Днеска времИтУ....разкошТ
кО шЪ гУ праЙм, а
Какво да нападам след като си приключа задълженията у дома още сЪм зачудена

наздраве! 
, тъкмо ще обсъдим програмата за новогодишните празници.
, но само в рамките на договора.

Тази вечер кораба пристана на кея, вижда сЪ от тИрасата ни. Ама както вали, май няма сЪ тУвариииииии
Ако откара така дъжделивУ, царевицата няма могат да я метнат. Ако е решил дЕдо Боже...може за 24 да са си тука....ама каквото, такова.
, приятно е да пиеш кафето си в добра компания. Днес хич не ми се ставаше и се поизлежавах 
Аз бях на купон в петък вечер с колеги от предната ми работа - от Икономически университет. Все ми се обаждат за събиранията и ми става много мило, че не ме забравят. Хубаво си изкарахме, много весело, с много спомени. Обаче от вчера сме метнали стаята на момичетата (тя остана само) и приключваме с ремонтите. Избраха си тапети - на два цвята ще ги правим - две по две стените ще са различни, и диван купихме, голям и красив - вече не искат детска стая, а като за големи, ама те са си големи вече
А БатЮ до 21 трябва да си е бил камшика....и Благодаря
Дано екипажа му е свестен като предишния. Много си ги хвали предишните момчета, но така се случва, че няма да е с тях...щото нали виждаш качва се доста по- рано.
Да са ти живи и здрави!!! Никога не си се оплаквала от тях. Все така да вървят умни и добри деца, да не ви създават големи проблеми. То без проблеми не върви живота, но да са такива обикновенички, мънинички 
и