Хич, не се оплаквай с твоя човек, ама хииич
Ние тука тази тайфа дето се заформихме, не се оставяме, дори и когато момчетата ни са с нас. А сега и като си сама, наминавай де, дЪн тЪ питам пак, дали си писала
То битието всички ни завърта....а като ти дойде и бебетооооо
ей, тогава е точно битието 
ГериСян,
Старгейт е яка фирма.
Веселче,
Пак ще ми напомниш за тези книжки, че сега съм подметнала едни други.

Наталчеееей

Багаж и аз не приготвям....само му помагам да донасям каквото не си е взел от гардероба или от скрина. Той си знае най добре какво ще му трябва. А и предпочита да взима по старички дрехи, че като приключи с рейса да хвърля.
Иначе вчера ми се обади мойтУ мУмче....пътуват Петербург, след това Искендерун. Поне няма да пресичат Атлантика.....то не, че времената и тука са цвете сега

Момичета нещо за нас, не само за нашите дечурлиги

Ако знаете какъв кеееееф,гледах анимационните филмчета с Маша и мечока.Ама откога не бях гледала хубава анимация да знаете!Заи......х всичката работа дето трябваше да свърша и гледах филмчета,амааааа направо ме е срам да си го призная! 

Делти с точилкатаааааа и т.н.
и да ви спорен и весел петъчния ден!!
зная колко ти е кофти.Благодаря за кафето и мисли вече как ще посрещаш и планувай къде ще ходите.Два месеца не са например шест.Аз винаги се мъча да поглеждам от гледната точка която ми е изгодна.''Чашата е наполовина пълна или празна,зависи как го поглеждаш''
,че нали е работен ден.ВЕСИ ще напрявя всичко възможно. 

аз не съм де хаха ама и аз тук Петко с мъжете 
После става хубаво, но за кратко, като дойде края на 6 месец и се почва - ох, тва, ох онва...
като някоя баба