Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 681
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Направо Агира следващия път с нас ако имаш желание. Hug
Мен днес от хубавите емоции сън не ме лови,децата изпозаспаха аз още се моткам. Grinning
Лека нощ и красиви сънища ви желая! Hug

# 541

Добро утро! Hug
Гери Сян,успешен рейс на момчето ти!
Натали,днес като те завърти ежедневието с децата,си припомни емоциите от последните дни и пак ще ти е празнично.
Агира,както са казали момичетата,идвай с нас.Ние ходим в заведения или зали за непушачи.
На всички желая спорен понеделник и успешна усмихната седмица! Simple Smile

# 542
Добро утро!
Хубава седмица на всички и да е лека за работещите!
Едва отлепихме тази сутрин с Ники.Днес нищичко не ми се прави пък го дават 10 градуса,сигурно ще поизлезем.Има и за чистене пък ми е мързеливо много.
Руми,след празниците трудно се влиза в обикновените делнични дни,предполагам с всички е така.
За всички  Hug

# 543
Добро утро и сладко кафенце на кафепиещите! Simple Smile аз откакто го отказах, сутрин преди работа изведнъж времето започна не само да ми стига ами и да ми остава  Shocked
Благодаря за поканата! Следващия път като се събирате, сигурно ще дойда и аз, особено пък щом сте в зали за непушачи. Много мило, че се сети за това, Гери! Simple Smile
Лека седмица, момичета и да ви се изнижат неусетно дните!

# 544
Добро утро!
Днес съм бомба, щото успях да се наспя  Laughing , от една седмица бях въмпирясала  Wink и никакъв сън.
Ама май има и защо  Wink ,днес е първия ден от Годината на Черния Воден Дракон, която настъпи днес (22 януари 2012г.) и ще продължи до 9 февруари 2013г. Според Китайския календар, Годината на Дракона е най-благоприятното време, тъй като Драконът се смята за най-доброто от 12-те животни в китайския зодиакален кръг. Той е олицетворение на иновации, креативност, гордост, смелост, страст и темперамент.

Агира, както е казала Мамето, никоя от нас не е пушачка и е задължително да сме в зала за непушачи.
ГериСян, лек път на морския и попътен вятър!
Хубав ден и приятни дни през новата седмица!

# 545
добро утро и от мен  Hug
еха как хубаво си се събирате и аз съм непушачка и предпочитам  такива места,някой ден ще се радвам да се запознаем  на живо

# 546
  • Varna
Мамич, Hug
Излюсквам от твоето каЙве, излюсквам и Ино от моетУ сИга....ТвойтУ по вкуснУ....щото е Мамешко  bouquet

Веселче,
С началото на Годината на Дракона, дано ти тръгне да си поспиваш нормално thumbsup Стига си вампирасвала беее #Cussing out Wink

Наталке,
Влизай бързо в релсиии, те децата не им пука дали е имало празници и мама им не моЖ сЪ настрои. Те просто не се сещат за тези неща....искат мама да е винаги до тях.

Чарли,
Миии......заповядай някой.................ден Laughing

# 547
Привет, момичета,  Hug

Благодаря за кафенцето, Мамар!  Hug

Благодаря за пожелания за моето момче! Дано да му лек рейса и този път екипажа да бъде от ХОРА, а не от идиоти и големци!  Praynig И да клати по-малко, особенно в тоз Бискай... Praynig

Охо, подава се едно хубаво слънчице при нас!  sun

От днес ли започва годината на дракона? newsm78

# 548
Аз пак на опашката за кафето,ама вече сме две непиещи кафе newsm10
Агира,поздравления newsm51,аз предлагам вече да основем  група-щото сме повече от един и ставаме група Joy можем да сме чаената групаааа newsm78 или какаовата групаааа newsm78,пък може и някоя друга членка да се присъедини,дето пие и двете Joy Ами да става интересно сутрин и разнообразно бе,сега кеф ти кафе,кеф ти чай,какао,горещ шоколад и.....не се сещам друго сутрешно!!Аз сега го поднасям наобяд,щото...сега се натутках да вляза,още се мотам,ама след два часа ми свършва мотането и слагам перката отзад smile3519
Гери,да е безавариен пътя и свестен екипажа на морския.Да минат неусетно месеците му на море.
Хайде момичета,Гери,Агира,Чарли идвайте,не се помайвайте,защото времето минава......!! Това е един от начините да ви минава по-бързо и по-леко времето,когато момчето го няма.А можете и да научите някои морски, smile3548принцески, 4470ежедневни bash,помощни  hugсредства за оцеляване на суша с деца-няколко на брой и работа за разнообразие  ooooh!
Айде спорна седмица и не се преуморявайте,не забравяйте за принцеската си същност !!!  babydust7    

# 549

Гери,да е безавариен пътя и свестен екипажа на морския.Да минат неусетно месеците му на море.
Хайде момичета,Гери,Агира,Чарли идвайте,не се помайвайте,защото времето минава......!! Това е един от начините да ви минава по-бързо и по-леко времето,когато момчето го няма.А можете и да научите някои морски, smile3548принцески, 4470ежедневни bash,помощни  hugсредства за оцеляване на суша с деца-няколко на брой и работа за разнообразие  ooooh!

newsm10 smile3521 newsm03

# 550

Личи си че днес е понеделник   Wink , аз се отдадох на следобедна дрямка и какво ще правя тая вечер  Laughing , май пак ще съм на вахта  Laughing

# 551
и аз направих същото ,една сладка дрямка този следобед ,а вечерта какво и аз ще правя  newsm78
центъра където работя правят ремонт тази седмица и ще използвам времето да си почина максимално

# 552
Ние днес цял ден нямахме вода. Close
И по тази причина почти не съм се свъртяла в къщи.
Излизахме насам-натам с малката по разходки.Гледам пак застудяване дават,та да купим и подаръци за следващите рожденници.Въобще край няма. Simple Smile
Хубава вечер от мен! Hug

# 553
Русалки да ви кажа и аз едно наздраве  newsm24
и да се похваля,че от 5 дена пак съм в клуба на непушачите  Grinning Общо взето тези дни съм метнала да правя супер основно почистване на къщата,че да не мисля за глупости.Вчера ме изненадоха от супера от който си пазаря,че имало някаква томбола и съм спечелила кафе машина на бош тассимо  Shocked а аз никога нищо не съм печелила в живота си.В сряда чакам май 4-тия или 5-тия майстор да дойде да ми даде оферта за кухнята и стълбата,че трета година без кухня и детска ми иде да се гръмна.Вие все по-редовни ставате в събиранията,много ви се радвам,живот и здраве на лято и аз ще се включвам  Hug

# 554
здравейте и от мен отново Simple Smile наздраве с една въображаема чаша червено винце... вече не съм сигурна какъв му беше вкуса. пфу тия хормони подлудели!!! ooooh! прибрах се от курса по испански полуумряла. преди в такива случаи милият ме чака с вечеря. хапваме, пием чаша-две вино, говорим си, гледаме тв или той си бърника компа, а пък аз нещо мое си... идилия!  smile3518 пък сега къщата тиха, празна... с тия дълги престои ме разглезва и свиквам да си е удома. после ми е трудно пак да почна да мисля за себе си в първо лице, единствено число.
споко, не съм се сдухала. просто споделям, защото други освен вас не могат да ме разберат.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт