Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 572
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • Varna
Убря, де брЯ newsm68 newsm68 newsm68
Наготвихте ли, умирисахте ли домовете си Коледно, как е настрУениетУ Hug

На моите Сестри по съдба, пожелавам....много здраве, спокойствие, благоденствие, благополучие, успехи, лИбоФФФ, светлина в домовете ви и мир в душите ви, верни приятели и по възможност по честа среща с най-обичаните от вас хора на такива Големи празници!!! Hug

# 166
Долавяш ли аромат на Коледа?чуваш ли камбанки да звънят?Така е защото наближава....
Нека имаме повече от ония моменти,в които изпитваме най-приятните и хубави емоции.По-малко от онези моменти в които сме тъжни.Нека най-близките ни хора да бъдат щастливи и здрави и да останат винаги такива,каквито са били до сега.
Страхотна коледна нощ ви желая момичета! Hug

# 167

Честито Рождество Христово!
Нека да съумеем да запазим магията на колeoната нощ през цялата година, за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест. Бъдете живи, здрави и истински щастливи!

# 168
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ МОРСКИ ПРИНЦЕСИ! santa2
С пожелание от мен Вие и вашите семейства да сте живи и здрави! newsm51
Нека щастието,любовта и късмета бъдат ваши спътници през следващата година.
Нека каквото сте си пожелали в Коледната нощ,да ви се сбъдне!

Да са живи и здрави и всички именници.

# 169
Честито Рождество Христово,Принцеси! newsm68
Желая на всички момичета и техните семейства много любов,късмет и щастие!  love001
Наздраве cheers и да се не отървете от здраве.

# 170
  • Varna
Честита Коледа, Русалкови Принцески Hug

# 171
Честито Рождество Христово ,момичета!
Желая ви здраве,щастие и сбъднати мечти! Hug

# 172
  • Варна

Момичета Честита Коледа и от мен ! С пожелания за здрае,късмет,много топлина и доброта ! Нека  усмивките не слизат от лицата ни ! Нека бъдем силни и упорити......Тази година Коледа карам без моя мъж....тъжничко е ,но знам че вие ме разбирате :* Целувкина всички вас от сърце :*

# 173
ЧЕСТИТА КОЛЕДА ,ПРИНЦЕСИ!!! Hug Hug Hug
  love001
НЕКА ЖИВОТА ВИ Е ПЪЛЕН С ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО.
НЕ СПИРАЙТЕ ДА МЕЧТАЕТЕ И  НЕКА СЕ СБЪДВАТ ВСИЧКИ ВАШИ МЕЧТИ ВСЕ ПО-БЪРЗО И ПО-БЪРЗО
] babydust7
В тази връзка ви пускам една малка приказка,когато имате време в празничните дни да си я прочетете,дано да ви е полезна!

БОЖИЯТА БЛАГОДАТ И ЗАКРИЛА ДА СА ВИНАГИ С ВАС!

.....И един нов прочит на вярата .....

"АНГЕЛИ НА РАБОТА   0-24h "   

ТЕНЬО ГОГОВ

Той спря да се моли.
Някъде горе, много нагоре, един ангел седна безпомощно на най-близкия облак и изпърха кратко с крила. Понякога гълъбите пърхат така през зимата. Когато нито могат да отлетят, нито могат да се стоплят, а просто се ежат на времето с някаква необяснима дързост.
„Дали ангелите имат право на собствено мнение?" - помисли си Крилатия. По-скоро не. И все пак, леко го беше яд на онзи долу. Беше носил молитвите му в продължение на месеци. Един неуморен пощальон между Земята и Небето. Честно казано, рабо тата не беше неприятна. Много по-досадно е да си ангел на някой болен, отколкото на влюбен. От време на време срещаше и такива колеги.
Носеха на гръб молитви като големи кръгли хапчета. Хапче та, които приличат на копчета. Натискаш ги и от небесния „долби съраунд" се разнася едно мрънкащо: „Боже, излекувай ме, Боже, излекувай ме..."
А при неговия човек не беше така. Молитвите му бяха вдъх новяващи. Преди да спрат. Ставаше дума за някакво момиче. Естествено, че за момиче. В статистиката на ангелите най-много молитви са отправени за любов. Е, може би веднага след тези за шестица от тотото.
Понякога си мислеше, че оня долу леко се натяга, но като цяло му беше симпатичен и носеше молитвите му с кеф. Както малко дете носи захарен памук на клечка.
Не че и на ангелите понякога не им дотяга. Не че и той не беше   мърморил под носа си: „Оф, Боже, дай, събери ги и тия и да ме пуснеш в отпуска. Поне за една-две седмици. Пардон - вечности."

При ангелите нещата са по-сложни. Като не знаеш колко точно дни трае една вечност, а иди попълвай молба за отпуска! „Ама как да занимаваш Шефа с такива дреболии? Господ да не е елка? Макар че може да бъде. Абе, зарежи - и ние, ангелите, имаме чувство за такт..."

От тези размисли го изтръгна креслив шум. Крилатия се огледа и видя едно неясно кълбо от черни пера, зъби, горящи очи и разлигавени устни, което едновременно се хилеше, съскаше и ръмжеше, сякаш да му привлече вниманието. Бяха трима. От кон куренцията. Винаги ходеха по него и му се пречкаха. Викаше им Злобните. Последния път му се бяха заканили, че на тия двамата влюбени долу мамицата им ще е... Е... сори, ама на небето не се псува.

-   Глей к'во си имаааам - изплези му се единият от тях. Беше хванал издължената като клюн челюст на другаря си по злини и като с някаква странна лозарска ножица режеше нещо. Някаква хартия.
-    Какво да гледам?
-   Гледай парчетата... Гледай, бе! Аз правя клъц-клъц, а оня долу прави хлъц-хлъц! Съмбади стоп ми! - извика в стил „Маска та" единият от Злобните и прихна в някакво дяволски дразнещо подобие на кикот.
Ангелът проследи с поглед малките розови късове хартия, които падаха от острозъбата челюст към долното небе. Небето на хората. Онова със самолетите.
Хората не знаят, че във второто небе любовта не е чувство. Там е просто един розов лист - като онези, дето ги дават на „Мюзик Айдъл", ако те харесва журито. Ангелите се стремят да занесат розовия лист до третото небе. Оставят го на писалището на Господ и ако той е на кеф, слага отдолу едно „Да". Небесна бюрокрация.
На Злобните това „Да" им бъркаше айде да не казвам къде.
Изобщо не е вярно, че дяволите най-много мразят чесън. Чесън мразят капризните стари моми. Дяволите мразят любов.
Затова и тези тримата така се забавляваха да разкъсват тази.
Ангелът си я позна. Това беше любовта на неговия човек. До скоро стоеше под крилото му. Но откакто молитвите спряха, тряб ваше да я пусне. Каквото човек остави долу, оставено е и горе. Каквото запази долу, запазено е и горе.
„Ние, ангелите, сме просто изпълнители. Стриктли бизнес. Нищо лично!" - мъчеше се да се успокои Крилатия. И все пак го беше яд. Тия двамата долу му бяха симпатични.
Искаше му се и техният лист да стигне до писалището. Да го занесе и да го бутне на купчината най-отгоре. А сега ще занесе... Дренки ще занесе. Можеше само да гледа и да се дразни, докато тия тримата мазняри късат розовата хартия с гадните си криви нокти.
Грешка - дори не можеше да се дразни. Беше подписал до говор да ходи с ведро лице и блага усмивка. Това беше част от играта. Ангелите не се мръщят. Виж, Злобните нямат такива огра ничения. Имаше един братовчед, който навремето смени лагера именно по такива съображения. Казваше се... Никак не се казва ше. Господ беше изтрил името му от Книгата.
Наблизо прелетя друг ангел. Вятърът свиреше в крилата му.
-   Ей, много бързаш, бе! - подметна почти на себе си Крилатия. Онзи другият се извърна и леко забави летеж. Направи един пър гав пирует и кацна за малко до него.
-   Здрасти, колега! Какво става? Твоят човек долу е олабил фронта, а? - попита Новия и многозначително погледна към тримата злобни, които продължаваха да късат все по-съдрания розов лист.
Крилатия само кимна.
-   Чакай да те разсея! Познай к'ва молитва нося... направо не е за вярване.
-   Не мога да позная.
-   Деветгодишно момченце - заобяснява Новия. – Изпуснало домашната котка навън и тя се качила на едно дърво. Сега се моли котката да слезе от дървото, преди да са се прибрали тех ните. Представяш ли си!? На Господ не му е лесно. Понякога тия долу искат пълни глупости.
Новия стана от облака и направи две резки движения наляво и надясно, а гърбът му изпука.
-   Айде, аз ще тръгвам, че онзи малкият долу се моли доста горещо и ми дава зор! - разсмя се с глас Новия. Поне неговият смях не беше дразнещ като на Злобните.
-   Иска ми се да ти помогна с тия тримата, но - знаеш правилата. Без молитва не мога да се намеся.
-   Нито пък аз... - мрачно отвърна Крилатия.
Трите черни урода наблизо почти довършваха розовия лист. Бяха станали учудващо изобретателни. Единият от тях отхапа голямо розово парче, раздъвка го в устата си и се опита да направи балонче като от дъвка. Другите му се хилеха с едрите си жълти зъби. След минута-две с любовта на онзи долу беше свършено.
Ангелът си заклати краката от облака, в отчаян опит да изглежда сякаш че не му пука. Само в окото му като че ли за миг проблесна нещо гневно. В Канада удари гръм.
Влюбения ходеше мрачно по снежната улица. Краката му газеха в кашообразната маса на вчерашния сняг, разбита от миксера на милиони крака. И в главата му сякаш беше минал миксер. И беше смлял на пюре и последната му надежда.
В ушите му отекваше тишина. Прекрасен фон за шумната филхармония на черните му мисли.
„Боже, ти ме подмами. Подмами ме, че това е моята любов. Но не е! Разбираш ли!? Не става! Всичко е срещу нас. Всичко. Годините. Роднините. Особено роднините. Майка й забрани дори да се чуваме. За какво да се моля? Нали се молих за знак? Исках знак, че тази любов ще я бъде. Къде е??? Само си говоря. На тебе не ти пука. Ето ме сега... Крача по тази улица. Сам. Само аз и зимните дървета. Даже аз съм по-голямо дърво и от тях. Ето кората на това дърво. Скоро ще стана по-груб и от нея. Ето сухата му корона. Скоро ръцете ми ще изсъхнат, защото и без това не прегръщат никого. Къде е ш...ят знак от небето? Няма го. Колко се молих. И нищо. Молитвите не се сбъдват. Това е!"
Изведнъж върху главата му падна котка.
Деветгодишното момченце от отсрещния тротоар нададе радостен вик.

.....от който изводът е....

ВИНАГИ СЕ РАДВАЙТЕ, НЕПРЕСТАННО СЕ МОЛЕТЕ И ВСЯКОГА БЛАГОДАРЕТЕ!!!!

# 174
Как сте компанията??? newsm53
Това,че е тихо тука от една страна говори,че всички си имат приятни часове с близки и приятели,което е ЧУДЕСНО,но от друга е много скучнооооо.
И сега смятам да ви размърдам като мнооооого ви се похваля!!! newsm44 newsm44 newsm44
На Бъдни вечер ми звъни малкия морски по сателитния телефон от Либия и ми разказва как агента ги завел с приятелката му в един старинен град и го разглеждали и той там я попитал дали ще му стане жена??? newsm78 txtloves  loveuuu newsm76 luvbed newsm51 иииииииии тя казала ДА bowuu  love001
И от всичко това на мен ми спря сърцето,като се има предвид,че ми светваха разни сигнални лампички преди това,ама като ми го казаха така в прав текст дето се вика и .....още не мога да се осъзная,че това се случва с мен!А големия морски само след пет минути ми звъни от Мозамбишко ,след като лично е получил и той вестта и ми вика Joy Joy Joy-и сега какво ще правим???Много се смях!!Казах му,че ние каквото е трябвало сме правили,сега те да му мислят!!! Joy
Ами похвалих ви се!!! HugАз съм щастлива,че те са щастливи!!! newsm03
Айде весел и спокоен коледен ден  love001

# 175
  wavey ! Принцесите са уморени от празнуване  Wink  и днес сигурно релаксират.
Наде, честито  smile3525  smile3525  smile3525 , какъв чудесен подарък си получила за Коледа! Семейстото се увеличава, какво по-хубаво от това!
Ние тук три дена яли, пили и се веселили  Laughing , и остана храна за още три дена  Laughing , ама като съм приготвяла нещо мярката съм объркала  Joy  Joy  Joy  , така че и тази вечер продължаваме  Wink .
От мен приятен ден и до сряда на обяд!  Hug

# 176
Наде,супер новина!От това по-хубав подарък за Коледа здраве му кажи.И сега какво сватба ли ще има?Simple Smile

# 177
Здравейте принцеси!
Наде,честито и от мен!Това е прекрасна новина.Радвам се,че си много щастлива.
Като се видим във сряда хубаво ще се наприказваме всички. Hug

# 178
Мацки,в сряда къде ще се чакаме и в колко?Аз незная тази механа къде е?

# 179
  • Varna
Надейййййййййййй,
Честито Душкооооуууу newsm10 Еййй, докато те четох изтръпнах от кеф ти казвам thumbsup Ами стана много смешно с големия морски какво ти казал Joy
Много, много се радвам за вас newsm44 ХаДи в срядата ще си говорим повече и ще се радваме повече,.....абе ще се радваме повече и на ачик Grinning

Наталке,
Най добре е да се чакате до Мангото или до сладкарницата на Мангото в 13 саХатЯ. Аз мааалко ще закъснея може би, но съвсем малко. Механичката е във уличката на хотела на тази сладкарница.
Другите момичета сещате ли се за това?. Ако не се сещате, отивам утре да кажа на хората, да ни чакат в 13.30 часа, за да ви водя аз. Просто този час го имам от един месец и не мога да не ида мацоранки.
Пишете ми за да знам утре какво да правя, защото и без това имам излизане.

Общи условия

Активация на акаунт