Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 692
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • Varna
Ей, така вЪ обичам като сте толкова активни Hug

Наталче,
На добър час на твоето момче smile3548 лек да му е пътят и рейсОт. След два месеца си е тука. Мдааам точилката съм я изкарала казваш аааа Wink ихУУУ  newsm29 Joy

ЧарлитО,
кО кЪт си от БургаШ ...нЪл си моряшка жИна thumbsup Няма отделна тема за жените от БургаШ. Я виж там дето е другата тема за пътуващите мъже по суша....ми те не са от един град. Просто съдбата една. Пиши тука, пък ако слушаш, може да сЪ дотътрим до БуркаШ Wink А при нас идват двечки -юначки...едната от ШуменЬ, другата от РусеЙтУ...не им пука....възхищавам им се и им се newsm20 отново  bouquet  bouquet Обичам вЪ многУ еййй, пътешественичкитееее Hug Hug шЪ мЪ накаратИ отново да шофирам....саааамУ да гепна новата каляска Wink

Нямам търпение утре за Рожденният Ден  на Веселчето,
 Да ви видя и да се наговорим. Не мога да вЪ наСЪлувам, щото още съм на антибиотици, ама шЪ фрасна Ино вину Wink НищУ няма да ми стане Wink

Наталке,
Влез му под кожата на твоето момче бре...при нас как няма разправии. Кака ти ли да те учи как да го омаеш Hug Няма време за разправии, просто няма еййй....толкова малко време сме заедно, че е загубена работа и време да я прекарваме в разправии!!!!!!!

# 481
и то какво?! като се върне една седмица гледа като пуснат с кош от луната, после един месец спи, реанимира и се настройва, общо около един месец пътуваме, един месец преди заминаване започва да се настройва, последната една седмица гледа в една точка като невменяем Simple Smile и горе-долу два месеца остават за мен и битовизмите. добре, че обичам разнообразието, иначе до сега да съм откачила! предполагам че повечето сме така, иначе нямам обяснение.

# 482
Делте,имам в предвид,че моя е свикнал с желязния ред на кораба,а в къща където има 2 деца няма как да не е хаос и то доста често.Ама се адаптира де,за около 3 дена. Simple Smile

# 483
Вкъщи е обратното. Като е на кораба, в кабината си е само той и си прави неговата си кочинка там, а като се прибере, трябва да се съобразява с моя порядък, който пък аз съм създала докато го няма. Общо взето, взаимно се адаптираме към живот заедно всеки път.

# 484
Добре дошла на charlie!  welcome
Натали,Агира и при нас положението е същото.Първите дни децата така му надуват главата,че едвам ги издържа.После като минат 5-6 дена и започва да свиква.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 14:54 от velivana

# 485
ние тъкмо докато се нагласим и посвикнем заедно,няма го по четири , тук само по два мес   и то на дошло време да се качва !

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 16:21 от charlie

# 486
Същата работа е и при нас чарли,и моя седи тук по 2 месеца.
Агира,какъв е пола на бебето,мина ли първата фетална морфология?

# 487
  • Varna
Наталче,
Ами той много бърз твоя  бе, като Хамериканската совалка...виж момчето колко бързо се адаптира. Няма място за оплакване тогава. Пък за децата....ами деца са, и са си негови. Няма как, те си искат своето!
Момичета, няма как, някои мъже се адаптират бързо, някои по бавно, ама такива които се адаптират докато им дойде следващият рейс.....мога да кажа само олелееее ooooh! дЪн ти е в къщата.

# 488
charlie , как ти завиждам само!!! моят заминава обикновено за 5-6 месеца и после стои тук пак толкова.
Nataliiiiiii, много е рано още. другата седмица в сряда съм на преглед за сърдечен ритъм. аз съм още в 7седмица. то, затова и таткото замина сега, че да се върне, когато започне да става тежко.

# 489
charlie , как ти завиждам само!!! моят заминава обикновено за 5-6 месеца и после стои тук пак толкова.
Nataliiiiiii, много е рано още. другата седмица в сряда съм на преглед за сърдечен ритъм. аз съм още в 7 г.с. то, затова и таткото замина сега, че да се върне, когато започне да става тежко.

А ти си съвсем в началото още.Стискам палци всичко да е наред.Аз като отидох на първия преглед бях 40 дни след началото на последния цикъл и ми каза,че бебето има сърдечна дейност.На първа фетална ходих в 12.г.с. Ох колко бързо лети времето а сякаш беше вчера. Simple Smile
Нашата мома я направихме на кораба в Испания ,затова е с гореща кръв. Grinning

# 490
еха, че романтично!!! Simple Smile да видим нашето какво ще е - купонджия или чревоугодник! за прегледа аз не можах да се удържа. още на другия ден след като видяхме  EFP и към кабинета на доктора за потвържение. всичките ми казваха, че е рано, но се видя ясно и категорично. и 3-4 дни след това като се почна с гаденето ... та до днес  smile3515

# 491
Със синът ми и аз бях така,но с дъщеря ми бях по-спокойна.Още на кораба знаех,че съм бременна защото никога не ми закъснява.Изчаках си доволно да стане 40 дена и така отидох на преглед.Иначе бях си правила тест с две черти и естествено се похвалих на всички. Simple SmileНа първата фетална не се видя пола,ходих при доцент Балев,Ивет беше с дупето нагоре. Laughing На втората фетална в 22 седмица отивам ,гледа ме моята докторка на 4д и ми казва,че е момиче.Преди това все момче го виждаше на обикновенния видеозон и бях много разочарована. Laughing
И тъй казва ми,че е момиче,като заточих едни сълзи от радост,винаги се гримирам и ми потече всичко,умрях от радост. Grinning
Отплеснах се ,тук не сме някоя отчетна тема,но си спомних тези хубави моменти. Grinning
Много се извинявам. Simple Smile

# 492
О, моля те!!! На мен всичко още ми е толкова ново и интересно. Само за това чета сега и предполагам е нормално. Гледам да не занимавам приятелките си с това, защото са на съвсем други вълни. Честно казано, не ми се обсъжда въпроса и в специализираните теми тук, защото там едни подлудели майки само ще ме наплашат. Обещавам и аз да не ви занимавам с животинката повече Simple Smile е, освен като разбера какво ще е. Simple Smile

# 493
Ако мога с нещо да помогна за да не спамим тук може да ми пишеш и на лични.Аз бях при д-р Бейлерян в ''Майчин дом'' страхотен човек и специалист.И до ден днешен си ходя при нея.Родих дъщеря си нормално и много лесно,пожелавам и на  теб такова раждане. Peace
Иначе за отчетните съм съгласна с теб. Peace

p.s.чак ми се прищя да родя и трето Sunglasses

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 16:58 от Nataliiiiiii

# 494
Русалки, голяма седянка става днес  Wink  Бравуус!
Аз от сутринта съм в разход  Wink , че накрая и дъжда ме наваля, ама добре ч отложих фризьора за утре  Wink
Чарли, добре дошла!
Момичета, нали знаете няма къща без кумин, ама гледайте си кефа и не подклаждайте огън за да пуши  Laughing , щото като се замисля  newsm78  кво ли правят тия дето имат всяка вечер мъж който мърмори за щяло и нещяло  Crossing Arms , аз няма да мога да изтърпя това положение  ooooh!
Наталче, като гледам, от всички нас си за завиждане  Wink , щото твоя морски с тия контракти 2/2 докато се обърнеш си дошъл, после докато дойде време да се карате  Wink трябва да заминава....Ама и аз не се оплаквам.....пътува дълго, почива малко  Wink , напоследък неможем да се скараме на сушата....сега при нас е нова мода - замина и тогава по електронната поща  Laughing
Нямам и аз търпение утре да ви видя!  Мойто дете се върна от Варна, и последния изпит взе, за утре дали ще имамшофиор още незнам, но не е болка за умиране....ще пия вода вместо водка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт