Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 690
  • 725
  •   1
Отговори
# 495

p.s;утре и аз нямам търпение за срещата,с такси ще дойда,без винце няма да мина. Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 00:03 от Nataliiiiiii

# 496
vesselaa, какви са цените на шофьорските курсове напоследък?
p.s. много тъпо, аз съвсем друго разбрах!  Embarassed да ти е живо и здраво ученолюбивото дете!

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 17:24 от Agira

# 497
Наталка за трето никога не е късно. luvbed      След около 2 месеца може да пробваш. newsm36
Никак не е лошо.Таман си знаеш вси4ко за гледане на малко дете и хоп пак на ново  1dating   luvbed smile3504       1ironing    hang    food002 smile3511

# 498
Agira, развесе ли ме  Laughing , ама може и аз в бързината нещо изкривено да съм писала  Laughing
Тъкмо слушах прогнозата за времето,  smile3511 с тия жълти кодове.....ужаст  за утре го дават лошо време, ама дано не познаят, май и на нас този път няма да ни се размине.....
Да не пътувам сама, ще взема и синковеца.
Наталче, дали ще си намерим други мъже дето ще могат да ни изтърпят  Wink , малко се съмнявам  Laughing

# 499
ехааа много хубава седянка..
моя мъж по принцип почиваше между рейсовете доста месеца нещо от сорта 4 работи и 5-6 почива. Но сега няма да е така, сега 4 (4 и малко) на три месеца почивка.  Peace
За бременееенето казах си аз.. аз бях в Окръжна болница при д-р Жеков.  Родих много бързо и лесно. Такова раждане на всеки пожелавам, така и не разбрах, какво е болка от контракция.. Mr. Green
Агира, ако имаш въпросчета, и аз като Натали, си предлагам услугите. На среща съм на лични. Peace Hug

Веселка, браво на твоето дете!!!  smile3501

Аз днес доволно, детито  smile3541 smile3504 feeding, у Кухнята  cook, после  prostor wash 1ironing 1dishes...
иии аз съм  #Silly

Приятно прекарване на събирането утре! Може и аз някой път да се присъединя, ако може разбира се! Blush

# 500
ГериСян, разбира се че може, иска ли питане. Ако ти е удобно и утре ела, тъкмо има кой да гледа малкия  Wink , нали баща му е тук още.
Гали, какво стана не си ли измисли  Wink работа към Варна? Ще ни липсваш, да знаеш  Hug

# 501
Сега се прибирам от работа и не можах да пиша.
 Веси, Утре съм на линия.Само припомнете къде/подробно/ и кога.  Браво на порасналото ти ученолюбиво детенце.
Ще използваме случая каката да мине по магазините,а татито да си поприказва с колегите от предишният реис.

# 502
  • Varna
ГериСян,
Как може да питаш дали да идваш ooooh! Те момичетата които преди това имаха рожденни дни, винаги канеха всички, не само до сега списващите. Върнете се назад в темата и прочетете внимателно. Веселчето,също още вчера писа, че всички сте добре дошли. Нали това го правим за всички. Толкова се радвам, че наистина има момичета които да се присъединят. Виж сЯ кВо...отивай сега пред гардероПа и глей коя роклА шЪ си харесеш или скачай в някой панталЬОн. Мястото и часът на срещата са ти известни...но пак ще го повторя заради ГАЛИ-ГАЛИ

Та значи в БМ-ма сме който е до Вълнолома и Мистър Баба. ...в 13 саХатЯ е началото на купонЯ....

Олееее, сега гледам ужасТ ни чака утре.........Момичета, ако е ужасТ отлагаме ли???

Веселчеее,щИ заминат киткИтИ newsm45 rotfImao

# 503
ААА никакво отлагане моля моля Crossing Arms
Аз и тоалета вече съм спретнала,пък Весето е с джип не вярвам да се откаже. Mr. Green

# 504
Благодаря момичета. Тази събота все пак ще ни е последната вечер с мъж ми, така ще запазвам правото за друг път Simple Smile  Hug

# 505
Ама какво правите бе хора,не мога да изчета седянката.Брависимо!!!Става супер приказка!! lalalala никаква скука,вечен купон!!! dancing dancing
Добре дошла Чарли!! welcome Щом мъжлето е на море с кораб значи си за тука smile3548 Недей да размисляваш иииизобщо!!
Веси,поздрави юнака за изпита.  Hands Thumbsup Да изкара всички останали изпити с песен.
Гали,Веси,дано времето е с нас и да можете да дойдете спокойно!
ГериСян,момчето ти има нужда сега от внимание преди заминаване.Ние имаме време да се виждаме колкото искаш,след като замине!
Лека вечер на всички.До утре!! Hug  love001

# 506
Минавам на бързичко, че утре като стана няма да имам време  Wink
Делти кво отлагане, нямя такова нещо  Naughty , то и да завее няма да натрупа чак толкопа поне при вас  Praynig  .  Сега се прибирам и на вън е ясно има куп звезди и е тихо, дори и вятр няма, дано тия от бтв не познаят и чак утре вечер дойде лошото време  Wink
До утре! Сладки сънища принцеси!

# 507
Добро утро!

Нека е слънчев и усмихнат деня за всички. Hug
Готови ли сте за купона? Party

# 508
  • Varna
Честит Рожден Ден Веселче HugЖелаяти океан от лИбоФФ, море от здраве....и само едно малко островче, грижи. Бъди все така усмихната и много, много обичана newsm10

И любимите ти лилави лалета                                

П.С. Веселче, ами мислех за тебе и за Гали-Гали. Знам какво става в Шумен когато има снегове, знам и за Русе....та извинявЪм сЪ, че сЪ показах загрижена Embarassed Embarassed

# 509
Добро утро!  
Момичета много съжалявам,но няма да мога да пътувам.Средната щерка цяла нощ имаше температура ,а за късмет доктора ни е на работа чак от 13ч.
Но ви пожелавам весело изкарване/не се съмнявам/ и да пиете една чаша вино и от мен.
При нас вече значително наваля сняг и духа доста силно.
                 ЗА ВЕСИТО;        

Лилави цветя,макар и не лалета.

Наталка добавям и вода към кафето,че така ми е малко твърдичко  love001

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 10:33 от GALI-GALI

Общи условия

Активация на акаунт