Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 671
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
На вън и тук стана ад  Mr. Green , щото много годен тоя вътър, трупа и веее.  Едвам отворих колата, от сношния дъжд и после тоя студ всичко е сковал....добре че багажника и се отвоти та от том.... като котка се промуших и я запалих  Laughing , а за портата нямам думи  ooooh! , заливах ключалките с ракията дето туй лято я свари капитана  Laughing , че да мога да изляза от къщи...ама днес никак не ми е скучно  Wink
Марийче, лудориите няма да имат край, въоръжи се мила, с търпение.....а за дървата знам какво е, преди няколко дни и аз мъкнах, ама заедно със моя син  Laughing , поне като пораснат помоща им ще е двойна.
Наталче, не е ли раничко за винце  Wink , до вечерта ако почнем от обяд....боя мръвка ще трябва  Laughing
След малко се преобличам и пак драсвом  Heart Eyes , вали не вали ще излизъм....

# 586
АААА щото пък не сме почвали от обяд ,Весееее.
Хайде знаем се. Laughing
Който е с камина хем фитнес ,хем му е топличко.Аз тук съм набримчила климатика на 30 градуса ,надявам се да не спре тока. Grinning
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4505471

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 14:13 от Nataliiiiiii

# 587
Привет и от мен.    Hug
Наталка- При нас тук вали красив сняг,но градът е блокиран и пътищата са затворени.Сутринта със зор закарахме децата.Доста хора сутринта ходиха пеша на работа,че нямаше транспорт.Духа гаден вятър.Машините чистят,след тях навява.

Маме- чакаме да тръгнем всеки момент,но все се отлага.Последно е за утре,но пътищата са ужас и летище София отложи доста полети.Чакаме да видим какво ще решат.
НИе в къщи си направихме сами проблем.   af    За Нова година от Интернет доставчика ни спечелихме голяма готварска печка.Но тъй като не ни трябваше,се чудехме какво да я правим.Сменихме я за вградена фурна,старата да я занесем на село.Но се оказа че шкафовете не съвпадат.И решихме да сменяме шкафове.Докато ни направят проект,мъжът ми разбра че ще тръгва на път и реши сам да си ги сглоби за по-бързо.Сега цялата къща е в дървении,нямаме мивка в кухнята и пералнята не работи.А трябва да гласим и багаж....""Намерихме копче и решихме да си купим балтон""
   Оплаках ви се.Отивам да правя поне компания на мъжо,като не мога да му помагам.    action032

# 588
""Намерихме копче и решихме да си купим балтон""

newsm09 ooooh!

Привет,  Hug

Делти, благодаря за чайчето и кафенцето. Днес съм и на двете  Mr. Green

Натали, добре сме с Еди, малко ни е скучно в къщи, но няма как в това време. Утре сме на консултация, та ще излезем за мъничко. Надявам се и времето да меко и без вятър.  Rolling Eyes
ейееее, какво е това 30 градуса, аз повече от 22-23 в това време не вдигам  Crazy

хехехе, Весе, голямо шмугване си му направила в колата  hahaha Joy

Мария, купона както се казва е при вас!  hahaha Никак не ти е скучно, а ти три дечица ли имаш, каква е им е разликата? Щото сякаш две лентички виждам в подписа ти през една година, но "малката"  newsm78?

# 589
Бялата приказка на вън напомня за онези вълшебни детски времена когато се събуждаш рано сутрин, поглеждаш през прозореца и за един миг си представяш какъв великолепен ден ти предстои... Приятели, градинки, паркове, шейни, найлони, снежни човеци, крепости, и на края се прибираш след 20:00 часа за да сложиш снежните ръкавици на парното и отделиш 5мин да погледаш парата, която бавно излиза от ръцете ти Simple Smile

Гери Сян,обичам да ми е топло и мразя да се навличам в къщи. Grinning

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 15:21 от Nataliiiiiii

# 590
  • Varna
Тая бяла приказка ми напомня за милата ми бабичка...да спи в светлина...Със вкусните и мекички....със разкошните и дърпани баници...... с чая от липа....и с други неща, но не искам да си припомням, че ми
става много, много тъжно. Тя ме обичаше наистина много,..... при нея се чуствах, дете.

# 591
Здравейте принцеси! Hug
Голям студ е навън-едвам отидох до магазина.Силен вятър и много лед има в нашия квартал.
Аз съм духалката в краката и се чудя как да стана и да отида да взема малката от градина.
Марийче,четох за подвизите на твоите малчугани.Но няма как деца са все пак,да са ни живи и здрави.Моята какви бели ми е правила-направо не искам да се сещам.Преди две години от инатлък и кривотия взе, че счупи с главата си стъклото на вратата на хола.Преди няколко месеца реши да си изсмуче мастилото на един химикал.Каза,че без да искала го е направила,ама достатъчно ми беше да ми вземе акъла.Та така де-и при нас приключения безброй.
Весе,добре че си успяла да влезеш в колата.Нашата е паркирана пред входа и вече цялата е навята със сняг.Чакам мъжът ми да си идва и да започне да рине снега.

# 592
  • Varna
Хайдееееееееееееее...код чИрвенУ ooooh!

Да не си в мУретУ, сИга Praynig Господ да ги пази момчетата и Свети Никола Praynig

# 593
Хайдееееееееееееее...код чИрвенУ ooooh!

Да не си в мУретУ, сИга Praynig Господ да ги пази момчетата и Свети Никола Praynig

ВЕрно ли бе? Shocked Ох, Дано Господ ги пази!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Делти, твоето момче на къде е?

Натали, ми ние не сме се навлекли, ама не е студено.. то честно казано, на мен нещо ми стана по отношение на температурите откакто родих  #Silly

# 594
  • Varna
МойтУ в БалтийскУтУ мУре....и там сЯ еееееее ooooh!

# 595
Оффф аз за първи път да се зарадвам,че моя е чак в Австралия.
Гери Сян,и аз така бях докато кърмех ,но вече не е така пак си станах зиморничава.

# 596
Привет снежинки Grinning!
Прибрах се, вятър, лед, страшна работа, уж чистят улиците ама в това време как да изчистят.
Всички ли сте вече по домовете, Гали, прибрахте ли децата?
Вали, Мария, смешно ни е на нас сега какви бели правят хлапетата ви, ама като ни е на главата много им се ядосваме.
Хубава вечер!

# 597
МойтУ в БалтийскУтУ мУре....и там сЯ еееееее ooooh!

оооххх, мойто момче върти в Бискайския и Антлантическия..

# 598
  • Varna
Голям купон е в Биская....................

# 599
И аз да се присъединя ..... Praynig  господ да пази момчетата ни!
 Много съм притеснена, днес се чух с морския, утре ще минават Босфора....били в графика, тръгват за Русия .....каква е в Черно море сега, дори и не ми се мисли.....опитвам се за друго да мисля ама не става.... Sad , сърцето ще ми се пръсне.....дано да утихне малко вятъра....и вълните също....
Ни в Биская, ни в Касписко ни в Черно море.....май най добре е в това време да са си  при нас.....ама каква да се прави професия...някой трябва да доставя продукти за хората по света....

Общи условия

Активация на акаунт