Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 693
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Varna
Agira,
Хич, не се оплаквай с твоя човек, ама хииич Wink Ние тука тази тайфа дето се заформихме, не се оставяме, дори и когато  момчетата ни са с нас. А сега и като си сама, наминавай де, дЪн тЪ питам пак, дали си писала Wink То битието всички ни завърта....а като ти дойде и бебетооооо ooooh! ей, тогава е точно битието Wink

ГериСян,
Старгейт е яка фирма.

Веселче,
Пак ще ми напомниш за тези книжки, че сега съм подметнала едни други. Hug

Наталчеееей Hug

Багаж и аз не приготвям....само му помагам да донасям каквото не си е взел от гардероба или от скрина. Той си знае най добре какво ще му трябва. А и предпочита да взима по старички дрехи, че като приключи с рейса да хвърля.

Иначе вчера ми се обади мойтУ мУмче....пътуват Петербург, след това Искендерун. Поне няма да пресичат Атлантика.....то не, че времената  и тука са цвете сега  ooooh!

Момичета нещо за нас, не само за нашите дечурлиги Joy

# 466
Добър вечер компанията!! wavey
Аз се уфлянквах тази вечер благодарение на Делтито!! newsm53 Ако знаете какъв кеееееф,гледах анимационните филмчета с Маша и мечока.Ама откога не бях гледала хубава анимация да знаете!Заи......х всичката работа дето трябваше да свърша и гледах филмчета,амааааа направо ме е срам да си го призная! Embarassed
Натали,да ти е жив и здрав хубавеца рожденник,да те радва,затрупва с приятни емоции и помага като го няма тати! nbirthday
Аз ви оствям тази вечер,щото пак ще гледам филмчета.Ама те нямат край бе!!! newsm03
Лека нощ и спокойни сънища!!

# 467
Добро утро!
Ние сме вече сами и затова съм от най-ранобудните.
Слагам кафето.

За утре се преброявам,че съм на линия,споразумяхме се за 3 часа,е няма да ми е спокойно като друг път но това е положението.
Усмихнат ден ви желая! Hug

# 468
Добро утро Наталка, момичета Hug!
Лек път на твоето момче, без проблеми, а на теб нека бързо ти минат тези два месеца, със спомените за хубавите преживявания о последния месец.
Вчера сутринта писах, писах, сега влизам, гледам - нищо няма. Какво съм направила не знам.
Наде, аз само книжки съм чела за Маша  и мечока, но това беше ехее моите момичета като бяха мънички, хич не се срамувай , много хубаво си направила Simple Smile
Мен ме чака една книжка на нощното шкафче, но нещо вечер много ми се спи и нямам време за нея, а така ми се чете...
Бягам на работа, хубав ден на вас!

# 469
Здравейте момичета! Hug
Натали ,благодаря за кафенцето.
Делти,филмчето е страхотно.Довечера ще го пусна на малката да го гледа-сигурна съм,че ще и хареса-тя обожава такива филмчета.
Лек и спорен ден на всички!

# 470
Добро утро момичета!!   love001
Днес започнах деня като гара разпределителна между морските,че не можеха да си оправят мейлите,кой какво получил и не получил на личната и служебната поща Joy И сега как се изкушавам да си пусна още малко серийки на филмчето,ама Делтиииии как ме зарази.Страхотна анимация,руснаците са царе на тези филмчета.Миме,ти сега си под такава пара,че не зная как ти остава време даже да погледнеш книжката отвън.
Натали,този път няма да успееш да се сдухаш,щото си на празненства и щото си с нас-нали знаеш думата депресия и мисълта за нея са забранени,щотоооооо  fightДелти с точилкатаааааа и т.н.
Аз ви оставям,щото пак отивам на симпатичния ми зъболекар ooooh! Отдавна не бях го посещавала,ама май няма отърване от него.Тоз дето е измислил тези зъбииии,много е бил злобен ша знайте. Twisted Evil
На вас ви пожелавам скоро да не ходите на зъбар,колкото и готин да е bowuu и да ви спорен и весел петъчния ден!! Flowers Sunflower

# 471
Привет и от мен.
Наталка  newsm51  зная колко ти е кофти.Благодаря за кафето и мисли вече как ще посрещаш и планувай къде ще ходите.Два месеца не са например шест.Аз винаги се мъча да поглеждам от гледната точка която ми е изгодна.''Чашата е наполовина пълна или празна,зависи как го поглеждаш''
МИмче и на мен ми се случи да пиша,а след това да не е излязло нищо.
Ние напоследък гледаме много анимационни руски филмчета,че и двете каки учат руски и да им е по-лесно да разбират.А и за малката ми е по удобно.Западните филмчета са много атрактивни,но все има насилие или страшни животни и трябва да налагам цензура или да стоя с нея да гледам дали са подходящи.
Аз следобед ще кажа дали мога да дойда утре   lalalala  ,че нали  е работен ден.ВЕСИ ще напрявя всичко възможно.     ura
Да ви е много хубав денят

# 472
Добър ден!
Гладни ли сте?
Но само салатка,здравословно и диетично
Натали, Hug,лек път на твоето момче.
Гали,ще бъде чудесно,ако успееш да дойдеш утре.
Мим,дано и ти успееш,че си много заета.
Наде,дано всичко при зъбаря е минало леко е безболезнено.
Делти,май и аз като Надето,довечера ще гледам детски филмчета.
ГериСян,Агира,надявам се да се появявате при нас по-често.
Вали,май си много заета с мъжлето .
Веси,очаквам с нетърпение утрешната среща,сигурно ще си неотразима.
Приятен обяд и хубав следобед на всички! Simple Smile

# 473
Здравейте и от мен!  Simple Smile Аз нали съм сама, че и болна, сега се въргалям до обяд само и само да минава времето, че нито мога да изляза, нито имам сили да правя нещо. И с това постоянно гадене не мога даже и да си сготвя нещо за разнообразие.
Иначе за багажа  Mr. Green Не се меся, само като наближи Денят, паля колата, качвам го вътре и почвам да обикалям магазините, та дано се сети какво иска да купи, защото гледа в точка и главата му изобщо я няма.

# 474
здравейте,момичета аз бях ви поизоставила мога ли пак да се шмугна при вас  Embarassed изпратихме се с моята любов преди два дни,аз още съм начинаеща в това  Cry
като е тук сме ту Бургас Ту Варна /той живее там/ абе тя една ,имали мацки от Бургас аз съм от тук,тя темата съпруги  Crazy аз не съм де хаха  ама  и аз тук Петко с мъжете Simple Smile

# 475
Благодаря ви много за подкрепата. Hug
Днес първи ден сами мога да кажа,че съм по-добре от вчера,даже си направихме с дребосъчка една разходка,времето не е студено.Да няма да употребявам думата депресийка,знам че делта чака зад ъгъла с голямата точилка. Laughing И знам,че няма да ме оставите хехе. Hug
Галче,измислила съм къде да ходим като си дойде мъжът ми.Той само да си дойде жив и здрав,те пътуванията няма да избягат. Simple Smile
Надюш,не свършиха ли тия зъбари. Stop
Тъкмо се чухме с мъжът ми ,вече е в Атина и сега има още 2 полета Абу Даби и после Сидни.
Добре дошла на чарли!Радвам се,че отбора всеки ден се увеличава.От Бургас има една мацка с ник rozi 73,но тези дни не е писала,дано всичко с нея е наред.
Агира,сетих се за първата си бременност.Изкарах я сама от третия месец до началото на дветия по болници и съвсем сама при това.Гаденето минава в края на третия месец и настъпва зверския апетит,бъди внимателна!!! Grinning

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 14:12 от Nataliiiiiii

# 476
Чарли, то и аз не съм точно "съпруга", но да кажем, че съм "моряшка жена" по призвание и стечение на обстоятелствата.
Натали, и аз го изпратих преди броени дни - в неделя сутринта, а ми се струва цяла вечност. Все ме питат приятелки как се справям с тия негови дълги отсъствия - ами, не се справям просто. Не го мисля като факт. Не знам как успявам - просто си подреждам дните само за себе си. Едно такова е като че ли капсулирам пространството и го отварям като си дойде Simple Smile Иначе ако почна да мисля колко ми липсва и какво е като си е у дома... няма смисъл, мила!
А за бременността - не знам. Уж не съм е ошашкала за сега, но ми е супер непривично нищо да не ми се прияжда. То направо си е отвращение към храната моето. Майка ми, сестра ми и свекито се чудят вече с какво да ме изкушат.

# 477
Натали, тя и моята бременност беше подобна... от третия до осмия месец сама... с болници и такива много неприятни неща.. Гаденето мина чак към края на 4 месец!  Peace После става хубаво, но за кратко, като дойде края на 6 месец и се почва - ох, тва, ох онва...  ooooh! hahaha като някоя баба  hahaha
Агира, спокойно като влезеш в 4 месец, ще ти се дояжда.. Аз така бях отвратена, но после си хапвах портокал с кисело зеле  Joy hahaha Природа! hahaha Joy

Чарли, добре дошла! Ще чакаме заедно явно! А иначее, всички сме били нови с това, да ли се свиква - ми не! Просто се приема, все пак е професия! Аз знаех, какво е учил, какво работи като се запознах с него, така че гледам като сме заедно, да си наваксваме максимално! Peace Heart Eyes

Иначе при нас, куфарите са почти стегнати.  Татито заминава в неделя вечер.  Rolling Eyes

# 478
ГериСян, толкова си права за наваксването. Колко пъти като замине и съм си казвала: "и защо беше такава овца, че пропиля в разправии миговете, които са броени?!" Надявам се да съм се научила и по-рядко да губя времето ни в битовизми, вместо да се радваме на живота.

# 479
Офф ами те като са на кораба свикват на един ред,тук като си дойдат е различно и почват едни разправии ужас направо.

Общи условия

Активация на акаунт