Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 577
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и в последния ден на 2011г.
Искам да ви пожелая весело посрещане на новата 2012 год.
И умната с алкохола Wink,да не се изпонапиете. Mr. Green
Нека новата е още по-щастлива от тази и най-важното да сме здрави!!!
Нека момчетата ни се прибират живи и здрави при нас и да имаме по-малко самотни моменти!
На всички,които са сами по едно голямо  Hug,както и на всички останали!

# 211
Тук е страхотна приказка, навън вали сняг, също като по филмите  Laughing , красота!
Направих прическата, покъсно съм на грим...сега малко ще почевам  Wink , за да съм свежа за довечера, че ще има много танци  Wink

От мен, пожелавам на всички новата 2012 да донесе мощта и устрема на дракона, неговата мъдрост и плам! Бъдете любящи, бъдете обичани!  Hug  Hug  Hug

# 212
Весееее,да се снимаш. Simple Smile
Отивам и аз да се гримирам и да се оправям,че вечерта наближава.
Още веднъж весело прекарване на всички! Hug

# 213
БЪДЕТЕ РАДОСТНИ И ЩАСТЛИВИ НА НОВОГОДИШНАТА НОЩ!!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 214
  • Varna
Русалкови Принцески!
Пожелавам ви една много, много здрава, много късметлийска година, пълна с много усмивки и настроение. Много обич и топлина в домовете ви Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

http://bgflash.com/flash/4870/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD.html

Еййй, и да знаЙтИИИ, много се радвам, че се намерихме Hug Heart Eyes

# 215
  • Varna
Честита Нова Година, Морски Принцеси!!!

Ето я дойде, нова новеничка, че и високосна Grinning

# 216
  • Varna
Сурва Весела Година.....до Година до Аминаааа Laughing

И честит Имен ден на Именниците!!! Опаааа!!!

ХаДи Веселчеееей, от снощи чакам почерпушкатаааааааааааа Hug Heart Eyes
Да си ни жива и здрава, много обичана, да си все такава усмихната Убивчка и позитивна Heart Eyes

Хайдееее, мятам вЪ със сурвачкатааааа   

# 217
Честита Нова Година мили момичета!
Желая ви преди всичко здраве и нека късмета никога не ви напуска!
Честит Имен Ден на Веселчето!
Весе,от здраве да не се отървеш мила,и мноого пътешествия ти желая! Hug
Бъди все така чаровна и добричка,обичана и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 218
ЗА МНОГО ГОДИНИ ПРИЯТЕЛКИ МОИ!!!!

Честита Нова 2012 Година! Нека през новата година Здраве най-много за всеки да има. Радост, самочувствие и щастливи искри
да струят от вашите красиви очи. Много обич, добрина и сила,
ум и разум за стотина, за да може с лекота да превземате света!
Както безброй звездици светят на небето, така и безброй усмивки на децата по лицето. Любов, Щастие, Късмет и приятни изненади...безчет!!!

Неможе без да почерпя за именния ден  Laughing , благодаря ви че не сте забравили  Wink и за хубавите пожелания също!

# 219
Честита Новата 2012 година,момичета! Hug
Нека тя донесе на вас и вашите близки и обичани хора много късмет,много щастие,много здраве и още  по много от всичко,което сте си пожелали.
Весенце,да е честито името ти!  bouquetБлагодаря за почерпката!Да си жива и здрава!  love001
Наздраве,мили морячки!Наздраве и за нашите моряци! Drunk

# 220
Привет от Русе1
4ЕСТИТА НОВАТА 2012 година.

Нека да ви донесе много здраве,щастие и да се изпълнят вси4ките ви желания!
Ние си имаме тати от десетина дена и в4ера празнувахме все моряшки семейства.В полунощ се сетих за вас и вдигнахме наздравица за вси4ки моряци и техните семейства и особено за тези които са в този момент в морето и близките им на брега . Специално си поръ4ахме да ни изпълнят ''Бургаски ве4ери'' и си пяхме и си  танцувахме вси4ки заедно. Мислех си тогава за вас.
Веси -4естит имен ден.Да си жива и здрава,много щастлива и весела.Да ти се слу4ват само хубави неща и цяла година усмивката да не слиза от лицето ти.
Ние отиваме да сурвакаме и да празнуваме Васильовден.
Наздраве на вси4ки и дано Новата година да е мирна,спокойна и успешна.

# 221
Момичета аз да напиша и тук ;
Рожденничка съм на 12.01 и всички списващи сте поканени от 13.30 на Кончето.
Делти,ако е удобно запази местата и също попитай удобно ли е да си внеса торта.
Очертава се същия състав от последния РД ,но пак да подчертая,че всички са поканени.
Гали ,радвам се,че не ни забравяш ,но се вписвай по-често де. Peace
Ехх,ако знаете какви неща съм си пожелала за 2012 год. Crazy
До сега каквото съм си пожелала в този живот винаги се е сбъдвало,родена съм под щастлива звезда ,за което благодаря на дядо Боже. Praynig

# 222
Привет и от Бургас                  
ЧЕСТИТА 2012 ГОДИНА !                                                                                     
На всички принцеси морячки желая на вас и вашите семейства много,много здраве,късмет,щастие и да сте все така обичани.Нека2012 Ви донесе цялото щастие на земята по малко самота и повече щастливи мигове.
Сигурно сте ме забравили нооооо,аз съм една от вас.Моят морски е тук за празниците но не за дълго,скоро се качва отново.
ВЕСЕ,честит имен ден нека всичко което си пожелаеш да ти се сбъдва

# 223
  • на морето
Честита Нова 2012 Година, момичета! Нека тя ни донесе много здраве, щастие, късмет, повече време да сме с любимите, да посрещаме момчетата живи и здраве, и дано се сбъднат най-съкровените ни желания!

# 224
Честита Нова Година Морячки!!!
Нека бъде здрава, успешна и щастлива за нас и нашите семейства, за всички хора, за цяла България,  изпълнена със сигурност и благополучие.
Весе, честит празник, жива, здрава и щастлива с името си! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт