Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 575
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте принцеси!
Благодаря ви,за прекрасния слетобед!
Благодаря ви и за страхотния подарък и разкошния букет!
Натали,много сме готини на снимките.
Аз тъкмо допивам кафето и чакам Иван да се събуди.Решила съм да поизлезем малко,да понапазарим за Новата година,че да не оставям за последния момент.
Лек и спорен ден на всички! Hug Hug Hug

# 196
Добро утро принцеситииииии!! Hug Hug Hug
Делти,не ги отразявай тези.Винаги нашата митница е била проклета.Едно време като ползвахме едновременно и Бургаската винаги имаше голяма разлика.Там нямахме проблеми да се качваме на кораба -винаги без излишни драми ни даваха разрешение.Тукаааааа,все се правеха на интересни!
Аз да ви се оплача,след вчерашния хубав ден на сладка приказка,дето все не ни стига,отивам на мноооооого скучни и досадни места.Първо да карам колата на преглед Close после в службата по вписванията и булстата и накрая за десерт в данъчното.Амааааа такава серия,като си я представя и ми се отщява да изляза изобщо!!
Дано на вас да ви е слънчев(напук на облаците) и спорен деня!!  sun

# 197
Добро утро и тук!
Вале,малко съм снимала и не съм доволна,на следващия рожден ден повече,но нали ще е моя да се готви някой за фотограф. Mr. Green
Иначе и аз мисля да слизам към обяд на покупки и може да се засечем с теб.Simple Smile
Наде,страшно мразя и аз тези институции,когато се налага да ходя направо се вкисвам.
Руми,нищо не съм изгорила аз,трябва ми здрава диета. Mr. Green
Снощи връщах назад темите да видя кога съм се записала в тази тема за първи път,било е 3.03.2010г.,цели 2 години са минали.Ама и хората почти изцяло са се сменили,с някой изключения де. Wink
Хайде хубав ден принцеси! Hug

# 198
  • Varna
Привет-Мривет

Хехеее, Наде,
Затова съм обичала аз Бургас. Пък нека казват, че Варненци и Бургазлии се мразели. Аз от тези хора само хубаво съм видяла. СтраОтни им са митничарите там. А колко пъти са ме арестували тука нашите ефетааа. Снощи точно това ми припомни Делтов на входа на пристанището. И разправяхме на Марти как с него бебе все още....на ръце минавам през линиите и влаковете, само и само да си бъда при мъжО, че тогава товареха и разтоварваха дълго и по три дни бяха на кораба, че и по повече. И ние за да сме по дълго с мъжовете си, търсехме начин която както може да се докопа до кораба. От БМФ даваха едни белЯжки за три дена само. После всяка се спасява както може...а кака ви Делта, все арестувана и все глобявана. Таман имах манги тогава ....многУ ooooh! Да плащам и на хазаи и на митничари. Щото на митничарите сякаш, не им стигаше това което си взимаха легално или нелегално. #2gunfire Кви къщи вдигнаха, кви питиета пиехаааа....и кака ви Делта има пръст в това Wink Все някой прозорец от моите парички са си сложили Wink
Отивам момичета сега да си купя шампанско и да го дам да го отвори детенце, че аз не мога. Ще го затапим отново де. Но ме е страх от отварянето на шампанско, а много, много обичам. Диването заминава на обяд на някаква вила и ниЙ с КотЬо Ошо шЪ сЪ ширим саминки у апартаменО. Ще дивеем до откат Wink
Ама преди това шЪ сЪ опитам пак още една атака на кораПчитУ на ДалтуФ Wink

# 199
Здравейте момичета!
Най-после се прибрах от голямото скиторене  Wink , и съм се отпуснала на леглото пред ТВ  Laughing кефффф
Делти, мила много съжалявам че така е завършил денят ти. Страхотен ден беше  Peace
Вечерта също беше хубава, ресторанта е страхотен като обстановка, пък и купон става, оркестър голям и много музика, всякъква....абе стана веселба, храната също за толкова народ я сервираха топла.... Но пък малката принцеса беше болничка, зъбчета я мъчат...имаше температура и съзите и на очите бяха, неможах да и се порадвам.
Днес продължихме с покупките, най-много синковеце намаза, получи си нодаръка, нов лаптоп  Laughing
Лека и спокойна вечер!

# 200
Здравейте принцеси. Hug
Малката отиде да гледа анимация и аз набързо да ви видя какво сте писали.
Весе,радвам се че си изкарала добре снощи и купона е бил на макс.Честито за новата придобивка на сина ти-със здраве да си го ползва.
Натали,за твоя рожден ден аз съм фотографа.Така,че спокойно-ще направим повече снимки.
Лека вечер и спокойни сънища.

# 201
  • Varna
Момичета, Hug
Взех на абордаж митницата и граничната контрола бе Laughing Пък ми се падна и жена - митничарка. За толкова години чакане не ми се е случвало да имам взимане даване с жена - митничарка. Но тази дама, беше много яка мацка. Толкова позитивен митничар или митничарка българи не съм виждала през живота си ни на морските граници, ни на другите. СтраОтна, усмихната, позитивна....как са я пуснали да бачка сред ония бурсуци нИнам.
Кажих се са кораПчИтУ, постоях около два часа и си тръгнах, че Делтов беше много натоварен. Бяха останали последните 100 тона, та не исках да се притеснява и за работата си и за това, че и аз съм там. Като се разделяхме вика....едно кафе не можах да те черпя. То кВо каЙве, няма време за такива глезотии когато трябва да тръгват и да оправят последните документи по товарЯ. Та така де. Тръгнах за тренировки по рано,  хем да ми мине тъгата, хем да се разпиша и аз в Мангалския магазин. Пернах един клин, пък от един магазин една чанта....Хареса ми много и викам шЪ си я перна, а момичето вика...Госпожо дори е намалена....няма да ви казвам, цената, че мЪЙ срам Laughing То евтиния бе, а чантата хубава....та това де при мене. Утре отивам на черквата да пиша една литургия за леко пътувана на ДелтУФ и морячетата му.

Веселче,
Честито придобивки newsm10 и хич не съм се съмнявала, че ще си изкараш добре Wink

# 202
Бравооооо,Делте!!! newsm10
Точно така се прави!!!Няма невъзможни неща!!!Те ще ни кажат,че не можа!!!Айде де!!! smile3533
Спомням си като вървяха още кометите трябваше с една приятелка да отидем при мъжете си в Бургас,тъкмо бяха пристигнали единия на апатитния,другия на въглищния кей!Оооообаче казаха,че няма билети за кометата.И ние като тебе,веднага решихме ,че такъв филм няма и отидохме направо на кометата при екопажа и ги питахме какво да направим,за да стигнем с тях до Бургас,щото ние ТРЯБВА да отидем там с ТАЗИ комета.Те се засмяха и казаха ,че всички пиели бира и .....ние за отрицателно време се бяхме накиприли в кометата с по една бира за всички от екипажа.И после беше голям майтам,защото докато стигнем до корабите станахме първо целите бели от апатита,после през кюмюра се начернихаме и пристихнахме във комедиен вид ,амаааааааа ПРИСТИГНАХМЕ.
А днес да ви се похваля  newsm44 newsm44 newsm44 свърших всичко,което трябваше във всички булстати,напове,натариуси и колата прекарах на преглед.Ако ми бяха обяснявали,че това може да се свърши за един ден нямаше да повярвам,амааааа днес ми беше ДЕН и не го изпуснах!!И което беше най-абсурдното ме върнаха само веднъж в НАП и то щото тъпата............... се заяде!!Ама аз от друууугата врата и пак си свърших работата!! smile3534
Весе,много се радвам,че си се забавлявала!!!Действа оздравително!!!
Айде лека нощ от мен Hug Hug Hug smile3524  

# 203
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ!!! Hug

НадЮш,
Изкефи мЪ Душата докато те четоФ newsm10 Радвам ти се искрено, че вчера си хванала твоят ден. Пожелавам ти през цялата година все така newsm10 А за кометите, кО да кажа...И някакви билети ми бяха дали от БМФ-то и пак не можех да ги използвам. Бях ги взела заради Марти главно, че той тогава мъничък на околоооо, абе нямаше и 5 годинки. Обаче не ми вършеха работа, а уж служители на БМФ бяхме. Не съм смеела тогава да попитам някой от екипажа на кометите кВо пият, че да ни приберат са детенце. Дори за билети за рейс до Бургас съм ползвала връзките на една комшийка, която много се радваше на детенце и покрай това ми уреди няколко пъти билети и то не директно до Бургас....щото пак нямаше. Ами през Слънчев бряг, слизам там с детенце и бягам да търся билети за Бургас. Майната му ние обичаме с малкия да пътуваме. Ама лошо това, че рейсовете препълнени и ние стоим прави. Обаче българскОто мъж прави места не на мами като мене колкото и да са Убави newsm03 Laughingами да курортисткитИ Sad и детенце се изморява. На стълбите сме седяли на рейсО, ама не ни пукаше. Кеф ми беше да ги гледам останалите дато правеха място на курортистките как гледат гузно, че намирам място на Марти на земята. Ама сега гузно дЪл шЪ гледат Laughing Пък за апатитния или за кЮмюрения кей дЪн разправям.  #Crazy УжасТ. Марти все ме караша де ходя да съм била помолила инспектУра на Делтов да му дадял чисто кораПчИ.....НапраУ да сЪ примоля на инспектУрЪ на Коев. Оня Ич не го обичашИ моя...как да го обича кЪт Делтов не му даваше сандвичи. Който има дава, който няма няма как. Та бая го гонеше тоя инспектор ...иска го някой Капитан специално него, оня вика...Не може, избери си някой друг но да не е ДелтУФ После си намери този майстора, но дълги, дълги години цица много, бая го въртяха от полицията щото явно е станало нещо много сПиСиално и много на ачик. Не, че не се знаеше, ама може да е настъпил някой дето не е като моето момче, обикновен човек. Та така де, не можах да сЪ примоля на инспеткторЪ за чист кораП.  Laughing
Оф, кВи неща ме накара да си припомня Надето Laughing Той чистият кораб дойде де, баткУ ми временно го бяха пратили на руската да кара кюмюр, докато му дойде неговото кораПчИ. Е не е бил на намазани кораби ако си мислите де. Никога не е бил....Той си ми казваше....Мацка, краката ми миришат за тези кораби, не моЖ сЪ врИдЯ. Аз съм на бай КолЮ готвача син. Може да е бил на бай КолЮ готвача, ама и бил винаги кадърен и съм се гордяла и си се гордея и до сега с него. Щото лоша дума не съм чула за него....и снощи пак си ми го похвалиха.....то човек за едната хубава дума жЮвей беее. Ми дядУ КолЮ моЖ даЙ готвач, ма кЪФ кадърен син е направил, а newsm47...Тайфата, молА ви сЪ дЪн мЪ сравняватИ Praynig с един образ бледен, дет си Фали много мъжО....там ситуацията е извън контролЬ Wink Просто така дойде думата де
Оф, надух ви хубавите главици тази сутрин, дано да ми простите Praynig Embarassed

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 08:22 от DELTA_DELTA

# 204
Добро утро принцеси!! Hug Hug Hug
Делтиииии,страаааотна снимка си сложила.Аз от следобяд смятам да я карам така!!!   newsm53
А за спомените-нали за това сме в тази тема,иначе щяхме да сме например newsm78 .......в готварската Joy
Аз слягам перката след малко,днес имам приятни срещи и задачи,освен тази да закарам и моята въшка Joy на технически преглед,докато няма хора и всички са запразнили.Дано като вчера мина без проблем!
Спорен ден с много усмивки на всички newsm47

# 205
Добро утро и от мен! то май вече добър ден  Wink , ама днес хич не ми се ставаше и си полежах до късно.
Делти, уникално си сервирала кафето   bouquet  , днес така ще съм цял ден, само дето и много мъгливо и от моя прозорец няма да мога да видя нашето езеро  Laughing инъче снегът е налице  Laughing
В последния ден от годината пожелавам на всички да свършат това за което не им е останало време до сега  Wink
Хубав ден!

# 206
Привет и от мен,морячки! Много беше хубаво на 28 с вас! Чакам следващата среща Simple Smile
Аз днес реших да се поразкърша малко - ходих на фитнес и след като се прибрах бяха спрели водата  и сега мързелувам в къщи до като дойде. Днес мисля с това да се занимавам - почивка. Имам две книжки - ще почета малко, мисля и филм да гледам - пълен релакс Simple Smile
Делти, лек път на батю, да му е спокоен и безпроблемен рейса Hug

# 207
Да се разпиша и аз за днес.Май съм се присъединила към числото на мързелуващите.То днес нищо наоколо не работи и шефа каза да си тръгвам.Така че пия едно кафе и след малко си бия камшика .
Весели празници пожелавам на всички морски Принцеси! newsm68 newsm44

# 208
  • Varna
Мим-Д Hug
Благодарско, душе и дай Боже Praynig

Аз сЪ прибраФ за малко, ама и аз като Надюша,трябва да слагам перката и да бЕгам отновУ Laughing Само се прибрах да хапна мъничко, люснах му половин чаша червено винце за отскок и.....отлепям отновУ Wink

# 209
  • Varna

Сама съм, а сЪ чудя от де да я подхвана newsm78 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт