Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 574
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • на морето
Честита Коледа, момичета! Много здраве, щастие, любов, късмет и всичко най-най- за вас и близките ви!
Завърнах се преди няколко часа от пътешествие с родителите ми - празнувахме на село, там, където са ми минали най-щастливите детски дни! За съжаление там е слаб нета, да не кажа, че го няма изобщо, та не успях да се чуя с момчето ми, и сега тръпна от вълнение и очакване.
Но като прочетох каква новина е получила Надето Simple Smile Честито, мила! Каква прекрасна вест!
Приятно изкарване в сряда, да разказвате после. Аз няма как отново да се включа в сбирката, но ще отложа за по-нататък.

Хубава и спокойна вечер!

# 181
Добро утро,Принцеси! Hug
Наде,какъв голям коледен подарък,поздравления,  bouquetда са ти живи и здрави и с внуче да те зарадват.
Виждам,че всички сме в празнично настроение.Ние също изкарахме добре,идваха децата,имахме гости.Моето момче се обади,чухме се.Добре че е сателитния телефон,сега са на външния рейд в Сантос,а той е много далеч и няма обхват.
Делти,нали механата е същата,дето лятото ходихме.
Натали,ще се чакаме пред Манго,не се тревожи,че не я знаеш къде е .
Келсонче,дано се чуеш с мъжлето си.
Весе,сигурно само при теб Коледата е била бяла.
Вали,слушат ли малките,нали сега е ваканция
Диорче,хайде на другата Коледа ще сте трима.
Хубав ден, Simple Smileдо сряда

# 182
  • Varna
Мамич,
На същото място дето ви водих лятото, да. Но сега са други собствениците. Малко поизменено е вътре. Но като ходих след откриването предлагаха вкусни манЖи,....дано да не са се оляли сега. Днеска ще ида да им сЪ покажа пак и да видя каква маса са ни отделили и ще пиша допълнително.

Келсонче,
Другият път като можеш, ще се радваме да те видим Hug

Happy Birthday, Valeeeee!!! Hug

Диорче,
Ще се радваме и ти да се присъединиш към нас във сряда Hug Ако не ти е ясно нещо питай тука в темата или на лични което и да е от момичетата. Таман ще те развеселим...а и другите имаме нужда от усмивки и шеги Wink Да напълним душите с весело настроение, а?

# 183
Добро утроооо! Hug
Благодаря ви момичета,да ви се връщат всички хубави пожелания ,когато му дойде времето!!!!Това ми е много хубав коледен подарък newsm03
Вали,това е за теб

Диорче,заповядай ,ще се радвам да се запознаем утре на живо!!!
Келсон,ще дойде време да дойдеш на сбирките ни,живот и здраве!!!Като има желание,всичко се постига!!! newsm53
Хубав ден на всички!!!  love001

# 184
Добро утро!
Честит рожден ден на Валито!  bouquet
Вали,пожелавам ти късмет,здраве и сбъднати мечти!
Значи в 13.00 пред Мангото чакам.Хубав ден русалки!:)

# 185

Вали,Честит Рожден Ден!
 Честитки ти вземи и не се кахъри, че вече си с 1 година по-голяма. Защото вече си и с 1 година по-красива и по-умна, а догодина ще си още по красива. Продължавай с тази скорост!

# 186
Валииии, Честит Рожден ден!
Мила, за теб една кошничка и много целувки от мен!

До утре, мили мои русалки!  Hug  Hug  Hug

# 187
Благодаря ви момичета за страхотните пожелания! Hug
Много ви обичам!
Чакам с нетърпение утре да се видим и наприказваме.

# 188
  • на морето
Вали, Честит Рожден Ден! Много здраве и любов, и повечко време да сте с половинката!

# 189
Добро утро!
Слагам кафето и изчезвам.Ще бързам да си свърша днешната работа за половин ден,за да съм на линия за срещичката ни.
Приятен ден и до скоро. Hug

# 190
Днес голяма суша тука,явно аз ще се разпиша първа след купона.
Ама вие сте били големи купонджийки бре Party
Супер се забавлявах аз днеска,благодарско за което. Hug
Снимките съм ги качила в нашето албумче.
Страхотна вечер ви пожелавам!

# 191
  • Varna
Благодаря ви дИвойки Hug
за прекрасният следобяд Heart Eyes  bouquet Hug

Наталка,
Прибрах се и аз около твоето време, но тъкмо завивам към нашият блок и БатЮ звъни и пита....До сега ли щуряхтИ бре....и след това вика...Аз ще отплавам, чакай да ти кажа кога, за да дойдеш на кораба ако може преди отплаване. И сега съм в напрежение, чакам. Та затова мълча и не пиша.
ПослЯ пак шЪ давам отчет.

Включвам сЪ отновУУУ. Преди малко се сбогувах с мойтУ мУмче.....на порталЯ на пристанището. Ония умници от Гранична не ни пуснаха с детенце да идем до кораба, не можели да дадат разражение. Не можело било....неможе ло лииии.....тази вечер остават без почерпка #2gunfire Стояхме като сираци с детенце пред пристанището докато изпращахме БатЮ, а ония гледат с кеф. Майната им, да са живи и здрави...
Да ми го пази Господ и Св.Никола момчето, пък те, че не ме пусналиии........Ама така и не можах да се кача да му видя кораПчитУ де. Само от балконЯ го виждах...... Sad   

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 21:34 от DELTA_DELTA

# 192
Делте,жалко че такъв хубав ден завършва тъжно за теб,дръж се ние сме с теб.
 Hug Каква хубавица се беше направила днеска,пък батю не можа да те види.  Confused

# 193
# 194
Добро утро!
Тази сутрин само кафе след вчерашния купон.Но ние с Натали вървяхме пеш и поизгорихме калории Joy
Снимките са чудесни,всички сме много готини.А и си прекарахме чудесно,но май времето не ни стигна.Догодина ще се съберем пак.
Делти,огромно Hug,но това е - не е лесно да си морска Принцеса.Лек път и нека Бог и Св.Никола бдят над момчето ти и над нашите момчета.
Хубав ден на всички. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт