Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 678
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Varna
Марийче,
Таман като дойдеш, няма само аз да идвам на срещите. А сега ще има и мами с малки дечица също.
Честито наградка newsm10 И аз преди няколко години спечелих сешоар.  Купувам си боя за коса на Велатон и си купувам тогава две бои, когато явно са ми изтеглили името. И един ден кака ти ДелтУва, пере на тренировки и изведнъж звъни тИлИфончИтУУ....питат вие ли сте еди коя си....Аз съм викам....Ами Мадам, печелите сешоар от еди къде си.....Че и не е малък сешоара, много добра машинка излезе. За първи път и аз да спечеля нащо ей така Laughing

Агирче, Hug
Пий една истинска чаша винце...налей си поне половинка ако си разрешаваш. С тая въображаемата нищо няма да стане. Малко поне ще ти се стопли коремчето Hug .....И всички те разбираме smile3521

# 556

Добро утро !
С една каничка" Здравей ", хрупкаво желание, една лъжица сладки усмивки и едно парче голям успех. Да се  насладим  на деня!

# 557
Добро утро,Принцеси морски! Hug
Заповядайте на кафе и закуска.
Марийче,успех в това,с което си се захванала.И по-често се сещай за нас.Със здраве да си ползваш машинката в новата кухня.
Агира,две-три глътки винце няма да навредят на бебчо,но ти си знаеш.А вече няма да мислиш в ед.ч.,нали сте двама .
Да си слагаме перката,както казва Надя и да мятаме задачките за деня.
Слънчев ден и много усмивки Grinning
Весе,изпревари ме,но колкото повече,толкова повече.Нали така казва Мечо Пух. Joy

# 558
Добро утро момичета!
Аз докато се разпиша и обед ще стане.Още не мога да вляза в релси.Ивет е много палава,постоянно бяга из целия апартамент,котлоните включва изобщо нямам и минутка спокойствие.И обикновено заспива в количката точно като излизаме.Агира,като имаш едно такова по-малко време ще ти остава за тъжни мисли. Grinning
Мария,наобикаляй ни по-често. Hug
Чувам нещо за среща се говори,така и не разбрах за кога ама аз я дойда ,я не а много ми се иска.
Хубав ден ви желая!

# 559
Агира,като имаш едно такова по-малко време ще ти остава за тъжни мисли. Grinning

newsm10 съгласна съм!

Цяла бременност бях в къщи, щото не беше лека... а ТОЙ на плаване, амиии изтрещях, но сега с малкия, нямам сили да мисля кога замина, кога ще си дойде... времето просто минава, лети направо...

Аз днес направо съм като  #Silly ей, това малкото в къщи ще ме подлуди, няма такова реване, мятане, тръшкане, по цели нощи на ръце и пак и пак и пак - ще изтрещя честно ви казвам...  smile3511 smile3514 Защо му е толкова трудно да спи на това дете, незнам.... уж извадихме двата зъба, ми то положението стана още по - зле... ooooh!

Марийка, честита ти наградка. Искам и аз да печеля  Mr. Green

Мамар, благодаря ти за закуската!  bowuu

# 560
Здравейте принцеси! Hug
Благодаря на Весито и на Мамето за кафенцето.Аз досега изпростявах-простирах,ходих да мия колата,след малко трябва и да готвя.
Гери,напълно те разбирам.Моята дъщеря едва сега става на 5 години и вече мога да се похваля че се наспивам вечер като хората.Особено първите три години ми бяха най-трудни-то не бяха зъби,то не бяха температури,кашлици,болки в ушите и т.н.Имах чувството,че ще се побъркам,но като порасна вече нещата си дойдоха на мястото.
Марийче,честита ти награда.Със здраве да си я ползваш.
Аз преди две години спечелих една ютия на Тефал.Отидох да напазаря в Пикадили и още на входа  ме метнаха две момичета,които рекламираха прах за пране.Когато си купих конкретния прах за пране,трябваше да си избирам някакви пликове и така,се видя че печеля ютията.Много се зарадвах.В интерес на истината вярвах във късмета си и го очаквах.

# 561
благодаря, момичета!  Hug и за добрите думи и за кафенцето! аз пийвам винце отвреме-навреме, защото много обичам, но има моменти, в които само при мисълта да опитам и получавам спазъм, та затова казах онова за подлуделите хормони. иначе, предполагам, че се сте много прави за това, че като се появи опашката Wink няма да имам време да се замислям какво е било като си е вкъщи. дали даже ще го забелязвам кога си е вкъщи, кой знае. той, милият, като тръгваше и размишлява на глас: "аз докато се върна и то вече ще трябва да се ражда. после ти изобщо няма да се сещаш за мен и да ми обръщаш внимание. ще взема да почна да ревнувам" усмихваше се, ма едно такова - малко накриво Simple Smile тез мъже! понякога са много чупливи, дявол да ги вземе!
мария, със здраве да си ползваш новата продобивка дълго време.

# 562
Е не е точно така агира,и после пак ще ти липсва,ще имаш нужда от помощ заради детето,от подкрепа когато е болно.Но просто няма да бъдеш сама.Иначе моята Ивет си заспива самичка и аз слава богу успявам да се наспивам,и синът ми също заспиваше сам, с това поне съм нямала проблеми.
Е палаваи са ама деца. Grinning

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 13:32 от Nataliiiiiii

# 563
  • Varna
Привет-Мривет wavey
Ей, сЯ сЪ прибирам и сЪ мятам У темЪтЪ Wink
Ми ревливи са ни децата кО да праЙм. И за не си доспивах....то голямо рИване, беше но само вечер след полунощ. Не е било бебе да се тръшка. Най-искрени съчуствия съм имала към тези жени като видя малчовците им как се тръшкат по тротоарите. При нас от колики и зъби си е било.

Днеска голямо простене падна и при мене wash hang  food002 newsm71 Ей, в тая последователност....А сега  eat и да приготвям сака за  jump  и  newsm19 Пък в четвъртък ако е така лошо времето както го дават, шЪ си остана с днешния Пилатес и танците. шЪ сЪ скрия като мечките :ooooh

От поднесеното кААве шЪ си взема ей сЯ след малкУ  Hug Hug

# 564
Дзяггг  smile3503
Днес е май ден за изтрещяване  Laughing ,и всички принцеси се превърнали в пепеляшки  Laughing  да не кажа тикви  Joy ,  нали ни заплашиха със сибирски студ и реших да се презаредя с дърва. Три часа носихме, подреждахме, после чистих двора и улицата, че доста боклуци направихме и сега идва ред на почивката. Много се изморих и маникюр не ми остана  ooooh! , но нямам сили да отида да ми го оправят.
Агира, покрай детенцито, срещите и разделите с морските ни лъвове, няма да усетиш как минава времето и хоп, и детенце станало мъж или жена.....Като си спомня, моя син много плака за баща си, когато навършваше пълнолетие и ние организирахме голям РД, щото е пропускал да не кажа всички, а почти всички празници, та тогава за първи път баща му ни изненада и се прибра точно в деня на празника....нямаше по хубав подарък и момент от този.....
Гери, мила, съчувствам ти, щото знам какво е да не спиш....нищо че няма покрай мен бебе, аз съм въмпирясала  Laughing , хич ама хич не идва сънят при мен нощем, но пък сега как ми се спи, май ще полегна. До после!

# 565
Весе,голям фитнес си направила. LaughingПочивката ти е напълно заслужена.
Днес ни беше много спокоен ден,Ивет спа повече от 4 часа като никога.Успях да си почина и аз. Simple Smile

# 566
Весе,голям фитнес си направила. LaughingПочивката ти е напълно заслужена.
Днес ни беше много спокоен ден,Ивет спа повече от 4 часа като никога.Успях да си почина и аз. Simple Smile

Shocked уаууу това се казва сън! Браво на Ивет! smile3501

Весе, доста работа си свършила  Grinning Ама ти жено защо не спиш??? Да те питам аз? newsm78

# 567
  • Varna
Опаааааа smile3503

Веселчеее,
Гледам шЪ праЙш хамам у вас ....толкова много дърва си бункеровалаnewsm10 БравУс на тебе, хубаво ще се наспиш тази вечер  newsm10
Тази вечер съм го обърнала на хамамски приказки като тази  Wink и тази  

Оф, и аз изкарах две яки тренировки и сега ще се катурна в леглото със чиста съвест.   sleepuu smile3524

Лека да ви е ноща Русалчици...сладки да са ви сънищата и в тях да са вашите момчета!

# 568
Това с неспането вече съм го забравила, newsm78,сега пък не мога да ги събудя да стават!!Добре,че вече няма и училище и са предадени на мацките да се оправят с тях.  loveuuu Сега разбирам свекърва ми като ми каза,като се оженихме,че е много доволна като я отменям в битовизма.Ние бяхме дипломанти,а морския беше мичман и още се гладеха онези всички ръбове на холанката и на панталоните и....не си спомням на какво още беше ooooh! .Ама слава богу беше само една година и...после на корабчето като е,той сам се справя.Тогава нямаше перални по корабите и като заминаваше си вземаше фанелки с различни цветове,а ги връщаше всичките с един и същи цвят. Joy
Изтрайте момичета този период ,защото е най сладък.После,както казват бабите,големи деца големи грижи.Като са мънички са големи сладури и това никога не можеш да го върнеш! 1crib feeding newsm32 newsm04
Това е чудесно,че печелите подаръци по томболите. smile3521 newsm10 До сега не ми се е случвало!! newsm45
Делтиии,това с хамама мноооого ми хареса и ще те врънкам,докато не ни заведеш там!!
Лека нощ на всички и вълшебни сънища!! smile3524

# 569
Гери, да ти кажа с напредване на възраста  Wink и сънят изчезва. А когато съм сама тогава съвсем немога да спя нощем....а не ми се пият илачи за сън..все още. Ако бяхме наблизо, можеше по някоя ношна вахта да давам вместо теб  Wink , така и така не спя, поне нещо полезно да правя нащем.... Laughing
Делти, готово  Peace , заповядайте! Ако ви стане много студено тия дни, аз съм насреща, място има за всечки!  Hug
Принцеси, лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт