БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-15

• 25 037
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Сега видях, че в едно пюре от круша, което съм давала има оризов грис. Това значи ли, че без да искам съм въвела и ориз и няма нужда да захранвам с оризова каша?

# 106
Въвела си ориз.

# 107
# 108
Моля  Peace. Ема е с идеални мерки  Simple Smile!

# 109
  • София
Здравейте! Сега видях, че в едно пюре от круша, което съм давала има оризов грис. Това значи ли, че без да искам съм въвела и ориз и няма нужда да захранвам с оризова каша?

Колко пъти си давала това пюре? Колко често? Пише ли колко % е съдържанието на оризовия грис?

# 110
Колко АМ трябва да изпива бебе на 9 месеца?

# 111
Здравеите дами аз съм нова в сайта и искам да ви попитам каква марка пюрета бихте ми препоръчали благодаря!

# 112
Колко АМ трябва да изпива бебе на 9 месеца?

700 мл мляко имлечни беше количеството мляко и млечни за деня мисля.

Здравеите дами аз съм нова в сайта и искам да ви попитам каква марка пюрета бихте ми препоръчали благодаря!

На "Гербер" пюренцата са еднокомпонентни и хубави. На "Хипп" също. Взимала съм и на "Сънвал", но детето не ги одобри. Това е моя опит.

# 113

Michael@  Hug

Нямам под ръка в момента бурканчето. Пюрето е круша на Бебивита. Около 3-4 пъти е яла от него и нямаше никаква реакция.

# 114
Момичета, какво ще кажете за прясно мляко Президент 3,5%  за въвеждане като му дойде времето, пише, че е без консерванти, има ли някоя мама, която дава такова мляко? По БДС няма дя купя мляко, защото не вярвам вече в БДС  Sad.

# 115
Тоанто, аз взимам Мегле, немско е и много ми е вкусно. Маслото и сиренето също.

# 116
Аз взимах на Президент. Колко е истинско не знам, но ми харесваше.

# 117
Здравейте, момичета Hug
Аз имам няколко въпросчета и понеже колкото повече чета, толкова повече се обърквам, а и нямам време, та да питам направо Crazy
1.Момата е точно на 6 месеца, само на кърма до преди 10 дни, от тогава почнах захранване с картоф, добавих морков......купих и готово пюре, някъде бъркам ли newsm78
2.Кърмим се 2 пъти, после изяжда не повече от половин бурканче, докърмям и после още 2 кърмения, това ни е режима.Но зацикли на половин бурканче и не иска повече, достатъчно ли и е newsm78 До колко трябва да стигнем на нейната възраст?
3. 5 хранения ок ли са? Щото е бая дебелка Crazy
4. Мъжа ми е купил едни пюрета в които пише че има и ориз, но са от 4 месеца на горе, от тях дали да и давам newsm78
5.Като и правя аз пюрета да разреждам ли с кърма или просто да и дам цица после за по-лесно Mr. Green
Айде стига толкова после пак Crazy

# 118
Не си сбъркала. Въвеждай нов продукт в рамките на 5-7 дни. Това за начало.
Достатъчно е. Някои бебета не изяждат по толкова. Давай колкото й се яде и не насилвай.
Храни я толкова, колкото иска. Вероятно е "бая дебелка" само в твоите очи. Не я лишавай от кърма ако иска.
Пюретата, които е взел мъжа ти може да дадеш само ако в тях има един продукт, който детето не е опитвало. Т.е. с тях да го въведеш.
Можеш да смесваш храната с кърма, но можеш да даваш и да досуква. Както ти е по-удобно. Аз лично бих кърмила.

# 119

Можеш да смесваш храната с кърма, но можеш да даваш и да досуква. Както ти е по-удобно. Аз лично бих кърмила.
Аз също.Така правех.Сега също Peace.
Ако си въвела ориз с оризова каша може да даваш пюретата с ориз.
Примерно ако пюрето ти е броколи с ориз и си въвела броколите може да ползваш това пюре за въвеждане на ориз.
Ако пък си давала оризова каша може да ползваш пюрето за въвеждане на броколи.
Принципа е два продукте не се дават наведнъж ,за да се следи за реакция.
Успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт