Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 569
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
 Hug Hug Hug Здравейте момичета!!!!
От два часа съм в къщи и познайте какво правя,освен,че гледам с едно око филма?????На компютъра съм естествено bowuuизчетах изтърваната седянка,на морския мейла и сега почвам да се отчитам!!! newsm78
Изкарах си страооооооотно!!!Работих и купонясвах,купонясвах и работих и сега малко почивка до следващия купон!!!!Очаквам с нетърпение нашта сбирка да се наприказваме!!!
Маме, попътен вятър на дипломирания магистър!!!Успешна реализация!!!! fingerscrossed
Мимче,много е хубаво за празника като смениш дизайна в къщи-миналата Коледа я правихме тази гимнастика,беше малко изнервящо докат свършим,ама поооооосле беше чудесно!!!!Да ви е уютно и спокойно по празниците в сменения дизайн!!!
Веси,като те стегне шапката натискай газта и идвай бе!!!40 минути докато дойдеш и ще сме спретнали нещо!!!Сега поне идва празничното мотане!!!
Аз спирам, да се словоизливам!!!
Айде,лека нощ на всички!!! smile3524

# 121

Добро утро!!! От мен кафето, че без него не мога да се събудя сутринта.
Наде, страхотно е че си изкарала добре, заредила си се с емоции Simple Smile
Натали, да направиш снимки на снежинките, да им се порадваме и ние. Делти, постарах се да възпитам добри деца и май ми се получи Simple Smile, естествено и те ме ядосват по някога, имаме си малки разправийки, но без това не може Wink
Ние вече официално приключихме с ремонтните работи, снощи окрасихме и елхата, след това включихме осветлението, запалих ароматна коледна свещ и си сипахме с морския по една чаша вино. Голям кеф Grinning

# 122
Добриутроооооо!!! newsm03 newsm03 newsm03Благодаря ти Мим,за кафето!!От мен една хубава мотивираща песничка в този дъждовен ден.Да ни е слънчево в душата през цялата предстояща предколедна вълшебна седмица!!Правете списък на всички желания,които искате да ви се случат  love001  love001  love001

# 123
Добро утро!
Наде,добре си си дошла,липсваше ни! Hug
Миме,това е идеята да направим хубави снимки ,само че нещо са болнички тоест майката на детето и се надявам да оздравеят до петък.
Делти,мила като ти е тежко звънкай за кафенце ,докато е тук мъжът ми винаги мога да изляза.
Днес имам работа към колхозния и като гледам какво време е навън хич не ми се излиза,но ще ми се наложи.Желая ви една страхотна седмица ,нека да сме здрави и всичките ни мечти да се сбъдват!
За всички ви по една  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 124
  • Varna
Опаааа, Надето, се прибралУУУ wavey

Мим-че,
Едно, че кафнцето ти е страхотно...и друго, така хубаво си описала краят на ремонта, пиенето на винцето, че се усмихнах на това описание въпреки това дъждовно и сиво време. Представих си ви и двамата на диванчето с вино във ръце, светнали очи и погледи на ФлИбени котараци Wink. А за децата си намерила правилния подход, явно знаеш някак си как да извлечеш хубавото от децата. Щото нЪл знаЙш, че има добри родителе, а с дечицата някак си не се получава,.....незнам как става, ама става. Обаче ти и всички останали тука, които чета като пишете за вашите наследници...Явно сте благословени с добри деца и сте усетили как да възпитавате и действате.

Наталка,
И аз имам работа към Колхозния но няма как, трябва да ходя да пазаря за ДелтУФ това онова.

Хубава ден и успешна седмица Hug 

# 125
Добро утро и от мен,Принцеси на моретата и океаните!
Сърдечно ви благодаря за поздравите и пожеланията към моето пораснало момиче Hug
Надявам се да върви успешно по пътищата на живота.
Радвам се,че всички сте изкарали приятен уикенд.Усещам в постовете ви коледното настроение,нищо че е мрачно и дъждовно времето.
Аз пък вчера за малко станах от Принцеса Пепеляшка,но трябваше най-сетне да приготвя коледните сладки.
Заповядайте,да има с кафето на Мим.
Аз изчезвам,че имам задачки.
Приятен ден на всички!

# 126
Делти,аз се завърнах иначе можеше да пием някъде по едно каЙве. Grinning Важното е,че каквото търсих си намерих.
Много лошо време ,но да маме подгонило ме е коледното настроение. Flutter
За децата гледам си говорите,аз казах за моето голямото, много се промени той след раждането на бебето.Сигурно ревнува незнам.Угаждаме му всичко и той вечно недоволен,вече обръщам другия край.Иначе тук едни съседи го канят постоянно на гости и после се спукват да го хвалят,с хората е много послушен явно, но не и в къщи.Я да ви питам къде правят хубави погачи,трябва да носим в детската градина една за тържеството с дядо Коледа на 21.12 .

# 127
  • Varna
У нас  Wink LaughingНаталче newsm47
Обаче точна на 21 от сутринта ще бягам по задачите на мама си, след това мама Принцеса шЪ я водя на зъболекар, че сама нИ можИ....Иначе щях да ти избича Ина прекрасна погача.

# 128
Здравейте принцеси. Hug
Независимо от мрачното и дъждовното време,аз пак бях в движение.Ходих да пазаря и постепенно да се подготвям за Коледа.Като видях прогнозата за предстоящите снежни дни,реших по отрано да я свърша тази работа,че после не ми се обикаля в студа.
Наде,добре дошла!Липсваше ни!
Маме,сладките са страхотни!
Натали и моя син ревнуваше от малката,независимо,че са с голяма разлика.Но това беше в началото,сега вече започна да влиза в правите пътеки.То и ние му угаждаме,обаче на моменти много ме ядосва.Надявам се по-бързо да отминава този период.
Лека вечер на всички.

# 129

Хайдеееее,ставайте,принцеси-днес аз давам чая Hug   love001  !!!!
Бате Емо каза,че ще почва да вали сняг и във Варна и ще е бяла и варненската Коледа!!  Nature Snowman
Изваждайте шейните за малчуганите,може и да става за шейна-то във Варна това трудно става,но не е и невъзможно!Пишете го в тетрадката за благодарности,ако имате такава и може да се случи!!!А ако нямате като се съберем ще ви кажа как да си направите!Сега е момента ,когато се случват най много чудеса-по Коледа!!!
Днес е ИГНАЖДЕН!!!!
На 20 декември се чества свещеномъченик ИГНАТ Богоносец, ИГНАЖДЕН.
Игнат е име с латински произход и означава буен, огнен, пламенен.
Празнуват Игнат, Иган, Иго, Игната, Ига, Игне.
Игнат се чества още и на 29 януари, 8 октомври.
 Игнажден е много важен ден. По него се пророкува за късмета през следващата година. Наричат го още Полазница. Който пръв влезе в дома ви ще определи късмета ви. Ако човекът е богат, добър и ви обича, следващата година ще е добра за този дом. На Игнажден се меси пита и се разчупва от хората в къщата едновременно. У когато остане най-голямото парче, той ще има много късмет през годината. На Игнажден не бива да се става от масата. На Игнажден не бива да се изхвърля боклук. Игнажден не бива да ви сварва с дълг. Върнете го преди този ден. На Игнажден не давайте и не взимайте нищо назаем. На Игнажден не се работи нищо. Ястията за Игнажден се приготвят от предния ден. smile3521
Момичета,в четвъртък ще е коледния концерт на военния морски духов оркестър във фестивалния.Вече три години им ходя на концерта,много ми харесва-свирят валсовете на Щраус.На който му се ходи,казвайте!!Ще питам тази година пак ли е вход свободен!!Аз съм там,живот и здраве както се казва!!
Пожелавам ви хубав и спорен ден пълен с усмивки!!! newsm53     love001

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 08:53 от nada8

# 130
Добро утро!
Наде,много хубаво си го написала!За сняг все си мисля,че можем само да си мечтаем като гледам колко е топло навън.
Аз заведох баткото на градина,утре е тържеството с дядо Коледа и аз се вълнувам много.Откак е Ники в тази градина за първи път тържество с дядо Коледа ще бъде с родители,преди все беше само с децата,а някак ме връща в детството.Simple Smile
Тези дни предколедно само валят хубави новини при мене а вчера ми се обади една стара приятелка да ми съобщи,че е бременна и толкова се зарадвах за нея,отдавна чакаше детенце милата.
Хайде хубав ден момичета! Hug

# 131
Добро утро!
Наде,как хубаво си го написала.  bouquet А аромата на чая усетих чак тук.
Натали,това което се е случило на приятелката ти,е коледно чудо.Всичко да е нормално и щастлив финал когато му дойде времето.А на теб Дядо Коледа ще донесе ли на тържеството подарък Wink
Хубав ден,Принцеси! Hug

# 132
Мамич,аз моите подаръци си ги получих преждевременно,освен здраве за цялото семейство и всички мои приятели друго не ми трябва.
И естествено да се събираме с вас само по хубави поводи,които тепърва предстоят. Wink
След Валето аз съм рожденничка. Wink

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 16:40 от Nataliiiiiii

# 133
  • Varna
Не съм първа в темата, не съм Полазаник, но нека да не влизам с празни ръчички...

Днеска трябва да ходя на тренировки, а не ми се ходи защото искам това време да го дам на Коев, докато е тука. Днеска се прибра по рано, защото още не са му сдали кораПчИтУ...Но ходи там, че щели да слагат нова навигационна система.  Обаче не я докарали и той се прибра рано...а аз се радвам за това, все едно се е прибрал от рейс Embarassed Laughing
Та затова се чудя, да ходя ли да се гъна, или да си бъда с момчето newsm78
Май ще  оставя тренировките за четвъртъка, когато Надето ни кани на концерт Wink Пък и сняг ще има, няма да мога да излизам никъде, а сега можем да поизлезем.

# 134
  • Варна

Момичета здравейте..Новичка съм тук...Моя мъж също пътува по тези морета Simple Smile Чакаме бебче на пролет с него Simple Smile Надяам се тук да срещна много сродни души :*

Общи условия

Активация на акаунт