Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 674
  • 725
  •   1
Отговори
# 570

Днес мнооооого тихо в темата?????Вариант А-да не спите още принцеси??? newsm78 Или вариант Б вече сте с перката отзад и нямате време за кафе,чай и темата???И в двата варианта,от мен в мрачния януарски ден една чаша чай за светлина и топлина в настроението!!Да ви е спорен и весел деня!!  love001  love001  love001

# 571
Прекрасна закуска, благодаря, Нада8, !

жълт код, червен код - незнам си какъв код... просто ветровито, януарско, дъждовно и студено! Ох, да минават по - бързо февруари и март и да се готвим за хубавата пролет и така желаното лято  Heart Eyes Mr. Green

# 572
Добро утро!

Нади -прекрасна закуска.Предразполага да си стоиш на топло и да гледаш как вали навън снегът.
При нас е бяла приказка.Много е красиво.Но да го гледаш отвътре.
Аз сутринта чистих колата от снега и се пързалях  с едни високи токчета през площада ни, че не беше още почистено.Но сега се наслаждвам да гледам как кротко си вали.Довечера като се прибирам ще видим как ще е.
Успешен и прекрасен да е денят ви.

# 573
  • Varna
Привет-мривет wavey

Наде,
Прекрасна закуска thumbsup
По късно ще си клъвна нещо от нея, че сега сядам да обядвам и да закусвам. Верно, перката рано, рано я метнах на гърбът си, та затова сега цъфнах в темата.
Доволно сядам да обядвам и да ви пиша и ще му люсна едно винцЕ, да си благодаря за това което свърших newsm24

Варненки знаят как вали тука...ветОр и дъжд ...и чадърот Wear Umbrella не ти върши рабУтЪ. Чакаме снега утрЯ....и ако натрупа шЪ ставааа.....майкЪ плачИИИ....граМфон свири ooooh! Дано да има слънчице след това, да стопи ледовете, ако натрупа толкова много при нас.

Чакам Първа пролет и аз....таман шЪ си напраЙм един купонЬ отново Wink Е то и преди това ще намерим за какво да се съберем....надявам сЪ де Hug Wink

# 574
Добър ден!
И аз като Делтито, от рано включих перката, ама моята днес нещо не работи на пълни обороти  Wink ...щото токово мускулна треска имам от вчерашното раздвижване  Shocked че едвам се мърдам....
Отделно това гнусно време, поне сняг да валеше, щеше да е по-приятно  Heart Eyes
Наде, след малко и аз минавам на чай.

# 575
Най-после стигнах до вас.Но поне се класирах за следобедното кафе.Но и аз бях з перката до сега.
Много гадно това с дъжда,ако замръзне - не знам утре как ще се движим.
Гали,при вас е по-добрия вариант - направо сняг. Вие ще се изпращане ли скоро?
Весе,днес трябва да почиваш.Вчерашния фитнес ти е дошъл в повече.Но добре,че прибрахти дървата,че ако беше в днешния дъжд newsm78
Делти,и ти ли препуска днес в дъжда,да изпревариш леда Joy,че ти си много добра кънкьорка.
Наде, с перката ли си още ?
Гери,в това време гадно с малко дете само вкъщи хич не е хубаво,но то ще се оправи времето.Тъкмо на лято ще се гоните по парковете.
Сега пия кафе и се старая да не гледам през прозореца.Представям си   Nature Sun With Face 
Напук на лошото време ви пожелавам хубаво следобедно настроение. Simple Smile

# 576
Здравейте русалки!
Докато се разпиша ще дойде нощта. Grinning
Гери Сян,същата работа и при мене,в къщи с детенце.Жълт или оранжев код не е за излизане днеска.
Гале,завид ,завид за бялата приказка,искам и аз пак ама ще почакам. Grinning
Маме,що да не гледаш през прозореца,най-много мене да видиш. Grinning
На тия дето ще ходят на спа завид ,завид и на тях,днеска само завиждам. Laughing
Ами като седя в къщи какво ли друго ми остава. Grinning
шeгувам се разбира се,в настроение съм въпреки лошото време.Катурнах и една чашка бяло винце. Grinning Днес цял ден чаках една пратка,най-накрая пристигна и съм много доволна от полученото. Grinning
Хайде спрятайте срещичка вече,че е крайно време ,ама като гледам какви мусони се задават явно и тая седмица няма да е.
Слагам по едно следобедно кафе и да знаете,че много ви обичам. Hug

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 15:53 от Nataliiiiiii

# 577
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Hug

ХаДи и кафенцИ и чайчИ Grinning         

# 578
Здравейте Русалки!
В това ледено утро много тихо тук  newsm78
Делти, цял дан  ще ги редувам...първо кафенце псле чайче, че маже и да добавя малко ромче  Wink , ама слетобяд като се върна от масаж  Laughing . Студ не студ не пропускам, да не нарушавам графика  Laughing
"Сняг ринат вече в Бавария и Швейцария – ако това, разбира се, ви успокоява.
Цялото това безобразие ще ни се стовари от северозапад..
С една дума - студ, с две думи - кучи студ!" казва бате Емо Чолаков   Joy  Joy  Joy
Хубав ден  Hug

# 579
Добро и снежно утро момичета!
Днес ще си седим на топло в къщи.Сутринта едва заведох баткото на градина ,утре май няма да го пращамм
Весе,завид за масажа ,искам и аз. Grinning
Делтич,ха така без закуски. Mr. Green
Гери Сян,как са първите ви самотни дни с детенце,нищо не казваш?
Днес чаках едно момиче на гости с детенце но се отказаха и тук ще си правим компания с Ивет.
Хубав ден на всички и много усмивки! Hug Hug Hug

# 580
Здравейте русалки!
При мен тия дни много екшън,малките ме довършиха тотално.Вчера дребния да вземе да метне един камък върху една кола и строши шибидаха  ooooh! а тази сутрин играейки си в тяхната стая успяха някакси да потрошат леглото на малката  #Crazy Да са ми живи и здрави ама напоследък не им насмогвам на белите  Laughing Стана ми ужасно мъчно и им се ядосах,но като ми докараха един камион дърва и докато ги пренеса и подредя и ми мина.

# 581
  • Varna
Марийче,
Шибидака на чужда кола ли беше? А другия път по яки легла поръчвай. Те сага започват да скачат на тях като на батут. Да си подготвена просто Wink

А за дървата, нямаше ли някой да помага Shocked Като те знам че си 35 кила.... ooooh! Правилно съм казвала за тебе, че си пич....ама поне едно рамо някой да удари бе #Cussing out Иначе малките са още много малки, за да ти помагат за дървата Sad

# 582
Марийче,и тука има два броя такива. Laughing
Днес докато си чатках на скайпа Ивет наизвади всичко от шкафове и чекмеджета.И навсякъде се катери.Поне заспа да си почина малко.Аз излизах замалко ама то страшна работа бе.Бях с дрехите от Пампорово хахах.Ама тука нашата зима няма нищо общо с планината,егати гадния вятър едвам се прибрах.че и за баткото до градината трябва да ходя.Утре хич няма да го заведа ,че не ми се рискува да си счупя ръка или крак. Crossing Arms
Деня не предразполага за нищо друго освен за гледка през прозореца с чаша бяло винце в ръце.
И понеже знам,че всички го обичате:

# 583
Добър снежен ден,Принцеси!
То дето сняг,ами и един гаден вятър.УжасТ.
Натали,само с екипа или и със ските беше Joy
А така,винце.наздраве на вас,дето сте си вкъщи.Аз - довечера.Но да мидим как ще се приберем.
Марийче,с тези палавници край теб остана ли ти мерака за още деца. hahaha
Приятен следобед,момичета! Hug

# 584
МамаР,ски за лично ползване нямам. Grinning
Ти вземи тръгвай,че тука в наща махала взе да става страшнооооо. Nature Snowman Nature Snowman
Гале,как е при вас душата,чета за червен код към вашия край. #Crazy

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 13:49 от Nataliiiiiii

Общи условия

Активация на акаунт