вратата. Crazy
Снощи до 2.00 гледахме хотели с мъжът ми,решихме все пак да отидем на ски на Пампорово ,остава и да намерим свободни места.Жалкото е,че като се върнем ще се изпращаме но такъв е живота.Тази сутрин в 10.00 се излюпих. Crazy
Хайде хубав ден от мен!:)

p.s.Уговорката за моя рожден ден остава.

# 238
Добро утро, мацки
Хубаво кафенце дано ми мине главицата от него.
Весе,Натали една зодия сме и аз съм рожденичка на 05.01 Peace
Хубав и успешен ден на всички Hug Hug

# 239
В тази тема май повечето сме от една зодия и от една кръвна група. Laughing
rozi 73,ти от кой град си?

Общи условия

Активация на акаунт