Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 566
  • 725
  •   1
Отговори
# 90

Добро утро!!! Хайде на закуската!!!
Наде, имаш напредък - нали си започнала да лягаш по-рано, сега остава и да успееш да ставаш в 7 и ще си отличничка. Приятно изкарване в София!
Делти, аз съм си такава всеотдайна, а и знам колко е тежко да се справяш с проблемите, когато половинката я няма, за това й гледах да й бъда опора на моята приятелка в тези моменти.
Вал, чакаме отзиви, дано са ти улучили цвета!
Хубав ден!

# 91
Добро утро! Hug
Мим,каква е тази толкова изкушаваща закуска newsm78Отидоха ни диетита,но пък ще си запазя и за обед.
Аз чак сега пих кафенце,че сутринта ходих да ми вземат кръв,профилактичен преглед.Нашия д-р и много стриктен,не пропуща година,а и дава направления.
Бала птица,ей сега покрай празниците ще минат дните.Но пък за пролетта и лятото ще си е дошло мъжлето.
Та като е през океана,връзката е по-трудна,зависи от политиката на фирмата.Не всяка позволява ползване на Интернет.Той в коя фирма и като какъв плава?
Защото ние  сина го чуваме само по сателтния телефон или по мобилния ,когато са в Европа.Сега минават Атлантика.
Наде,ще разказваш за Софията като се видим.
Делти, Winkтакива сладурчета ли ще са  бъдещите ни  внучета. Grinning
Келсон,и да почерпиш с палачинките  bouquetза старанието
Веси,Вали,Натали  Hug и за вас.
Хубав ден на всички момичета newsm10
Ох,отплеснах се,sorry

# 92
  • на морето
Момичета, добър ден!

Ето и аз да сложа палачинки, не само да ви говоря Simple Smile

# 93
Здравейте момичета!
Много богати и обилни закускии, недейте така....няма да ни станат тоалетите за празниците  Wink , тъкмо съм свалила някое кило  Laughing .
Да знаете и мен как ми се ходи някъде на шопитг  Wink , тук няма какво да се купи и затова подаръци няма да правя  Wink , пък и моето голямо синче на парички се радва повечко  Laughing

Днес ще се отдам на мързелуване, че в това гнусно врем никак не ми се излиза.....
Хубав ден на всички  Hug

# 94
Добро утро!
Келсон,потекоха ми лигите но 2 кг съм отгоре и е редно да си затворя устата. Laughing
Бяла птичка,3 месеца ако е си е чудесен контракт просто,значи има вероятност още пролетта да си дойде. Grinning Моя е 2 на 2 ,тоест малко повече от 2 идва ,но пак много бързо минава времето докато тръгне и си идва. В коя фирма плава?Аз покрай двете деца направо не го усещам това време.
Днес ми е хубав ден с хубави ангажименти.Отивам малко да се понаправя.
Хйде хубав ден момичета! Hug

# 95
Здравейте момичета newsm57 днес съм по добре....
Милото пътува към Теко.Абе пишем си всеки ден писма ...ама ...като не си е до мен да го гушна.Не се оплаквам де...имало е случаи в седмицата веднъж сме се чували, ей тогава направо бях #Crazy
Ама тия палачинки ...направо лигите ми потекоха.Утре ще метна и аз едни...хем и синчето ще е доволно smile3521

Усмихнат ден на всички  smile3548 морячки.

# 96
Днес се бяхме наканили да ходим към центъра да се снимаме с коледната украса,но като гледам нищо няма да стане,много гадно вали:(
Бяла птица,тази фирма Теко под норвежки флаг ли е?

# 97
  • Varna
Бяла птичке,
Ти голям късмет с такива контракти и то на танкери. Де ги има тия контракти точно на тия кораби бе #Crazy Радвай сЪ и не тъжи. От скоро пишеш и може да не си ме и чела. Ама ако си чела тайничко, си чела, че моя за четири месеца и нещо, я сме се чули четири пъти, я не. Така, че има и такива ситуации. ГорЯ глЪвЪтЪ и не увисвай нос. НЪл е жив, от това по важно няма!!! лЯтУскЪ шЪ смИ с тяФ Wink

Наталче,
Ми то тука при нас на центрУтУ не е спряло да вали. По добре, че сте се отказали да идвате. Много досадно и мокро ooooh!

# 98
Днес се бяхме наканили да ходим към центъра да се снимаме с коледната украса,но като гледам нищо няма да стане,много гадно вали:(
Бяла птица,тази фирма Теко под норвежки флаг ли е?

Да под норвежки.

DELTA_DELTA    #Crazyей на това му викам аз "как се каляваше стоманата"
ох.....да лятото hug

# 99
Делтеееее,знаеш ли,че моят мъж е бил с твоя на един кораб 2000 год.по това време на ''Персенк''.Света е малък Grinning
Разбрах,че е много готин капитан. Simple Smile

# 100
Офффф Русалчици, да ви се оплача  Sad , както имах намерения да си мързелувам тъй и си докарах много главоболия  ooooh! . Тръгнах на моити свекър и свекърва бойлер да купувам....чи стария фира дал и пред магазина на равното немога да запаля мичубишито.....акумолатора и той се скапал тотално.....Стоях половин час на студа  Crossing Arms  докато намеря кой да ме бутне, абе кви са тия мъже  ooooh! като чуят за тежка работа бягат  hahaha  , накрая добре че мойто дете се прибра от Варна и оправи положението, сега и нов акумолатор купихме...големи подаръци направих за Коледа на къщите  hahaha . Тук още сутринта спря давали, но пък северния вятър е жесток,  идва студа.

# 101
Хоп троп завърнахме се ние.Да изпреваря делтито да се похваля,че случайно се засякохме тази вечер на Кончето. Party Ходихме да се снимаме с коледната украса на центъра.На Кончето моето малкото не спря да шари насам-натам ,добре че бяхме седнали долу и нямаше освен нас други хора.Замине ли мъж ми как ще идвам на срещи незнам.
Весе,това е то мъжете са по-страхливи от нас.
Хайде хубава вечер принцески! Hug

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 20:11 от Nataliiiiiii

# 102
  • Varna
Веселче,
Добре, че дошло детенце Praynig А на твоят съпруг състрата, май мъж имаше бе....или сЪ лъжаааа newsm78 И си мислех за тебе днеска като ходих на козметик. Точно до козметичката има един магазин който трябва да ти покажа или да покажа на всички ви Wink

Наталче,
Много ви се радвах, като ви видях Hug Големи сте сладури всичките, а на мъж ти му личи, че е много, много свястно момче, голям симпатяга. Много позитивен ми се видя newsm10
А, за моят съпруг...благодаря ти мила за хубавото мнение. Аз знам, че е такъв, защото много пъти го търсят моряци за да искат да пътуват с него. Доволни са, че е строг, но е много принципен и уважава много екипажа си.

# 103
Принцесии, петък вечер и тук голама тишина..... Wink
Завид, завид на Делти, Наталка и всички варненси момичета.....тука у наше село голяма скука  Sad
Седя си аз тука пред лафтофа и се чудя кво да правя  newsm78 , вече ми е по леко като чух морския, и си викам да видя момичетата кво са писали, че удеве в яда си нищо непрочетох  Rolling Eyes
Бяла птица, мила, да не си объркара нещо името, щото моя щеше да ходи в Teekey Shipping Company, канадска е, заплащането е добро, 4 месеца на море 2 на суша заплатата върви нон стоп, ама като разбра че  с индийци трябва да  работи моментално  отказа....Всеки си има предпочитания, пък и позицията му позволява да избира....всичко е личен избор.
Ние, моряшките жени сме длъжни да ги подкрепяме във всяко едно отношение, щото няма по-смели, по-силни и в същото време по-нежни и раними мъже....Абе с една дума - нашите са най-най-най-най-най.....
Лека нощ и сладки сънища Принцеси!

# 104
Добро утро!
Весе,жалко че не си от Варна наистина.Аз като съм сама с децата също ми доскучава понякога и невинаги си намирам компания ,понякога излизаме с децата сами.
Бяла птичка,ти с какво се занимаваш работиш или си домакиня?Мъжа ти на каква позиция плава?
То май човек ако работи по-бързо минава времето и не остава време за песимистични мисли.
Днес се очертава хубав слънчев ден и сигурно ще излезем,че от утре дават май застудяване.
Делти,и аз се радвам много че ви видях. Hug
Хубав ден от мен момичета и бъдете усмихнати!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт