Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 565
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
 Praynig за всички моряци!
Гали само лафа за 'то човек каквото сам си направи и цяло село не може да му го направи'  Laughing .Инъче и аз след невероятно обикаляне,четене,сравняване и куп чудесии отнели ми 2 години  ooooh! днес си поръчах кухнята и вдругиден ще отлепям към Пирея да поръчвам техниката,мивка и плочки.
Гери две са ми тазманийските дяволчета,Панайоти е големия,а Хриси е дребната и в момента са заети с опити да потрошат и спалнята  Laughing
И по едно греяно винце от мен

# 601
  • Varna
Марийче,
Благодаря ти  bouquet

Веселче,
Тази вечер много молене и дано ни чуе дЕдо горе Praynig ...на мене ми е свито от няколко дена......

# 602
Момичета,бог да пази момчетата ви! Praynig
То сигурно до 2-3 дена ще утихне ама......

# 603
  • Varna
 Наталче Hug

# 604
Марийче,благодаря за винцето.Тук е такава фъртуна,че не се вижда нищо.Само сняг и вятър.
Не знам утре как ще е.
Момичета,за всички морски,независимо къде са PraynigДано при тях няма такъв вятър.
Гали,как е при вас,лоши неща казаха по ТВ.
Спокойна нощ желая на всички и до утре. Hug

# 605
аз няма, няма и въртя да видя къде е кораба...  Confused Дано имате възможност и вие да наблюдавате!  Hug

# 606

Добро, добро, много добро утро!!! Пожелавам ви, днес да имате по малко от всичко, което пожелаете! Изживейте този ден по най-красивият начин, заради снежни моменти от щастие, влюбени снежинки в изобилие и много много красота...
Слагам и кафенце. Hug

Как са вашите момчета,имате ли връзка с тях днес?

# 607
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ wavey

Искам да съм мечка....да заспя само за 10 дена и да пропусна тоя купон.....отвънка ooooh!
Нати
Страхотно кафенце със каймачИ thumbsup  bouquet

МойтУ мУмче не се е обаждало, но си го сънувах.....не мога да кажа, че сънят беже УбаФ Rolling Eyes

# 608
Добро утро!
В този леден ден няма нещо по-хубаво то чаша горещо кафе, Наталче ще пийна че и ще повторя  Wink
Делти, в книгата на Ванга бях чела, когато сънуваш нещо .....сутринта пускаш водата на чешмата и разказваш само на нея съня....да утива с водата и всичко ще е наред  Peace
Капитана ми пратил майл, сутринта страхотна буря имало но Босфора ....настанало паника, както казва той и за сега няма да минават, дано и утре там да останат....че да не се тревожа допълнително....
Тук вече спря да вали, ама вятъра е ужасен и продължава да навява....днес ще си стоим на топличко, ама довечера съм на РД на една приятелка и ще трябва да изляза  Wink , че и на фризьор ще ходя  Laughing

# 609
Добър ден,  Hug

Ние днес сме с баба в къщи, тя не отиде на работа заради снега, а и ние не отидохме на консултация, отложихме я... но аз се възползвах и отидох навън да се поразтъпча и да подишам малко свеж въздух - добре ми подейства  Mr. Green

Делтиии, аз също сънувах мойто момче, и моя сън не беше хубав, но не беше свързан с морета и океани... Tired
Дано всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig Praynig

Аааа черно море съм била февруари месец в него.... на излизане от Босфора, бяха ни предупредили, че имало страхотна буря и че сме луди ако тръгнем да излизаме, но излезнахме. Аз се шмугнах в леглото и исках да заспя, за да пропусна тая "весела" част, че никак  нямаше да удържа, като се знам.... тааа зачаках аз... ми нищо... едно слънце, едно равно море - просто КЪСМЕТ! Mr. Green Дано и твоето момче Веси, го има!!! Както и всичките ни момчета де  Mr. Green Praynig

А това за съня и водата, не го знае,  bowuu

# 610
Здрастиииии,снежни принцесииии!Много е хубаво навън,ама само да не духа този вятър бееееее!!!Издуха ми всичко дето беше навън и ще влезе още малко в къщи!!  coldИ на всичко отгоре ,докато се натуткам да вляза сутринта при вас в темата и.....ми спряха тока.Сестра ми живее в нашата махала и от снощи в осем им отрязаха тока и.....още нямат.Каза,че станали майстори на таблата и се чудели вече за какво да се скарат двамата,щото и темите за караници им свършили. Joy Joy JoyКакво са правили хората едно време без телевизор newsm78 На мен обаче ми го пуснаха след малко,а аз използвах да се развихря по двора,защото имаше една пряспичка на вратата.То не че ще мога да я отворя-от снощи е замръзнала и не мога да вкарам ключа в нея,а сигурно и самата врата е замръзнала.Ама....сега не ми се мисли за това.
Веси,действай по купоните,щом можеш-не пропускай.
Дано времето на морските да е добре,че там всичко е много сложно,ако времето е кофти.Моите двамата ги чух,засега са добре.В средиземно море е нормална обстановката при малкия морски,а големия снощи ми се обажда и пухти от горещина-те са в пристанището и не се дишало от задуха.Така ми се иска да съм таааааам,на топличкооооо. smile3518
Не искам зима,искам да ходя само на зимен курорт,когато ми се прииска някъде дето има сняг!!
Хади за сега чао!!Отивам да се помотам още малко да изпростея и после хващам книжката. newsm79

# 611
Наде, ти цели двама моряци ли имаш - баща и син или?

Ох, сори, че така разпитвам, ама нали съм си кадет във темата  Mr. Green Blush

# 612

Ха наздраве! Пък нека да вали  Wink

# 613
Весииии,аз не съм по месото,ама това дето си го сложилааааа с това червено винце,няма да му простя ,ако е до мен.Точно зимен натюрморт newsm53 Наздраве!
Гери,правилно си разбрала. newsm10 От миналата година са вече двама, newsm53 юнака наследи професията на тати и ...сега ги мисля и двамата.В момента и двамата ги няма,но малкия морски днес ми каза,че около 5.02 ще му пращат смяна и се връща за почивка. newsm53
За сънищата зная,че до обяд не се разсказват,не зная защо. newsm78

# 614
  • Varna
За сънищата отдавна знам, че не се разказват до 12 часа на обяд...та затова само споменах, че не беше баш УбаФФФ...

Днеска простях на поразия и  newsm71  food002 newsm75 newsm79 newsm28  обаче сЯ люскам едно каЙве след като се наобядвах.
Моята фризьорка днеска не беше на работа, та сЪ чудя, дЪл и утре ще си стои у тяФ newsm78 а моята куфалница е побелялааааа. ВетърО стихва, около нас има сняг но не е чак толкова много, че да не могат да вървят коли, рейсУвИ и Ора. Щеше да е дори бомба, ако не ни плашат и със тези зверски температури, които идвали от утря ooooh! и ще продължат и другата седмица #Crazy

ХаДи на каЙветУ   

Общи условия

Активация на акаунт