Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 567
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • Varna

Hug

Днеска времИтУ....разкошТ smile3508 кО шЪ гУ праЙм, а newsm78 Какво да нападам след като си приключа задълженията у дома още сЪм зачудена Wink

# 106
Ще се мятаме по разходки из центъра и морската градина току виж пак сме се срещнали! Grinning

# 107
Ехоооо,да се разпиша и аз,преди да сме отпрашили за тази вечер.Ще ходим на юбилей на много близък приятел.Днес малко се поразходихме,че трябваше да купим подарък.То времето беше разкошно,само за разходка.

И да почерпя.От вчера си имам официално дипломиран магистър по икономика - дъщеря ми си взе дипломата.Разказа,че церемонията била доста тържествена и беше много доволна.Засега каза,че спира с учението.
Хубава вечер,Принцеси!наздраве!

# 108
  • на морето
MameR, честито дипломиране на детенце! Успехи в професионални и лични аспекти!

Какво хубаво време при вас? При нас тук по-на юг от Варна такива ветрове се вихрят, че отложих пазарът за утре. Но както го дават лошо време - да видим до къде ще я докарам с подаръците за Коледа.

Веселче, а мъжът ти сега на какви контракти е и в каква фирма? На постоянна заплата ли е? Както заговори за индийците и се сетих, че баща ми имаше един рейс сам на кораба с цял екипаж индийци. Повече не се качва с такива Simple Smile

Тук днес е съботно мълчаливо, но като застудее ще сме по-честичко заедно във форума.

# 109
Маме, няма нещо по хубаво от това , да са та живи и здрави децата, въпреки че вече са достатъчно големи и всеки има добра професия, те ще си останат на мама децата.
Тук вече заваля и северния вътър донесе студа, ама това не ми пречи тази вечев да изляза и да се повеселя с пиятели  Wink , тъкмо ще обсъдим програмата за новогодишните празници.
Келсонче, пътува за гърци , договорите им са за 4 +1 , ....заплатата е прилична  Wink , но само в рамките на договора.
Хубава вечер Принцеси!

# 110
  • на морето
Веселче, и моят мъж беше при гърци, условията такива. Да не би да говорим за една и съща фирма - Стамко?

# 111
Келсонче,  за THENAMARIS, те само танкери имат. Все иска да ги сменя....ама нещо на другите места битовите условия не му допадат  Wink . Тези поне са им сравнително нови кораби най много 5-6 год....а и подновяват парка.

# 112
Здравейте принцеси. Hug
Аз едва сега сядам на компютъра.Приключих с подаръците за Коледа и сега чакам с нетърпение празниците.А каква лудница беше днес в Моловете,направо нямам думи.Толкова много хора на едно място не бях виждала.
Маме,да ти е жива и здрава щерката.Много успехи в професионален план.
Весе и аз имах подобен проблем преди два месеца.Колата отказа да запали пред входа.Бяхме тръгнали със синът ми към центъра.Добре,че имам свекър,който само докато му звънна и на 10-та минута пристига.Видя ,че акумулатора се скапал.Веднага го бутнаха комшиите,запали и отиде да ми смени акумулатора.След един час вече проблема беше решен.
Лека вечер на всички. Hug

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 17:03 от valivana

# 113
Здравейте!
Маме,честито на момичето,жива и здрава да е!
Весе,твоя не беше ли във Ви шипс, или аз нещо съм недоразбрала?
Днес май беше последния хубав ден и ние бяхме цял ден навън с децата,от утре го дават застудяване,ветрове. Sad Много мразя лошо време.
Спокойна вечер от мен!

# 114
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮ, Русалковите ПринСескиииии Hug
Най - сетне и аз си довлякох четрибуквието тука, ама фул дей и нямаше как. Важното е да не отцъствам от сИдянкЪтЪ Wink

Първо да кажа докато не съм забравила, че забраЙФ....Та БатЮ вчера като е ходил да внася парички в банката на сметката за Капитан Собаджиев, касиерките там са му казали, че вече морските  започнали да внасят парички. Много, много се зарадвах. Дано съберат колкото трябва и да му помогнат на Собата.

Пък моя миналият рейс е бил с индийци и много се е разбирал с тях. Никакви оплаквания е нямал. Много изпълнителни били и те и филипинчетата. Сега на тоя новия кораП, да видим кЪк шЪЙ хЪвЪтЪ newsm78 Тази вечер кораба пристана на кея, вижда сЪ от тИрасата ни. Ама както вали, май няма сЪ тУвариииииии Wink Ако откара така дъжделивУ, царевицата няма могат да я метнат. Ако е решил дЕдо Боже...може за 24 да са си тука....ама каквото, такова.

На Мамича, на щерката Честито. Знам, че има хубава работа детенцето и от сега. Ама пак да пожелая добра реализация. освен това добри колеги и свестни шефове!!!

Ай, по Ино вИнце за отскот и блясък в очите Wink    Морско розе, кО шЪ каЙтИ, а Wink

# 115
  • Varna
кЪт вЪ приспаФ снощи, да взема сИга да вЪ събудя Wink

ДобрЮтрУУУУ Hug

Днеска вече по светлото видях кораба на мъж ми през балконЯ....и ....ми сЪ сви под лъжичката Laughing Няма лабавУУУУ...шЪ сЪ тръгва скорУ. Туко що си го изпратих да приема кораПчитУ.

# 116
Добро утро!
Делти, страхотна си  Hug , приятно е да пиеш кафето си в добра компания. Днес хич не ми се ставаше и се поизлежавах  Laughing .
Наталче, снощи писах за компанията корабособственици, иначе в БГ посредниците са с къкви ли не имана....при нас е припоръчително посредник, така по-лесно става с намирането на работа, поне що се отнася за търговския флот.
Днес в тоя вятър се очертава голямо лежене пред ТВ  Wink
Приятен ден!

# 117
Привет, русалки!
Малее, от петък не съм влизала и не мога да ви изчета Simple Smile Аз бях на купон в петък вечер с колеги от предната ми работа - от Икономически университет. Все ми се обаждат за събиранията и ми става много мило, че не ме забравят. Хубаво си изкарахме, много весело, с много спомени. Обаче от вчера сме метнали стаята на момичетата (тя остана само) и приключваме с ремонтите. Избраха си тапети - на два цвята ще ги правим - две по две стените ще са различни, и диван купихме, голям и красив - вече не искат детска стая, а като за големи, ама те са си големи вече Laughing. Сега мъжо лепи тапети и аз претичвам ту при него, ту при вас, ту в кухнята. После щерките ще започнат с подреждането.
Мамич, честито ти дипломиране на щерката, много професионални успехи й пожелавам и да се занимава с това, което й доставя удоволствие. 
Делти, как си, кога ще тръгва батю? Дано му е добър кораби и свестен екипажа Simple Smile
Весе, как е времето, при вас винаги е по-студено?  

# 118
  • Varna
Мим-че,
Гледам вече приключвате с ремонта.  За Бъдни вечер виждам, ще имате и нова детска...пардон ГоспоЙчна стая Wink А БатЮ до 21 трябва да си е бил камшика....и Благодаря  bouquet Дано екипажа му е свестен като предишния. Много си ги хвали предишните момчета, но така се случва, че няма да е с тях...щото нали виждаш качва се доста по- рано.
Виждам, че имаш и свестни дечица, щом не чакат мама да им подреди newsm10 Да са ти живи и здрави!!! Никога не си се оплаквала от тях. Все така да вървят умни и добри деца, да не ви създават големи проблеми. То без проблеми не върви живота, но да са такива обикновенички, мънинички Grinning

Аз, май ще си бия камшика и ще ида на едни тренировки. Днеска са от 14.30 часа. Да не тъпея у дома. Не ми се готви, някак си ми е едно...абе знаете как е пред заминаване.....само простях newsm75 newsm79 newsm28 и  wash hang
Обади се едно приятелско моряшко сИмествУ да ходим на каЙве след обяда, ама моя май няма да може да се прибере до тогава. А и не ми отговори на звъненето. Та това от мене ....по къснУ пак шЪ вЪ наобиколя Hug

# 119
Привет дами!
Делти,кураж мила с теб сме всички! Hug
Ние днес бяхме до мола с цялото домочадие,такъв народ такова нещо ,пазаруват хората предколедно.Приключихме вече с подаръците ,днес беше и последния за мен и сме готови за празниците. Simple Smile
Тези дни съм си поканила една приятелка на гости да снимаме малките принцеси в коледни костюмчета,нейното детенце е с един ден по-голямо от моето ще бъдат като две снежанки. Simple Smile
Дано не разпердушинят елхата,че сега е качена нависоко и ще трябва да я сваля. Simple Smile
Спокойна вечер от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт