ЗАНИМАНИЯ С 6-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 177
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Имам ужасна непоносимост към рапичното олио. ooooh! Толкова да мразя миризмата и вкуса му,че направо ми се догажда.  Sick
Веднъж без да иска,мъжът ми беше купил такова,вместо обикновено олио.И още като полях салатата с него и ми просветна,че е пустата рапица. #Crazy
В Германия доста го употребяват уж като по-неутрално на вкус.Какво ти неутрално,то смърди на треволяци отвсякъде. Crazy

# 121
Добро утро!
Честит празник на малката красива Ния и на мама Нини! Много ви е хубава тортата, сега само си събирам лигите...
Това наистина може спокойно да го вземето и като покана за гости!
Пупитке, браво на твоята Лора! Тя много послушно детенце се оказа май-май. После да разкажешп подробно как е минала почивката на влюбените хаха Simple Smile
Пуци, на Кица май нещо й е дошъл апетита тези дни Simple Smile)
Девилче, докъде сте със събирането на урина, получи ли се този път?
Ние сме скарани с таткото, не си говорим почти. Правим се пред хората на приятно разсеяни, че сме на детски рожден ден довечера. Малкият нощес заспа с мене в 23, разбуди се само 2 пъти. Единият път към 2 и го откара докъм 4 сутринта на игра. Понеже ми се спеше и не можех да го вардя да не се изтърколи от леглото, а натам отиваха работите, го метнах в кошарата, бутнах му няколко играчки и съм заспала. По някое време видях, че и той се е кротнал, заспал, завих го и докъм 6 така откарахме, после естесвено пак при мама на спалнята. Сега се въргаля по земята.
Вчера го сложих на гърнето да ака, напъвам, за да му покажа, а той се залива от смях. Толкова да му бях смешна. Накрая вечера пусна едно висококачествено и количествено в памперса и сутринта пак беше пуснал. Дано като вакараме твърдата храна да започне да напъва малко като ака, че така безшумно ако ги пуска, няма шанс да го науча...

# 122
Ба, неутрално!  Crossing Arms Никога не съм ползвала и не знаех, че мирише. А иначе с готовност отваряше уста Кица и като го усети вече на езика си и присви лице.

Майче, лошо, да се сдобрите. Кица като ака, се чува, а преди това понякога се напъва, ама все не успявам да я хвана.

# 123
Константин като беше по-малък и имаше колики напъваше здраво и се случваше понякога да го издържа на ръце. Ама сега ги пуска големи и безшумни.
Научи се от седмица насам да се прозява с някакъв странен звук. Все едно го дави някой. Много е смешен.
Сега ще се пробвам да сваля количката и да идем с 'дададада дада дадада' на разходка!

# 124
  • Sunshine state
Медената седмица минава рутинно-той ходи на работа,аз по кафетата или чета книжки на спокойствие. Simple Smile Той днес е последно на работа и излиза в отпуска за цял месец,което ще рече здрав сън за мен. Mr. Green
Още не съм я слагала на гърна,иначе избрахме такова на Чиполино.Мисля,като се върне,да започна. Peace
Майче,да се сдобрявате бързо.Аз съм много приказлива и не знам как издържаш да не си говорите.Дори да се скараме,аз си крещя и излизвам всичко,пък после преминаваме към по-тихата фаза,но до мълчание не сме стигали. Confused Поговорете преди рождения ден,да не се гледате там на криво и да си изкарате супер. Hug
Пуц,Кица сигурно е усетила рапицата. Laughing
Хайде аз отлитам.Облякла съм си най-скапаните дрехи,че много мразя  космите по тях след фризьор. Sick

# 125
Майче с 2-я колектор постигнахме успех - после пресипах в контейнер като отрязах единия ъгъл на колектора. Урината ни ок, хемоглобина е 122 - и на нас никазаха, че става за кръводарител. Иначе процедурата с вземането на кръв е бодат пръстчето и след това капка по капка отцеждат в шишенце.
Каза Педка, че може да започна с попара сутрин като въведа глутена и ако искам да пробвам риба да му дам на Диди. За жълтъка нищо не каза, явно мисли, че давам вече. Биха ни ваксината и каза, че следващата е чак на 1г. и 1м.
Тежим 7 250, наддал е 500гр. за месец и е вече 70см твърдо - по нейните сметки миналия път е бил 68см.
За сядането ми каза да не го мисля и че сам ще започне първо да се хваща по-често за кошарата и да опитва да се изправя.
Каза, че вече е нормално детето да яде колкото поиска дори понякога да е по-голямо количеството, имам предвид над 200гр.

# 126

Каза, че вече е нормално детето да яде колкото поиска дори понякога да е по-голямо количеството, имам предвид над 200гр.

Точно това се чудех днес, дали довечера да й дам малко повече каша, щом й се услажда. Не знам какво е нормалното количество чиста каша за тази възраст, рецептата на кутията е за "плодово" ядене, 80 гр. каша плюс 100 грама плодове.  Thinking

Майски, като каза странен звук - Кица пък много се кефи в момента да звукопроизвежда при вдишване. Просто поема въздух със звук, скърца и гъргори, голямо удоволствие!  hahaha

# 127
Пуц аз правя 90-100мл вода с съответното количество каша и слагам 1/2 плодово пюре - около 90гр.
Но миналата седмица имаше случаи да изяде каша с 90мл вода правена и после 130гр плодово пюре на едно ядене - давах отделно кашата от пюрето. Така следващото хранене е задължително след 4 часа не по-рано при нас.

# 128
Аха. Ами значи ще направя довечера доза и половина каша (35 г. на 100 г. вода), пък като почнем плодовете, ще комбинирам. Мислех днес банан да дам, ама нали непланирано въведох тиквичка, ще изчака до утре.

# 129
  • София
Нашата педка пък каза да не давам повече от 130мл пюре или мляко на ядене,това важи и за кашата скоро Rolling Eyes
Ииии малкия пак ме изцока,само едната гърда де,в каква поза е друг въпрос,важното е че засега имаме някакъв бегъл успех...макар и късно Mr. Green

Пуци, аз тиквата готова бе.

# 130
Магнетче, за похвала сте!
Девилче, браво и на твоето кръводарителче!
Пуци, за скарването - това е част от онзи въпрос, дето ми бяхте задали преди няколко месеца за македонския нрав. Скарахме се, понеже не отидох до магазина да му купя кока-кола. За най-елементарното нещо, на което сме на различно мнение, той прави от мухата слон и става олям скандал. Той неми говори, Пупи, аз също съм от приказливите. Предният път се бяхме скарали, понеже той твърдеше, че Марая Кери била негър!!!
Като по-малък Коко въздишаше много сладко като се порозяваше. Ще кажеш ега ти и умората го е нелагнала. Сега звуците му са по-разнообразни - давене, кашляне, за да привлече внимание, крясъци, напоследък 'дададада' е на мода, много се прави и че плаче, актьорчето на мама. По едно време се беше запалил по писукането като някое пиле по цял ден. Но онзи ден в поликлиниката събра всички погледи - като почна да надава едни викове и да ги къдри (свекърите преди това го закачаха и небеше спал цял ден), срам ме хвана.

# 131
Браво, Магнетsmile3501

За яденето нашата като я питах какво значи пълна порция, каза "Ами към 120 грама". Кица яде между 100 и 140, зависи дали е на кеф, та не знам. Когато е лоша гледам да й набутам около стотина грама, все пак, повече не я мъча. Ако и за кашата е така, значи мога да й дам стотина грама каша. Кво за кашата?  newsm78

Майски, нашата девица писука като пиле от радост, цвърчи, с извивки. А на благоверния си един бойчец ако можеш да хвърлиш да му се намести гордия македонски мозък. То пък като че ли това е само до националност, мъжка им работа. Това за Марая кери ме разби!  hahaha Ние също сме се карали за безумни глупости от тоя тип, но при нас е обратното, той трещи, бучи и му минава, а аз помня дълго и се обиждам.  Crossing Arms И като ми каже "Е какво има сега?" след като ми е накъдрил нервите, и ми иде да го тресна с тиган, честно.  Mr. Green

# 132
  • София
 bowuu са и ако повече кърма тръгне,няма да е зле Mr. Green

Ох Мая и мене ме разби това с Марая Кери.

То май често двойките-семейни ... неподписали се карат често за глупости,ние сме също в кюпа,няма ден напоследък да не се сджавкаме за нещо,може и по няколко пъти.

И нашия писука,цвърчи, извива и когато е на кеф прави едно хррррррррр смеейки се едновременно,а много се радва баща му като го стряска-крие се-показва се таткото и малкия ама се залива от смях Mr. Green а сега по време на баня не можеме да му изкараме краката от устата-двата наведнъж ги захапва,много трудно е да го изкъпе човек Mr. Green

# 133
Ще тръгне, колкото повече суче, толкова повече ще правиш, не е легенда това.  Grinning

Нашата пък почна да се изживява като октопод във ваната, плиска от сърце и душа. И ксато казах октопод, се сетих за рязането на ноктите, да ви питам - как се справяте? Аз режа колкото и когато ми е възможно, никога не успявам с цяла ръка наведнъж.

# 134
  • София
Пуци на ръцете ги режа веднъж седмично,на крачетата по-рядко,но се справям засега..е имаше инфарктни моменти и леко клъц,ама нищо фатално Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт