Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 689
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Честит Рожден Ден, Веси! Желая да бъдеш много здрава, много уважавана и обичана от любимите хора и най - вече от най-важния в живота ти - твоето момче!

Гали, бързо оздравяване на твоето момиче.  Hug

# 511
Празнувате ли,празнувате? smile3518
А  пихте ли една,две,три..... чаши вино и заради мен?   smile3521
Ха, наздраве от разстояние   beer     cheers

# 512
  • Varna
ГАЛИ-ГАЛИ,
Абе тоя път пихме само за рожденничката Grinning Като се съберем на седянка ей, така без повод, шЪ пиЙм за всички от тайфЪтЪ които не са с нас Wink

Веселче,
Благодаря ти още веднъж за това, че ни събра на рожденният ти ден, чуствах се щастлива, спокойна, много радостна в компанията на Русалчиците. Благодаря ти и за подаръците които ни направи....моя заспа на мястото на което си го представях да го сложа Hug

Момичета,....Вале,НаталкаВеселче....знаете как да изненадате, аверките си Hug Hug Hug Благодаря ви бе  bouquet  bouquet  bouquet ихухуууууу newsm19

# 513
Благодаря и аз за хубава среща!Беше чудесно,тъкмо днес бях взела да се сдухвам и добре ми дойде.Малката е спала докато ме нямаше,но сега постоянно се криви и ревтуни.На всичко отгоре забравила съм да купя свещички за утре,хукнах в снега да търся и естествено нищо не намерих.За утре колко души ще дойдат незнам,че и времето доста се скофти ,но каквото такова.
Красива вечер от мен! Hug

# 514
Момичета, прибрах се! Пътя веше ужасен  ooooh! , голям сняг, два часа пътувахме....,но поне в шуменса област бяха се погрижили и чистиха пътя...
Благодаря ви  Hug  Hug  Hug пак бързо мина времето с вас!
Надявам се да има още много такива срещи за вбъдеще   love001

# 515
Весе,благодаря за цветенцето!  bouquet
Наредила съм си го тук на секцията.Супер,че сте се прибрали бързо.щом е кофти пътя ,значи утре никой от нашите роднини няма да дойде.Но поне ще има много деца. Heart Eyes
Гали,да оздравява детенце пък те масите няма ни избягат. Grinning

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 18:47 от Nataliiiiiii

# 516
Здравейте,момичета!
Срам,не срам,ама аз си поспах след срещата и сега рълво при вас.
Весе,добре че се прибра благополучно.Направи ни чудесен празник  bouquet
Гали,да се оправя бързо детето.Пък и добре че не тръгна.Как щеше да се прибереш чак до Русе.
Ние те споменахме днес.
Хубава вечер,Принцеси! Hug

# 517
  • Varna
Веселче,
ХаДи спокойна съм, че сте се прибрали по живо, по здраво Hug

ГАЛИ-ГАЛИ,
Как е детенце сега? Бързо да минава thumbsup и дано не го е тръшнал моя грип, че такива болки имах ooooh! #Crazy

Наталче,
КупонЯ шЪ бъде деЦки, точно какъвто трябва да е. thumbsup Таман няма да ги мислиш .....вашите.

# 518
Ехооо, бърборанки, много сте ми сладки като сте такива активни!!!
Мале, страшно време настанало, сега гледам по новините, добре че Веселчи се прибра нормално.
Гали, бързо оздравяване на момиченце!
Млади майки и кандидат майки, върнахте ме назад преди 20  и 13 години като бях бременна с моите щерки, много мили спомени, сега малката мрънка за братче, ам а аз бия отбой - приключихме с бебетата Laughing
Хайде наздраве от мен, ще имаме гости тази вечер и ставам да приготвя масата.

# 519
Наталче, май-подобре да не тръгват роднините....магистралата не е чистина и тази нощт  като стегне утре може и да я затворят....че да не ги меслиш.
Гали пак ще пийм винце  Wink , важно е датанце да се оправи.
Сега пак път ни чака към нашта планина  Laughing , ще стигнем....ама как ще се върнем да видим  Rolling Eyes
И там тежка вечер се очертава, аз набързо врътнах един мазен хяб  Laughing дано ми се получи  Laughing
Хайде лека вечер на всички!

# 520
Мацки,я дайте идея какво да купя за рождения ден на баща си,който е на 30.01 .
Той обича красиви неща за дома,вече сервизи,картини,вази ,покривка съм подарявала,нищо не ми идва наум.
Веселче,само така. Mr. Green
Аз да се похваля моите днес много слушали дядо си,значи за следващата среща пак ще имам очи да го викам. Grinning

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 20:35 от Nataliiiiiii

# 521
Купонджийките    newsm51
Ние сме вече по-добре.Оказа се гнойна ангина,ама ужасна.Искаха да ни вкарват в болница.Но аз отказах.Само постояхме да ни сложат една системка и правихме инхалации.Сега сме си в къщи и имаме малко температура,но иначе детенце живна.По едно време имаше 40,3С температура.Докторите се уплашиха.Хакнаха ни 2 инжекции.Сега се мажем и наливаме с всички познати бабини илачи.Докторката ни е хомеопат,но днес и тя се колебаеше за антибиотик и не се репчиши на лекарите в болницата. Имаме срок до утре да се подобрим иначе инжекции.Но зора мина и сега вече и аз се успокоих.
А винцето трябваще да го пиете вместо мен,а не за мен.Но следващия път ще се вклю4а непременно.
Наталка-весело изкарване на РД
Веси-браво за благополучното прибиране.
Отивам да правя магьосническите отвари.  newsm36   Misc Ghost   afwitch

# 522
  • Varna
Въх Галче,
Моята ангина ли бееее ooooh! Ама аз като не вдигам тИмпИратуриииии.  Rolling EyesНо като ме видя и мене лекарката и напраЙ ей така ooooh! и ми изпляска антибиотикЪ. А тя не пише така лесно туЙ лЮкарство, а знаЙ и, че съм алИргичнЪ. Чааак на третия ден сутринтЪ сЪ почуствах по добре...можех да преглъщам  слюнката си. Преди това йок... плюеФ кЪт Ина камила в една пластмасова купичка от тия за еднократната употреба ooooh!
Още веднъж да минава по бързо thumbsup И утре УбИщавам шЪ пиЙна малко винце с антибиотика, заради тебе Hug м дааам....продължавам антибиотика ooooh!....а днеска излюсках чаша и половина от страОтното вино което Веселчето поръча Embarassed Embarassed Embarassed

# 523
Добро утро момичета!
Гледам,че е спряло да вали и се поуспокоих.Стискайте палчета да мине по вода днешния ден.Довечера ще се отчитам.
Хубава неделя ви пожелавам и много усмивки! Hug

# 524
  • Varna
ДобрЮТрУУУУ  HugHug

Наталче,
ВсичкУтУ шЪЙ наред днеска newsm10 Я виж и времето реши да се съобрази с вашият празник Wink Късмет има детенцетУ!

Как сте Мацорани???  А мене мЪ мързиииииииииии ooooh! ooooh! ooooh!

И сега съм на ей тУва   

Общи условия

Активация на акаунт