Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 686
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Добър ден от мене wavey wavey wavey
Вчера след хубавата приказка на брега на морето и снежец за допълване на роматиката така се отплеснах,че като се прибрах се барикадирах до печката с книгата ииииии неееее мръднах докато дойде време да се пижамирам.Даже нета пуснах само за малко да видя дали нямам нишан от морския!
Веси,цветенцето си намери мястото веднага в т.нар. мой офис и непрекъснато ми намига като се разработя.
Гали,ние сме начертали в близките три месеца сбирките,тъй че не се притеснявай,следващия път си с нас.Важното е детенце да е добре!
Натали,слънчо днес пекна за вашия специален ден,весело изкарване на юначетата!! Tada
Аз ви оставям с пожелания за мързелуване и почивка на топличко в студения неделен ден  newsm03

# 527
Здравейте Принцеси!
Днес от много купонясване, моя милост се е превърнала в тиква  smile3534
Делти, люсвам едно кафенце и пак лягам  Wink , и  мене мЪ мързииии, а главичката ми   ooooh!
Наталче, да тимине весело и хубаво празника!
Лягам....до после!

# 528
Момичета в къщи сме вече. Simple Smile
Ивет след 3 часова игра в детския кът заспа още в колата и сега седя сред камарата от цветя и подаръци. Simple SmileМина много добре ,всички дойдоха без свекърите и изобщо Ники е много доволен и аз също разбира се. Simple Smile
Весе,само така,колкото може повече положителни емоции. Grinning

# 529
Здравейте принцеси! Hug
Веси,благодаря ти още веднъж за чудесния подарък-пасна ми много добре на едно шкафче.
Гали,желая по-бързо оздравяване на щерката.
Натали,радвам се ,че сте си изкарали много хубаво празника на Ники и чакаме снимки от купона.И на мен при предстои да организирам детски рожден ден през месец март на малката.

# 530
Вале,много съм доволна от заведението в което бяхме ''Вок кидс.''Много любезни детегледачки,не оставят изобщо децата,персонала любезен ,топло,ние бяхме в залата за непушачи.С две ръце препоръчвам.
Наляла съм си чашка бяло винце и ви казвам едно виртуално ''наздраве''.Днес ми е много щастливо. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 16:23 от Nataliiiiiii

# 531
Най-после и аз сред вас. Hug
Натали,хубав празник сте изкарали.И най-важното - рожденика е доволен.
Гали,добра новина,че детето се оправя и дано е бързо.
И аз като Надето май  мързелувам на топличко след вчерашния празник.
Сега си изпихма следобедното кафе и отивам да стягам масата и винцето за вечеря,че ще идват децата.
Хубава вечер и до утре! cheers

# 532
  • Varna
НаздравИИИ, Наталкеееййй Drunk

И аз сЪ прибраФ от хорцата newsm19 и му отразявам и аз една чаша винУ, ама бялтУ тоя път. Че такова имам в мУментЪ Wink

Веселче, Hug
Другият път....водчицЪЪЪЪ Grinning

# 533
Добра вечер, момичета, Hug

Ние сме пред изпращане на татито тази вечер. Сега Еди (малкия) и Мъжа ми си играят, а аз им се наслаждавам.  Heart Eyes

# 534
Привет и от мен.  newsm10

Наталка-радвам се 4е сте изкарали хубаво,сега с кеф си разглеждайте подаръците,ако още имате сили.Ние обикновено ги разглеждаме на другия ден.Едно че след празника децата са гроги и друга да има изненада и за другия ден и все едно продължава празника.

Ние вече сме ОК.Отървахме инжекциите,но сега 5-6 дена ще пием разни гадни отвари.Пък този път наистина са отвратителни и госпожицата преглъща трудно.Но иначе е доволна че вси4ки заради нея гледаме детски филмчета.Направихме вече 24ч филмов маратон и се надявам  тази нощ да  спим.Не съм знаела че има толкова много детски сериали.

ГериСян-лек път на мъжът ти и бързо да идва времето за посрещане.
Пожелавам ви спокойна и интересна вечер

# 535
Гали, бързо оздравяване!!! Praynig Hug

# 536
Охх Гери Сян ,лек да е пътя на твоето момче!
Галче,оздравявайте,на следващата среща да си на  линия,липсваш. Hug

# 537
  • Varna
ГериСян,
На добър час на твоето момче....лек рейс и по възможност добри времена smile3548 thumbsup

# 538
Здравейте и от мен!  Simple Smile Свърши се с моето мързелуване - от утре пак съм на работа. От тук-нататък до края на март няма мърдане. Два дни бях командирована на отглеждане при свеки и сега имам чувството, че се търкалям. Тая жена как готви. Вкъщи като съм никога не огладнявам, у тях просто е невъзможно! Simple Smile
Гери, лек път и попътен вятър на моряка! Да ти се върне жив и здрав и да не усетиш кога е минало!
Натали, честит празник на детенце! много да те слуша и да те радва!
на цялата сбирка - браво на вас! Simple Smile искрено ви завиждам за веселбата!

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 20:37 от Agira

# 539
  • Varna
Ами идвай с нас де!

Общи условия

Активация на акаунт