Мен днес от хубавите емоции сън не ме лови,децата изпозаспаха аз още се моткам.

Лека нощ и красиви сънища ви желая!

аз откакто го отказах, сутрин преди работа изведнъж времето започна не само да ми стига ами и да ми остава
и никакъв сън.
,днес е първия ден от Годината на Черния Воден Дракон, която настъпи днес (22 януари 2012г.) и ще продължи до 9 февруари 2013г. Според Китайския календар, Годината на Дракона е най-благоприятното време, тъй като Драконът се смята за най-доброто от 12-те животни в китайския зодиакален кръг. Той е олицетворение на иновации, креативност, гордост, смелост, страст и темперамент.

И да клати по-малко, особенно в тоз Бискай... 

,аз предлагам вече да основем група-щото сме повече от един и ставаме група
можем да сме чаената групаааа
или какаовата групаааа
,пък може и някоя друга членка да се присъедини,дето пие и двете
Ами да става интересно сутрин и разнообразно бе,сега кеф ти кафе,кеф ти чай,какао,горещ шоколад и.....не се сещам друго сутрешно!!Аз сега го поднасям наобяд,щото...сега се натутках да вляза,още се мотам,ама след два часа ми свършва мотането и слагам перката отзад 
принцески,
ежедневни
,помощни
средства за оцеляване на суша с деца-няколко на брой и работа за разнообразие 
принцески,
ежедневни
,помощни
средства за оцеляване на суша с деца-няколко на брой и работа за разнообразие 

Общо взето тези дни съм метнала да правя супер основно почистване на къщата,че да не мисля за глупости.Вчера ме изненадоха от супера от който си пазаря,че имало някаква томбола и съм спечелила кафе машина на бош тассимо
наздраве с една въображаема чаша червено винце... вече не съм сигурна какъв му беше вкуса. пфу тия хормони подлудели!!!
прибрах се от курса по испански полуумряла. преди в такива случаи милият ме чака с вечеря. хапваме, пием чаша-две вино, говорим си, гледаме тв или той си бърника компа, а пък аз нещо мое си... идилия!
пък сега къщата тиха, празна... с тия дълги престои ме разглезва и свиквам да си е удома. после ми е трудно пак да почна да мисля за себе си в първо лице, единствено число.
Препоръчани теми